Proja?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ha ha, dobra ti je ta maliska!
Pa istina...niko se od price nije ugojio, a i mi bar pricamo o proji (citaj:zdravoj hrani)boje nego da kukamo za picom ili burekom (koji ja mrzim, ne zato sto nije zdrav i goji vec ga organski ne podnosim i dok se moje drugarice svadjaju gde je u gradu najbolji burek, ja preporucujem pekaru gde prave "moju" proju!
Pozz

Pa istina...niko se od price nije ugojio, a i mi bar pricamo o proji (citaj:zdravoj hrani)boje nego da kukamo za picom ili burekom (koji ja mrzim, ne zato sto nije zdrav i goji vec ga organski ne podnosim i dok se moje drugarice svadjaju gde je u gradu najbolji burek, ja preporucujem pekaru gde prave "moju" proju!

Pozz
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
nisam neki veliki ljubimac proje,mogu da je jedem ali onu bez ichega posnu,poshto nejedem mlechne proizvode,ali...kada vidim kako slatko pishete o njoj samo da znate da mi se prijede,pre neki dan sam kuvala palentu posnu chitala sam vashe postove i istog momenta ustala i skuvala palentu,minula me zhelja posle tolko vremena,bash ste mi slatkeprojanice moje,ljubim vas

nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
divim vam se,ja mogu proju onu bez ichega ali ne tako chesto,pa nemam naviku da je spremam,ali vi tako lepo pishete da cu morati cheshce da je ubacim u jelovnik
jednom prilikom sam pitala da li palenta goji?mislim da je odgovor bio NE,pa krenucu jednom nedeljno obavezno kachamak ili proja 

- jesy
- Stalni član
- Kontakt:
ha ha ha slatko si me nasmejala,kada nam se priblizhe kao 17.03 to cu uraditi sledeci put,ma mozhda cu biti i nagradjena za takvo delo,smejem se sama u sobi.Neplaniramo da vredjamo nijednu naciju,mozhda ima drugih nacija i ovde,ovo je shala,ljubim te mika
Jesy sigurna sam da ces zavoleti proju, i to ne samo zbog toga sto mi lepo pricamo o njoj, vec jer je stvarno nesto...mmm...njam!
Evo sad bas dok kuckam ovo vama, mojim dragim projaricama, vecherkam je uz hldan jogurt i uzivkam! Prosto jedva cekam da zavrsim s kuckanjem
Ljubim vas sve, a sad moram...da uzivkam

Evo sad bas dok kuckam ovo vama, mojim dragim projaricama, vecherkam je uz hldan jogurt i uzivkam! Prosto jedva cekam da zavrsim s kuckanjem

Ljubim vas sve, a sad moram...da uzivkam