*Hammond nisi jos bio kod kardiologa?????
To je prvo i osnovno,tacnije ako ti kardilog kaze da je sve u redu problem mozemo posmatrati kao psiholoski ,ali do tada.....
I idi na malo detaljnije pretrage ovog puta...
*Ana22 ako smatras da ti terapija nije dobra,idi ponovo kod doktrora da ti eventualno promeni nesto,ali to je koliko ja znam klasicna terapija koja se daje u ovakvim slucajevima.Ali ti imas bolesnu i stitnu zlezdu,pa bih morala i na endokrinoloska ispitivanja.Kad uradis holter ili ako radis test opterecenja doktori ce ti reci sve.Javi sta su ti rekli?
*Jesensky moram da priznma da si pomalo u pravu to za psihijatre.Evo objasnicu ti kako.To su isto ljudi od krvi i mesa,jedu,piju,piske kake i td...Ljudi se uglavnom plase psihijatara kao da su to cuda sa cetiri glave.Svako od njih je psihijatar i trudi se da obavlja svoj posao kako najbolje moze.Mada ako neko misli da su to najpamentiji ljudi na svetu ,onda se grdno vara.I medju njima ima glupih,bezobraznih,sizofrenicara i td...Neki od psihijatara posecuju psihijatre i sami,jer imaju psiholoskih problema...Tako ti treba da se trudis da nadjes nekog koji je razuman i za koga mislis da moze da vodi psihoteraiju na nacin koji ce te dovesti do izlecenja.Dobro si uocio da sve ovo vrti u krug...tacnije cim jedna korak napred dva nazad....
*Ontario prijateljice moja draga...znam da je to tesko da pricas o proslosti,ali sto vise te boli izbacis iz sebe posle ce ti biti bolje,veruj mi da je tako ili samo probaj pa ces videti i sama.Idi na psihijatriju ali se redovno i kontrolisi u smislu "sistematskih pregleda" ,pij redovno terpiju i mislim da nece biti problema.
Jesi ti uopste krenula na program koji si nam opisala??
Jos jednom pozdrav za sve....