Ne znam kako Marsu da udovoljimo post se nesto buni protiv nase proice,mozda je to moj skriveni nutricionista koji zabranjuje proju?????
Ma naravno salim se
Al evo nacina da izmislimo neke ustipke sa kukuruznim brasnom, MARS sta kazes na predlog????
HIJENA ja mislim da si pitala nesto uvezi laganijih varijanti sa projinim brasnom, pa evo neki predlog~
1 kg proinog brasna u pakovanju, ne na meru
oko 1/2 litra kisele vode
1 pavlaka sa 12% m . m
4 kasike ulja
solja nemasnog jogurta i 1 prasak za pecivo
to sve smuckati i peci po moguctvu u teflolonskoj tepsiji
EVO jos jednog recepta ko voli kukuruzno brasno
CORBA SA koukuruznim brasnom (vrlo je zdrava, a sa malo kalorija)
200-300 gr. opranog i ociscenog spanaca(iseckati ga sto sitnije)
kasicica diet margarina
crni luk kiseli krastavci
i saka kukuruznog brasna
E ovako, naravno kratkko se proprzi luk na toj kascici margarina, doda se spanac ,solja dve vode otprilike, i kad to pocne da kljuca dodati polako kukuruzno brasno uza stalno mesanje, zatim kisele krastavcice 3kom i to se sve krcka jedno pola sata, doda se kasika vegete ili nekog drugog zacina...njammmm, ja kad to bude gotovo stavim u to i malo nemasnog jogurta jer ne mogu da ce4kam da se ohladi od gladi ili moze da se stavi kasicica pavlake, a moze i bez nje, ja je jedem bez pavlake i nekad je napravim tecniju sto je boljje jer tako ima manje kalorij, a lepo zasiti i vrlo je ukusna, PRIJATNO!!!!!! Kad napravite corbu, zovite da zajedno uzivamo u carima kukuruznog brasna...... Ne znam koliko sam dobro opisala postupke pravljenja, pa ako vam nesto nije jasno vi pitajte!!