pozdrav svima ,
28.02 mi sam testiran na hep.b nalaz je bio pozitivan, bio sam 20 dana u bolnici dok se trnseminaze nisu smirile,sad sam kući na bolovanju pijem Bebiplex i Lagosu, surutku i cajeve od maslačka,
Doktor mi je rekao da posle 6 meseci ce me slati tek na infektivnu kliniku u Beograd, kontrolu tek imam krajem ovog meseca -nalaze krvi samo.Da li je rano da radim test na antitela u neku privatnu laboratoriju ?
Normalno se osecam po nekad osetim nelagodnost u predelu desnog rebra ovako nemam drugih problema ?
Bas sam onako uplasen sta ce biti i sta ako predje u hronično ?
Ima li neko da mi kaze od prilike koliko dugo je imao bol u predelu rebra ?
Hepatitis b pitanje
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 28, 2025 8:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 25, 2025 1:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Hepatitis b pitanje
Plan vašeg doktora da čeka šest mjeseci ima smisla, jer je to period koji može trajati dok se ne utvrdi hoće li virus nestati ili ne. Što se tiče nelagode u rebrima, da, to je sasvim normalno nakon hepatitisa B i može potrajati neko vrijeme, posebno dok se vaša jetra još uvijek oporavlja.drakaris90 napisao: ↑Pon Apr 07, 2025 7:53 pm pozdrav svima ,
28.02 mi sam testiran na hep.b nalaz je bio pozitivan, bio sam 20 dana u bolnici dok se trnseminaze nisu smirile, Slope Game sad sam kući na bolovanju pijem Bebiplex i Lagosu, surutku i cajeve od maslačka,
Doktor mi je rekao da posle 6 meseci ce me slati tek na infektivnu kliniku u Beograd, kontrolu tek imam krajem ovog meseca -nalaze krvi samo.Da li je rano da radim test na antitela u neku privatnu laboratoriju ?
Normalno se osecam po nekad osetim nelagodnost u predelu desnog rebra ovako nemam drugih problema ?
Bas sam onako uplasen sta ce biti i sta ako predje u hronično ?
Ima li neko da mi kaze od prilike koliko dugo je imao bol u predelu rebra ?