Marketing i oglašavanje

Kratko o nama

Portal doktor.rs je najposećeniji sajt u oblasti zdravlja i medicine u jugoistočnoj evropi i prostorima bivše Jugoslavije. Po istraživanjima relevantnih agencija jedan je od najposećenijih srpskih sajtova uopšte. Nastao je krajem 2000. godina i već osamnaest godina pomaže u razmeni informacija, vodeći računa o zdravlju naših posetilaca. Trudimo se da svakodnevno informišemo posetioce autorskim tekstovima i informacijama. Našim radom pomažemo i razvoj diskusija koje se vode na veoma posećenom doktor.rs forumu, koji sada broji preko 90.000 registrovanih članova i preko 370.000 poruka iz različitih oblasti.

Za sve posetioce nudimo niz besplatnih servisa poput NetDoktor servisa (dnevnika zdravlja koji pomaže hiljadama korisnika u regulisanju telesne mase, krvnog pristiska, šećera u krvi), kalendara medicinskih događaja sa KME poenima ili Mape zdravlja (jedinstvenog servisa za pretragu lokacije, ponude i kontakt informacija medicinskih ustanova). Poseban trud uložen je u servise i aplikacije namenjene korisnicima pametnih telefona i tablet uređaja sa Google Android operativnim sistemom koje su do sada preuzete preko 10.000 puta.

Brojevi

Svako ko je na srpskom jeziku pretraživao internet po nekom zdravstvenom pitanju svakako je posetio i doktor.rs. Mesečno imamo preko 1.200.000 poseta, sa 2.000.000 pregledanih strana. Jedinstvena odlika našeg portal je i izuzetno veliki broj stvarnih posetilaca (čak preko 750.000) – ovu informaciju će retko koji portal podeliti sa oglašivačem. Bitna karakteristika posećenosti portala doktor.rs jeste konstantnost rasta i razvoja zajednice, što se ogleda u stalnom porastu posećenosti i rejtinga poslednjih dvanaest godina. Za razliku od drugih velikih online zajednica, koje su uglavnom "zatvorenog" tipa, više od polovine naših posetilaca na dnevnom nivou su novi posetioci.

Prednosti

Šta ovo za oglašivače znači? Najbolji pokazatelj efikasnosti prikaza reklame na portal doktor.rs je da će na 100.000 prikaza vaše reklame na našem portalu nju videti čak 23.200 različitih osoba, i to osoba zainteresovanih za zdravlje. Za isti broj prikaza, koliko različitih osoba vidi vašu reklamu na drugim portalima? Na najpopularnijim domaćim sajtovim (dnevne novine) taj broj je između 1.500 do 5.000 osoba dok je prosek za 20 najposećenijih sajtova 6250 osoba.

(Vrednosti su izračunate na osnovu merenja posećenosti koju je obavila agencija Gemius u periodu januar - februar 2012).

Drugim rečima dobijate preko ČETIRI puta veći doseg (reach) u odnosu na druge internet portale, a uz ovo, vaša reklama je prikazana upravo pravoj ciljnoj grupi – zainteresovanoj za zdravlje.

Poređenje sa drugim medijima (tv, radio, štampa) je bilo bitno prvih 10 godina postojanja sajta.

Uspešna saradnja

Ove prednosti prepoznale su neke od najuspešnijih organizacija u Srbiji (kako velikih, tako i srednjih i malih), sa kojima smo ostvarili saradnju: Siemens Medicina, Knjaz Miloš, Hexalab, Roche, Abbott, Bayer Schering, Ivančić i sinovi, Ordinacija Dimitrijević, Estetski centar dr Borozan, itd. Zašto se ne biste priključili zadovoljnim korisnicima naših usluga i tako obezbedili rast i razvoj Vašeg poslovanja, a u isto vreme i napravili uštede?

Sledeći korak

Verujemo da ste na pravom mestu ukoliko želite da predstavite vaš proizvod ili uslugu. Kako bi uspostavili uspešnu saradnju, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa marketingom na sledećoj kontakt strani »

Pogledajte i posebnu ponudu za novu uslugu digital PR box na sledećoj strani »

Wellness i SPA


Newsletter

Besplatno se prijavite na naš newsletter i dobijajte redovno naše najnovije vesti direktno u vaše
e-mail sanduče.

NetDoktor


NajčitanijeAnketa


doktor.rs zajednica


Niste član? Pridružite se besplatno!
doktor.rs zajednica broji 94819 članova
Šta sve dobijam besplatnom registracijom?

Zdravstveni forum

Kalendar događaja

PoUtSrČePeSuNe
1234567
891011121314
1516171819
20
21
22232425262728
293031    
Nema predstojećih događaja u skorije vreme.

Znate za medicinski događaj?
Besplatno ga prijavite!

Mapa zdravlja

Mapa zdravlja
Pronađite brzo apoteku, zdravstvenu ustanovu, stomatologe, fitness centre...
u vašoj blizini!
Traži:

BMI kalkulator

NetDoktor Dnevnik telesne težine
Pratite svakodnevno vaš Body Mass Index (BMI) i smršajte jednostavno uz NetDoktor Dnevnik telesne težine.
NetDoktor, vaš pouzdani zdravstveni partner »
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: