E sad sto se tice vestackog djubriva, pesticida itd, to zajsta ne znam, ne bavim se poljoprivredom, i nisam kupovao tako da ne znam nista o tome, kao ni o radiokativnosti

@s2001 Ti si izneo svoje misljenje, i svoj stav i to je sasvim ok, kao i to da li zelis da ulazis u polemiku ili ne.Ako dokazu da su suplementi stetni, onda je sva ova hrana sto jedemo stetna, jer proteine, kreatin, aminokiseline, glutamin, itd itd itd imamo u hrani, mesu pogotovo ( sir, jaja, mleko ...) , znas i sam, dip.ing. organske hemije je sa tim sigurno upoznat, u to ne sumnjam! Ja se isto ne bi slozio sa tobom da "niko ozbiljan ne tvrdi da suplemetni nisu stetni", jer ce 90% lekara reci da "nisu stetni, ali da nam nisu potrebni, jer sve to ima u hrani", otprlike bi tako rekli, ali niko ozbiljan nece reci da su stetni!
Kad bi odjednom uzeli punu supenu kasiku soli u progutali, zavrsili bi u bolnici, jer bi nam otkazali bubrezi, ali ne zato sto je so stetna, vec zato sto smo uzeli veliku kolicinu!!! Jedan decko je pre 5-6 godina umro u teretani. Ja sam tog decka poznavao, znao sam da ima urodjenu srcanu manu i da mu je lekar rekao da nikako ne sme da se bavi sportom, ali eto on je isao na svoju ruku! Kad je umro, slusao sam ljude u teretani kao pricaju, "umro neki decko u teretani", a neko ga pita sta mu je bilo,a ovaj kaze "pa ne znam, gutao je kreatine". Eto oni recimo nisu tog decka poznavali, i ne znaju da on nije umro od "gutanja kreatina" vec je imao bolesno srce, urodjeno.
I jos jednom, ja nisam lekar, nutricionista, ja sam samo koristio suplemente, i citao o njima, samo hocu da onima koji su u dilemi da li da ih koriste ili ne kazeem sta su "suplementi" i kako oni funkcionisu, to je sve!