Proja?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I ja proju jedem svako jutro skoro a ponekad i uveche. Naravno uz jogurt a kad je bilo kiselog kupusa mhm, proje i kiselog kupusa.I nije mnogo, kazu proja prochishcava organizam i skida masnocu
.E sad zavisi koliko ko pojede
?A onu gurmansku proju?Ako ne volish chvarke kao i ja ti umesto chvarchica stavi shunkitzu
..Chudo
ja chvarchice volim same recimo uz paradajz ili mladi luk.Ali ih ne volim ni u chemu ono tipa staviti u pogachitze ili bilo shta 
jao i ti mikalja jedes proju stalno?! pa to je super! ja sam mislila da sam ja malo caknuta al stvarno bih je jela i za dorucak i rucak i veceru!
lepo je znati...
pa je jos i zdrava. 2 u 1
skubisa, slazem se, to je bolna istina-ukusne stvari su najcesce dosta kaloricne, ali je bolje jesti ih umereno al bar jedes ono sto volis
lepo je znati...
pa je jos i zdrava. 2 u 1
skubisa, slazem se, to je bolna istina-ukusne stvari su najcesce dosta kaloricne, ali je bolje jesti ih umereno al bar jedes ono sto volis
- mikalja
- Stalni član

hijena jedem jedem i uzivam u projitzi .I zdrava je proja no shta
.Nije bash tachno sve shto je ukusno da je i kalorichno
.Nekom proja i nije ukusna a mnoge namirnitze su kalorichnije od projitze .Ja sam za vecheru onako umrvila proju i preko jogurt.A sto volim proju i pasulj qq
bruka jedna.Koliko bih ja toga mogla pojesti ali nesmem
HeHeHe.Pozdravche hijena 
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Pa dobro, znaci kod Studenjaka pekari znaju napamet koliko sta ima kalorija... svaka cast ako je tako, posto ja na relaciji Centar grada - NBGD blokovi - Cukarica jos nisam naisao na takvu pekaru, ma nisam naisao ni na pekaru gde su bar ljubazni i gde udostoje kupca.... nemam srece pa to ti je!grazza napisao:ja zivim na Novom Beogradu kod Studenjaka, sto? hoces da se nadjemo? Mozda bolje na jesen kada stignu dunje
Bye bye little lady
- mikalja
- Stalni član

HaHaHa hijena ,bash si slatka projitze mala
.Ma ne znaju pekari ,de oni znaju koliko kalorija ima koi proizvod
.Oni jedino znaju umesto 1kg da ti izmere 750 grama a naplate 1 kg.Tako da i ne ochekujem od njih da znaju
Jao josh sad prave proje one okrugle u okruglim kalupicima pa shta je onaj kolutitz smazati?
Kad ja napravim tepsijetinu joj joj joj joj .Mada i ove nisu loshe josh kad natrchish na vrutje u mlinpeku
.Ja uvek kupim nekoliko komada da ponesem "nekom".A poshto moj suprug ne voli proju ja moram pojesti de da se hrana batza
greota
.I jutros sam jela proju a viceras cu.Kao Peritza za pasulj?Pa kad se ima
hijenche ljubatz 
жита брашно пш.|кук.|пиринач, макарони 10 2 75 358
http://home.drenik.net/slavne/TemeZdrav ... znost2.htm
http://home.drenik.net/slavne/TemeZdrav ... znost2.htm
haha mikalja, isto radim i ja! Ja ne kupujem one kao "kucice" iz kalupcica, male su i pojela bih ih milion! Ima kod mene pekara (necu da navodim da ne ispadne da reklamiram) proju prave kao cetvrtinu od 200g, najbolja je u gradu (znam jer sam sve pekare obisla i svakakve BLJAK proje probala i na kraju zakljucila da je ova najbolja i sad samo nju kupujem svaki dan!)
E sad je najveca fora u tome sto mi je pekara na oko 12 min od kuce, pa jos dok se vratim, ocima bih je pojela!
I ona onako topla, a jos i hladan jogurt....mmm...mmm...nastavicu vam piskaranje...moram do pekare da skoknem
Cmokkk mikalja
E sad je najveca fora u tome sto mi je pekara na oko 12 min od kuce, pa jos dok se vratim, ocima bih je pojela!
I ona onako topla, a jos i hladan jogurt....mmm...mmm...nastavicu vam piskaranje...moram do pekare da skoknem
Cmokkk mikalja
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- mikalja
- Stalni član

HaHaHa LeGeNdoJesen stize dunjo moja napisao:Palenta rules!
Sa jogurtom odozgo...
palenta rulez ,ali i proja Bogami .Ja evo i sad je hasam .Umrvila i malo pada i po tastaturi.Ali ne mogu chekati
Pozdrav hijenche i svi ostali
Udruzenje proje i palente
rulez proja i palenta mmmmmmmmhm
Ok palenta rules ali i proooja!
He he, mikalja, ne mogu da verujem! I ja sto hasala proju i jogurt dok kuckam, pa sve izgresi kolko brzam da otkucam pa da se druzim s projom
A jos sto mi bilo lepo, dok sam cekala u pekari (onako sva cupkam od srece) jedan covek, stariji, krupan, izgleda se zna sa pekarkom, narucuje proju i 2 light jogurta u casi i tek ce prodavacica: "Opa! Proja... mi smo to resili da pocnemo da se zdravo hranimo!" A ovaj veseli sto bi mogao u nas klub "ProjEnta" (palo mi napamet o proja i palenta
), ce kaze:"Pa naravno, zdravo i da pazim na liniju!"
A meni osmeh od uha do uha, i onako ponosno cu: "Jednu proju sa spanacem!"
Ma zivot je lep, Bog blagoslovio onog ko je osmislio proju!!!
He he, mikalja, ne mogu da verujem! I ja sto hasala proju i jogurt dok kuckam, pa sve izgresi kolko brzam da otkucam pa da se druzim s projom
A jos sto mi bilo lepo, dok sam cekala u pekari (onako sva cupkam od srece) jedan covek, stariji, krupan, izgleda se zna sa pekarkom, narucuje proju i 2 light jogurta u casi i tek ce prodavacica: "Opa! Proja... mi smo to resili da pocnemo da se zdravo hranimo!" A ovaj veseli sto bi mogao u nas klub "ProjEnta" (palo mi napamet o proja i palenta
A meni osmeh od uha do uha, i onako ponosno cu: "Jednu proju sa spanacem!"
Ma zivot je lep, Bog blagoslovio onog ko je osmislio proju!!!