prvo veliki pozdrav svima.
Od 09.09 sam na ovom režimu ishrane.
Test sam uradila u Analizi,rezultat dobila posle 7 dana mailom i od tada se trudim da se striktno pridržavam onog što mi je dozvoljeno (idealno) i onog što mi je neutralno. Izbegavam,za sada, one namirnice koje treba da smanjim.
E sada, moje pitanje je, zabranjen mi je šećer kao i žuti šećer,ali se nigde ne spominje fruktoza,da li to znači da smem da je koristim? Molim vas da mi neko odgovori na ovo pitanje .
Inače,danas mi je deseti dan i za sada sam smršala 3kg.
Pre osam meseci sam se porodila,još uvek dojim dete,ali su mi rekli da to nema veze,mogu da se učalim u klub "intolerantnih"
.
Imam 164 cm i bila sam teška 72,5 kg,sada imam 69 kg i volela bih da smršam još 9kg.
Znam da me sada čeka ona stagnacija koja ume totalno da demorališe,ali se nadam da ću izdržati.
Pročitala sam sve napisano ovde,veliki pozdrav svim devojkama (i mušarcima
) koji su do sada pisali ovde i ne znam što su se neke članice ovog foruma totalno izgubile,nema ih da nam kažu kako su sada.
Mislim da sam pročitala da je marta ili sati (ako se dobro sećam nicka) moja komšinica koja je odrasla iznad poznate pekare u soliteru i za nju veliki pozdrav i molba da se javi i da nam kaže kako je sada i da li je otišao još koji kilogram?