Africa-Mileva je napisao:
Najverovatnije se nece javiti jer oni sto rade kod njega nisu saznali za njega preko forumu pa je mala verovatnoca da ce posetit ovaj forum nakon operacije....
I da za Aleksandra, vec sam mu rekla preko pp ali ajd i ovako javno. Doktorka Branka pravi ekstra muske nosice, ne budu prcasti a budu nezni
, tj lepi da se tako izrazim. Meni je bzv kad vidim da se muskarcu napravi prcast nos ili sa onim lukom. Tako da bez brige, ti ces do avgusta imati lep nos. Nikad se ne zna zasto je to dobro
. A i bice prolece kad se budes operisao, taman ces to sve lepse podneti.
Tesko je, ali nadji lepsu stranu ove price i guraj. Puno srece jos jednom sa Brankom, valjda ce ona imati razumevanja za tebe i tvoj problem. A inace koji je tvoj problem sa nosem, s oblik ili samo grba?
Izgleda da nece,al reko mozda se javi neki zalutali putnik
ili neko ko je radio kod nekih drugih doktora a da je zadovoljan...
mada i ovi koji su radili ranije vise ne dolaze da kazu kako je stanje posle par meseci,da li su zadovoljni...
Meni je isto bzv prcast nos na muskarcu,ali mi je i bzv previse malen tj zenski nos na muskarcima,ne treba da
bude ni velik naravno,neka sredina.
Sta nam se desilo sa Zulu333,nema je da nam javi utiske sa pregleda kod Dr.Dusanke,misteriozno nam nestade,mada
je i alek991 pisao da ide na pregled 11.2,pitam se sta bi sa njima