POSLE MOG URLIKA"UPOMOĆ" ZA VADJENJE SILIKONA IZ USANA,EVO MENE I NA FORUMU ZA SEPTORINOPLASTIKU
S obzirom da nisam imala veliki nos ali sam ga htela ulepsati,a cula sam za "podnosljivu" cenu na Vma....izabrala sam dr.BJELIĆA a PRVI put sam izbogovala da mi estetski deo uradi platicar dr DJORDJEVIĆ. KAKAAAAV LEP NOSIĆ,mislila sam. Ali
cim je spao otok ,videla se mala kvržica koju su mi pod lpkalnom anestezijom sklonili u dnevnoj bolnici na VMA. OK,MISLILA SAM...PLATILA JOS 5000 din i otisla kući misleći-TO JE TO. IPAK,VREME ME JE DEMANTOVALO
ZA NEKOLIKO MESECI...OPET SAM OTISLA POD NOŽ,NA PREDLOG OBA DOKTORA KOJI SU SE ZACUDILI KAKO MI JE NOS TAKO UKRIVO SRASTAO????? BESPLATNO MI JE BJELIC URADIO....I ETO MENE POSLE NEKOLIKO GODINA....PLASTICAR IZ ADONISA VIDI PRIMETNE KRIVINE,NE TAKOOO LAKO UOCLJIVE ALI VRH NOSA SAD JE SPUSTEN,STO SVI KOJI SE ZAGLEDAJU MALO VIDE....NARAVNO,I JA SAM PERFEKCIONISTA ALI .....POBOGU,ZAR POSLE DVE OPERACIJE POD TOTALNOM I JEDNE INTERVENCIJE PODLOKALNOM JA KAO DA SAM NA POCETKU
Sad je rizik veci da idem pod noz,finansijski opet treba to obezbediti STO JE VEOMA TEŠKO...a da ne pricam o mesec dana bolovanja,izboru lekara, NEIZVESNOSTI .... ZAR SAM JA TOOLIKI BAKSUZ???