Pozdrav svima
Imam 18 godina, visok sam 170cm i imam 80kg. Problem imam sa brzim gojenjem. Za možda dva meseca sam se ugojio 8kg,ako ne i više. Da li može neko da mi da neki savet kako da smršam, odnosno da se ne gojim? Imam dosta drugova koji ne mogu da se ugoje, a mnogo jedu, a ja malo pojedem i odmah se nadujem,samo što ne puknem... Dajte neki savet, nešto, bio bih vam zahvalan.
Verovatno je hrana, jer nisam pod stresom. Do pre nedelju dana sam baš jeo, i razumeo sam zbog čega se gojim, ali sad sam baš smanjio sa hranom a i dalje se gojim..
Konkretno poceo sam sve da jedem, ali i kad sam koliko toliko pazio na ishranu ja sam se gojio nenormalnom brzinom. Ja ne znam sta ja da jedem, a da se ne gojim? Jer ja bukvalno sve sto pojedem, meni ode u stomak. Ruke, noge su mi normalne, jedino sto imam stomak, i nikako ne mogu da skinem to..
Problematična regija kod muškaraca u ogromnom broju slučajeva je stomak i to je normalno, samo treba unositi namirnice koje što manje goje, što više fizičke aktivnosti, vežbe... Npr. čučnjevi, trčanje.. sve to može pomoći. Dosta tečnosti i smanjiti ishranu, što verovatno već jesi.
Fokusirajte se na manje porcije, obroke bogate proteinima i redovno vježbanje (30 minuta dnevno). Izbjegavajte slatke grickalice i pića, pratite unos kalorija i osigurajte kvalitetan san. Posavjetujte se sa ljekarom kako biste provjerili moguću hormonsku neravnotežu.
https://sprunkiphase3.com/es/Sprunki-Scratch.html
Jump into Scratch Sprunki and discover a world where physics are suggestions, platforms lie to you, and the design feels like controlled chaos — it's like stepping into a meme with gameplay.
The institution’s programs are built to develop skills that match the current job market. UNICCM prioritizes aligning its content with industry standards. Students benefit from both theoretical frameworks and practical exercises. Flexible schedules enable continued employment while studying. This makes the programs accessible and sustainable for long-term learning.