Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Draga Nato...NAJLAKŠE SE SREDJUJU TI NOSEVU SA GRBICOM...MENI SE POJAVILA POSLE ESTETSKE OPERACIJE NA VMA I DR. MI JE ZA 5000 din. pod lokalnom anestezijom u dnevnoj bolnici VMA. SAMO NAPRED !!!!!
Uput uzimas od svog lekara opste praxe, a onda u bolnici odredjuju dal treba da imas operaciju ili ne.
Inace, nemoj da pises velikim slovima...po forumima,sajtovima i slicnim stvarima je zabranjen CAPS LOCK (pisanje velikih slova) ne deluje lepo prema osobi kojoj se obracas,cisto da znas, posot vidim da nisi bas upucena u to
btw. ja imam operaciju za 10 dana kod dr Milosevic i jedva cekam da odradim to,samo da su mi dobri rezultati svih analiza i bice sve kako treba
Pozdrav svima,dugo vas citam,a sad se odlucih i da se registrujem...
@ Malena76 -estetska operacija nosa u kbc zvezdara kosta 140 000 dinara ali ne znam da li cena varira i koliko u zavisnosti
od 'posla' na nosu.
Svidja mi se kako je uradjen nosic kod Africa-Mileve i interesuje me da li ste dok ste bili u bolici videli jos neke radove
dr.Branke Kokic ili na pp jos neke njene radove pa ste se odlucili da odete kod nje,a ne kod Dusanke koja je uvek u guzvi?
Gdope 92 je preporucio tu doktorku i ubacio svoje dve slike iz profila. To mi je bilo dovoljno da odem kod nje, niko drugi mi se nije javio. Rizikovala sam i rizik mi se ispatio.
Africa-Mileva napisao:Gdope 92 je preporucio tu doktorku i ubacio svoje dve slike iz profila. To mi je bilo dovoljno da odem kod nje, niko drugi mi se nije javio. Rizikovala sam i rizik mi se ispatio.
Definitivno se rizik isplati,i bas mi je drago da ima jos neki doktor koji lepo radi,a ne da toliko cekamo,pa i cekanje
nije problem,nego ne znamo ni do kad cekamo,tako moze otici u nedogled..ja kapiram da je ona u guzvi,ali
opet bi morao biti neki red i lista cekanja...ma super sto ima i taj nacelnik i Branka,a i kod njih se ne ceka beskonacno
Africa,zamolila bih te da mi na pp ili ovde posaljes mail od Branke a i od nacelnika ako imas.
Nema mejl, nego zoves bolnicu vidis kad oni dezuraju i sa uputom (uput je obavezan jer bez njega ne primaju, bar Branka) odes u to vreme u ambulantu ORL na prvom spratu.
A sto se tice Dusanke uglavnom svi koji cekaju dodji na red, nece te isapliti sigurno, samo treba imati strpljenja i cekati. Svako treba da izabere doktora koji mu odgovara, lepo je sto imam vrhunske strucnjake koji rade besplatno. Bar nesto dobro u ovoj drzavi
Katarina2105990 napisao:Sutra mi je prijem na KBC Zvezdara, i operise me dr. Milosevic u petak.... Valjda ce sve da protekne dobro! Pozdrav svima i javljam se kad prezivim
Srecnoooo !!!!! obavezno podeli sa nama kako je sve proslo .
ja imam zakazan pregled kod DR Milosevic...
Africa-Mileva napisao:Slike anfasa sam vec postavila.
Nema mejl, nego zoves bolnicu vidis kad oni dezuraju i sa uputom (uput je obavezan jer bez njega ne primaju, bar Branka) odes u to vreme u ambulantu ORL na prvom spratu.
A sto se tice Dusanke uglavnom svi koji cekaju dodji na red, nece te isapliti sigurno, samo treba imati strpljenja i cekati. Svako treba da izabere doktora koji mu odgovara, lepo je sto imam vrhunske strucnjake koji rade besplatno. Bar nesto dobro u ovoj drzavi
Hvala Afri
Znam ali za takav red treba se bas naostriti strpljenjem kao i kod svih besplatnih operacija uopste,lista cekanja je ogromna...
uostalom ti si trebala u januaru kod nje biti,pa onda mozda u martu..nesigurno je a mogu i uvesti placanje i na kraju se opet ispalis
zato po mom misljenju tvoja varijanta je mnogoo bolja jer kvalitetne su obe,s tim da se kod 'tvoje' doktorice ne ceka dok ne ostarimo jedino ako je sad manja guzva ko zna..
@Zulu kad imas zakazano?Jel trebas samo funkcionalnu operaciju ili i estetsku/Podeli sa nama utiske kad odes jel guzva kod nje jos uvek
i..koja je sad bolja? DUŠANKA ili BRANKA ?
AFRI...šta misliš,imam li ja šanse da prodjem tu komisiju s obzirom da bi mi ovo bila TREĆA operacija?? Dve sam radila na VMA?? Meni si smanjili i suzili nos ali mi malo ide UKOSO u levu stranu i sad mi malo fali VRH NOSA ,a funkcionalni deo su mi dobro uradili...
šta mi predlažeš?
I još nešto...kako se prezivaju te doktorke?
HELP !!!
hEHEH..... moja doktorka .
Ne verujem da je guzva manja, moze biti samo veca i kod jedne i kod druge. Proculo se da rade besplatno i to da rade dobro pa ljudi navalili .
Zaista ne znam, to je na tebi da procenis. I o komisiji ne znam nista. Ja sam isla kod svog lekara u DZ rekla treba mi uput, imam devijaciju, operisem u KBC Zvezdara. Dala mi ga je bez ikakve provere, cak mi nije ni zagledala nos, odmah je napisala uput.
Branka MIhailovic-Kokic i Dusanka Milosevic.