Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Zulu333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 6:11 pm

Re: Operacija nosa

Post od Zulu333 »

malenna76 napisao:Draga ANASTASIJA ,MOLIM TE MI ODGOVORI-GDE RADE BRANKA I DUŠANKA I PO KOJOJ CENI? HVALA :P
Doktorke rade na KBC Zvezdara,i operacije su besplatne ako imas uput ;)
malenna76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 05, 2012 1:05 pm

Post od malenna76 »

:o ali otkud mi uput kad sam radila i operaciju devijacije nosa i dva puta estetiku na VMA ? DOSADNA SAM,ALI ME ZANIMA CENA? :roll: :oops: HVAALAAA :) :)
malenna76
Novi član
Novi član

Post od malenna76 »

Draga Nato...NAJLAKŠE SE SREDJUJU TI NOSEVU SA GRBICOM...MENI SE POJAVILA POSLE ESTETSKE OPERACIJE NA VMA I DR. MI JE ZA 5000 din. pod lokalnom anestezijom u dnevnoj bolnici VMA. SAMO NAPRED :) !!!!!
Korisnikov avatar
Alexandar *mp
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm

Post od Alexandar *mp »

Uput uzimas od svog lekara opste praxe, a onda u bolnici odredjuju dal treba da imas operaciju ili ne.

Inace, nemoj da pises velikim slovima...po forumima,sajtovima i slicnim stvarima je zabranjen CAPS LOCK (pisanje velikih slova) ne deluje lepo prema osobi kojoj se obracas,cisto da znas, posot vidim da nisi bas upucena u to ;)

btw. ja imam operaciju za 10 dana kod dr Milosevic i jedva cekam da odradim to,samo da su mi dobri rezultati svih analiza i bice sve kako treba :)
You'll never walk alone!
purpul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 08, 2012 1:40 am

Post od purpul »

Pozdrav svima,dugo vas citam,a sad se odlucih i da se registrujem...
@ Malena76 -estetska operacija nosa u kbc zvezdara kosta 140 000 dinara ali ne znam da li cena varira i koliko u zavisnosti
od 'posla' na nosu.
Svidja mi se kako je uradjen nosic kod Africa-Mileve :) i interesuje me da li ste dok ste bili u bolici videli jos neke radove
dr.Branke Kokic ili na pp jos neke njene radove pa ste se odlucili da odete kod nje,a ne kod Dusanke koja je uvek u guzvi?
Katarina2105990
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 25, 2011 1:04 pm

Post od Katarina2105990 »

Sutra mi je prijem na KBC Zvezdara, i operise me dr. Milosevic u petak.... Valjda ce sve da protekne dobro! Pozdrav svima i javljam se kad prezivim ;)
malenna76
Novi član
Novi član

Post od malenna76 »

Hvala na savetu,evo...kuckam malim slovima :oops: Nisam znala,nova sam na forumu... :oops: SREĆNO SVIMA koji operišu nosiće ovih dana!!!
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Post od Africa-Mileva »

Gdope 92 je preporucio tu doktorku i ubacio svoje dve slike iz profila. To mi je bilo dovoljno da odem kod nje, niko drugi mi se nije javio. Rizikovala sam i rizik mi se ispatio. :wink:
hairext
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 23, 2009 12:09 pm

Post od hairext »

Africa-Mileva

mozes li postaviti slike anfasa pre i posle?
purpul
Novi član
Novi član

Post od purpul »

Africa-Mileva napisao:Gdope 92 je preporucio tu doktorku i ubacio svoje dve slike iz profila. To mi je bilo dovoljno da odem kod nje, niko drugi mi se nije javio. Rizikovala sam i rizik mi se ispatio. :wink:

Definitivno se rizik isplati,i bas mi je drago da ima jos neki doktor koji lepo radi,a ne da toliko cekamo,pa i cekanje
nije problem,nego ne znamo ni do kad cekamo,tako moze otici u nedogled..ja kapiram da je ona u guzvi,ali
opet bi morao biti neki red i lista cekanja...ma super sto ima i taj nacelnik i Branka,a i kod njih se ne ceka beskonacno :)
Africa,zamolila bih te da mi na pp ili ovde posaljes mail od Branke a i od nacelnika ako imas.
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Slike anfasa sam vec postavila.

Nema mejl, nego zoves bolnicu vidis kad oni dezuraju i sa uputom (uput je obavezan jer bez njega ne primaju, bar Branka) odes u to vreme u ambulantu ORL na prvom spratu.
A sto se tice Dusanke uglavnom svi koji cekaju dodji na red, nece te isapliti sigurno, samo treba imati strpljenja i cekati. Svako treba da izabere doktora koji mu odgovara, lepo je sto imam vrhunske strucnjake koji rade besplatno. Bar nesto dobro u ovoj drzavi :wink:
Zulu333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 6:11 pm

Post od Zulu333 »

Katarina2105990 napisao:Sutra mi je prijem na KBC Zvezdara, i operise me dr. Milosevic u petak.... Valjda ce sve da protekne dobro! Pozdrav svima i javljam se kad prezivim ;)
Srecnoooo !!!!! obavezno podeli sa nama kako je sve proslo .
ja imam zakazan pregled kod DR Milosevic... :)
purpul
Novi član
Novi član

Post od purpul »

Africa-Mileva napisao:Slike anfasa sam vec postavila.

Nema mejl, nego zoves bolnicu vidis kad oni dezuraju i sa uputom (uput je obavezan jer bez njega ne primaju, bar Branka) odes u to vreme u ambulantu ORL na prvom spratu.
A sto se tice Dusanke uglavnom svi koji cekaju dodji na red, nece te isapliti sigurno, samo treba imati strpljenja i cekati. Svako treba da izabere doktora koji mu odgovara, lepo je sto imam vrhunske strucnjake koji rade besplatno. Bar nesto dobro u ovoj drzavi :wink:
Hvala Afri :)
Znam ali za takav red treba se bas naostriti strpljenjem kao i kod svih besplatnih operacija uopste,lista cekanja je ogromna...
uostalom ti si trebala u januaru kod nje biti,pa onda mozda u martu..nesigurno je a mogu i uvesti placanje i na kraju se opet ispalis :lol:
zato po mom misljenju tvoja varijanta je mnogoo bolja jer kvalitetne su obe,s tim da se kod 'tvoje' doktorice ne ceka dok ne ostarimo :lol: jedino ako je sad manja guzva ko zna..

@Zulu kad imas zakazano?Jel trebas samo funkcionalnu operaciju ili i estetsku/Podeli sa nama utiske kad odes jel guzva kod nje jos uvek

@Katarina,ocekujemo te sa lepim vestima:)
malenna76
Novi član
Novi član

Post od malenna76 »

i..koja je sad bolja? DUŠANKA ili BRANKA ?
AFRI...šta misliš,imam li ja šanse da prodjem tu komisiju s obzirom da bi mi ovo bila TREĆA :roll: operacija?? Dve sam radila na VMA?? Meni si smanjili i suzili nos ali mi malo ide UKOSO u levu stranu i sad mi malo fali VRH NOSA :roll: ,a funkcionalni deo su mi dobro uradili...
šta mi predlažeš?
I još nešto...kako se prezivaju te doktorke? :roll:
HELP :cry: !!!
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

hEHEH..... moja doktorka :D .
Ne verujem da je guzva manja, moze biti samo veca i kod jedne i kod druge. Proculo se da rade besplatno i to da rade dobro pa ljudi navalili :D .
Zaista ne znam, to je na tebi da procenis. I o komisiji ne znam nista. Ja sam isla kod svog lekara u DZ rekla treba mi uput, imam devijaciju, operisem u KBC Zvezdara. Dala mi ga je bez ikakve provere, cak mi nije ni zagledala nos, odmah je napisala uput.
Branka MIhailovic-Kokic i Dusanka Milosevic.
Odgovori