Omega-3 masne kiseline i moždano zdravlje

Veličina:
AAA

Pečena ili grilovana riba sadrži više omega-3 nego pržena riba zato što se masne kiseline uništavaju na visokoj temperaturi koja se dostiže tokom prženja. Istraživači su uzeli ovo u obzir prilikom obrade podataka dobijenih u studiji. Međutim, pomenuto istraživanje pokazalo je da nivoi omega-3 masnih kiselina ne utiču bitnije na promene u mozgu. Zato je potrebno još ispitivanja da bi se utvrdilo koji tačno sastojci ribe povoljno utiču na zdravlje mozga.

Čitajte dalje


Izdvajamo za vas

Pogledajte i:

Pošaljite svoj komentar



Wellness i SPA


Newsletter

Besplatno se prijavite na naš newsletter i dobijajte redovno naše najnovije vesti direktno u vaše
e-mail sanduče.

NetDoktor


Najčitanije



Anketa


doktor.rs zajednica


Niste član? Pridružite se besplatno!
doktor.rs zajednica broji 92932 članova
Šta sve dobijam besplatnom registracijom?

Zdravstveni forum

Kalendar događaja

PoUtSrČePeSuNe
12
3
4567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nema predstojećih događaja u skorije vreme.

Znate za medicinski događaj?
Besplatno ga prijavite!

Mapa zdravlja

Mapa zdravlja
Pronađite brzo apoteku, zdravstvenu ustanovu, stomatologe, fitness centre...
u vašoj blizini!
Traži:

BMI kalkulator

NetDoktor Dnevnik telesne težine
Pratite svakodnevno vaš Body Mass Index (BMI) i smršajte jednostavno uz NetDoktor Dnevnik telesne težine.
NetDoktor, vaš pouzdani zdravstveni partner »
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: