Sve sto mi je doktorica rekla posle njegove biopsije bilo je:
ne sekiraj se u pitanju je samo masna jetra(ja verujem da sada ima vec 4 godine od tada)......
Posle toga niko nikada nista nije preduzimao,sve sto su govorili dijeta,pa dijeta.....
Ja znam da su njemu enzimi bili povecani i prije 7 godina,ne znam u kojoj meri ali verujte mi nista se nije preduzimalo niti tada niti sada......
Problem je u tome sto oni nedaju nalaze krvi,ovo sto sam vam dala je slucajno dobio iz bolnice kada je lezo par sati,a inace doktor zadrzava sve.....
Ja bih volela da vam mogu poslati unazad par godina samo nalaze ALT,AST,jer bi tada verovatno imali uvid u njegovo zdravstveno stanje.
On ni sam nije svestan kakvi su mu nalazi,mozda i bolje ali ja se zaista brinem jer znam da to nije uredu.....
Specijalista mu je dao da vadi krv i savetovao da mu uradi 17-og gastroskopiju,tako da sam ja licno ostala jako sokirana jer on vise znacaja pridaje stomaku nego jetri ili mozda gresim.
Da se nisam raspravljala sa sekreteracom koja radi kod njegovog doktora preko telefona i insistirala da ga salje kod specijaliste,verujte mi ne bi to ni uradio......
Nije ga posalo kod hepatologa nego kod gastroenterologa.....a znam jako dobro da imamo hepatologa.......
Mene jako interesuje,zar je moguce da ne mogu pronaci razlog?
Hvala Vam na svim odgovorima......
Jesenen stize dunjo moja,pa njegovi nalazi onda nisu dobri
Pa ja ne znam kome vise da se obratimo za pomoc
Puno poljubaca za sve
p.s.
s obzirom da on ima od prije par godina probleme sa masnom jetrom,da li mislite da je u pitanju akutni hepatitis?
Svaku inflamaciju jetre oni zovu hepatitis,a nikako da daju tacnu dijagnozu.....
Molim Vas napisite mi sve vrste hepatitisa jer ja znam za
A,B,C,E.......AUTOIMUNI(sto sam saznala od vas)i koji jos?
Hvala Vam na vasem vremenu
Pozdrav