Jao ljudi moji, ja vam danas jedva preziveh dan!
Nocas me je probudio neprijatan osecaj u grudima (popila sam standardno 1/4 Propranolol-a pred spavanje), kao da ce srce da mi stane, nisam ga cula uopste! Jutros se probudim normalno, ali malo neispavano. Inace, taman sam bila izbacila kafu koja mi je skodila i nisam je pila 2 meseca i poslednjih 4,5 dana pocnem ponovo da pijem po malu soljicu posle popodnevne dremke, jer se komiram kada zaspim.

Mozda i ta popodnevna kafa utice da lose spavam nocu i rano se budim.
I onda odem kod babe jutros i tamo mi pozli, srce mi se uznemiri i ja brzo uzmem 1/4 Propranolol-a i odem u sobu da legnem. Nisam mogla da zaspim, ali sam se usecala slabo i kao u nekoj nesvestici i najzad mi bude malo bolje posle pola sata, sat lezanja, pa izmerim pritisak i imam sta da vidim- 110/70 (inace visok za mene jer je moj stalno 90/50 isl), a puls 50!

Posle pola sata sam opet izmerila i puls 54!

Srce mi je ocigledno usporeno radilo, ali ne znam da li od tog Propranolo-a?

Jedva se nekako odvucem do grada, pa odem na pijac i tu se natovarim i jedva dodjem kuci posle 2 sata, i bude mi bolje.
Inace, boli me leva strana vrata (ona zila na vratu), ruke obe i osecam kao bol kroz grudi (na udisaj, kroz srce) i sada razmisljam od cega je to. Da li je neka mialgija, posto sam sinoc bila na pilatesu a kicma mi je u katastrofa stanju ili od moga srca (priraslica i prolapsa)
Osecam citav dan i neko gusenje, kao da me neko drzi rukom za gusu, i tera me da kasljem a nemam sta da iskasljem. I kao neki osecaj da ne mogu da dovoljno duboko udahnem. A jutro jos u krevetu proradi moja Hiatus hernia

Citav dan hodam sa otkopcanim brusom, sto zbog nje, sto zbog srca.

Cini mi se da mi je tako lakse.
Za 2,3 nedelje idem kod interniste na redovnu kontrolu i tada ce mi ponovo raditi UZ, ufff, ne znam sta cu vise sa sobom.