Uslovi Korišćenja

Pristupanjem sajtu doktor.rs ste saglasni sa sledećim Uslovima korišćenja.

Sve informacije na našem sajtu i medicinskom forumu su informativnog karaktera i ne mogu zameniti kontakt sa vašim lekarom. Ukoliko imate ili sumnjate da imate neke zdravstvene probleme, treba da se obratite svom lekaru opšte prakse ili nekom drugom medicinskom stručnjaku.

Ne možemo garantovati kompletnost i tačnost objavljenih informacija. Korišćenjem ove prezentacije preuzimate rizik da te informacije mogu biti nepotpune ili netačne ili da možda neće zadovoljiti vaše potrebe ili zahteve.

Vlasnik sajta kao i saradnici na projektu doktor.rs ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu eventualnu štetu nastalu njihovim korišćenjem, bilo direktnu ili posrednu.

Nećemo se smatrati odgovornim za bilo kakva oštećenja ili povrede koje nastanu zbog vašeg pristupa sajtu i njegovom sadržaju, ili nemogućnosti da pristupite, ovoj internet prezentaciji ili zbog vašeg oslanjanja na bilo koju informaciju koja se u njemu nalazi. Takođe, ne prihvatamo ni bilo koju obavezu za direktne, indirektne, slučajne, posledične, kaznene, i specijalne ili druge štete, propuštene prilike, izgubljenu dobit ili bilo koji drugi gubitak ili bilo kakvu štetu. Ovo ograničenje obuhvata oštećenja i sve viruse koji mogu da se jave na vašoj kompjuterskoj opremi.

Sve veze prema drugim internet prezentacijama služe kao pogodnost. Ne preuzimamo odgovornost niti kontrolu nad sadržajem ili radom takvih prezentacija niti za bilo koju štetu nastalu njihovim korišćenjem.

Zadržavamo pravo da izmenimo, zamenimo ili izbrišemo svaki sadržaj i/ili ograničimo selektivno pristup delu sajta ili korisniku foruma odn. drugih servisa na sajtu koji se nude i/ili prekinemo distribuciju ove internet prezentacije u bilo koje vreme po ličnom pravu diskrecije.

Neovlašćeno reklamiranje i komercijalizacija u okviru foruma, kao i promocija Multi Level Marketing proizvoda je zabranjena i sankcioniše se uklanjanjem promocije odn. reklame.

Sadržaj ove internet prezentacije je zaštićen zakonima o autorskom pravu. Možete slobodno da presnimite sadržaj ove internet prezentacije, međutim, samo za vašu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Nisu dozvoljene nikakve izmene ili dalja reprodukcija ovog sadržaja. Ovaj sadržaj se ne sme umnožavati ili koristiti na neki drugi način bez našeg pismenog odobrenja.

Sva pitanja, komentari, predlozi i svaki drugi kontakt, uključujući sve ideje, pronalaske, koncepte, tehnologiju ili znanje poslate na ovu internet prezentaciju elektronskom poštom ili na bilo koji drugi način, nećemo smatrati poverljivim i one postaju naše vlasništvo. One se dalje mogu koristiti bez ograničenja na bilo koji način i u bilo koju svrhu uključujući i usavršavanje, proizvodnju i/ili prodaju robe ili usluga.

Firme i lica koja se nalaze u našem adresaru su odgovorna za tačnost informacija koje su nam dale na korišćenje. Takođe, ne možemo proveravati njihovu tačnost i kompetentnost, a samim tim ne možemo ni preuzeti odgovornost za njih.

Pristupanjem sadržaju doktor.rs se slažete sa gore navedenim.

Sve sugestije su dobrodošle.

Vaš doktor.rs tim

Wellness i SPA


Newsletter

Besplatno se prijavite na naš newsletter i dobijajte redovno naše najnovije vesti direktno u vaše
e-mail sanduče.

NetDoktor


NajčitanijeAnketa


doktor.rs zajednica


Niste član? Pridružite se besplatno!
doktor.rs zajednica broji 94754 članova
Šta sve dobijam besplatnom registracijom?

Zdravstveni forum

Kalendar događaja

PoUtSrČePeSuNe
     12
3456789
10111213
14
1516
17181920212223
24252627282930
Nema predstojećih događaja u skorije vreme.

Znate za medicinski događaj?
Besplatno ga prijavite!

Mapa zdravlja

Mapa zdravlja
Pronađite brzo apoteku, zdravstvenu ustanovu, stomatologe, fitness centre...
u vašoj blizini!
Traži:

BMI kalkulator

NetDoktor Dnevnik telesne težine
Pratite svakodnevno vaš Body Mass Index (BMI) i smršajte jednostavno uz NetDoktor Dnevnik telesne težine.
NetDoktor, vaš pouzdani zdravstveni partner »
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: