Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4862 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 325  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Operacija nosa
PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 1:16 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 29, 2011 2:34 pm
to su im uveli od pocetka 2011.godine valjda.
oni hoce da uvedu da se estetska korekcija ne moze raditi na uput dok to ne uvedu smanjili su broj opracija dnevno.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 1:34 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm
Za to ukidanje sam i ja cula, ali o tome se bas dugo, dugoooo prica ali efekata nema. Nadam se da ih jos nece biti :lol: !!! Ovo je jedistvena prilika za one koji nemaju para da dodju do lepog nosa. U svakom slucaju ja preporucujem Branku, manje cete cekati a dobicete lep nos. Ipak kad se vec prica o ukidanju riznicno je cekati 8 meseci... Mada mozda se sad i kod Branke poveca guzva. Steta je sto je niko ranije nije pominja na forumu i ubacivao slike pre i posle.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 2:54 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Jun 22, 2011 3:31 pm
Aleksandre, zao mi je sto ti je sve ispalo tako. Siguran sam da ce se Dr. potruditi da te ubaci u narednih nedelju-dve. Svesna je ona sta znaci odraditi sve te analize pred operaciju (od kojih skoro sve vaze samo mesec dana), a takodje je svesna i sta znaci psihicka priprema za samu operaciju... Ona zna da deluje malo drveno i bezosecajno, ali uvek na kraju izadje u susret pacijentu i zaista ispadne covek! A sto se tice mita i placanja - mene je operisala bez dinara, nista nije ni trazila, ni ocekivala.. I dan-danas kad odem kod nje na kontrolu, ultra je ljubazna i fina, stalno me nesto savetuje sto se tice nosa ali i posla koji radim, a za koji je saznala od sestrica u bolnici, preko googla... Valjda zavisi i kako se ti postavis prema njoj. Samo budi uporan, kulturan, i siguran sam da ces imati novi nosic vec do marta! ;) Puno srece! ;)

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 4:05 pm 
Pridružio se: Ned Feb 05, 2012 2:05 pm
STRAŠNO! PAZI KAD ZNAM KAKO SE OSEĆAŠ...zato mi sad ne zameri velika slova! Kad su mi jedan dan pomerili operaciju na VMA po...dela sam a ne OVAKO BEDNO I JADNO,NEETIČKI,NEPROFESIONALNO. :evil:

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 8:03 pm 
Pridružio se: Sre Feb 08, 2012 2:40 am
Aleksandre,zaista mi je zao sto je na kraju tako ispalo,ali moze joj se,zna da ovisis o njoj,ne verujem da
je to zbog novca,vise je to odnos moze mi se,mada umesto da kaze izvini ne radi se,ubacicu te u prvi termin
jos se i drsko ponasa,meni iskreno
to deluje kao zavlacenje,tako sam citala da je i afriku zavlacila,pa je i njoj dosadilo pa otisla kod Branke.
Znam da je kod Dusanke guzva,ali treba se ipak ponasati ljudski a ne bahato,kao da neko ide tamo
sto voli

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 8:17 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm
UltraM je napisao:
Aleksandre, zao mi je sto ti je sve ispalo tako. Siguran sam da ce se Dr. potruditi da te ubaci u narednih nedelju-dve.
Valjda zavisi i kako se ti postavis prema njoj. Samo budi uporan, kulturan, i siguran sam da ces imati novi nosic vec do marta! ;) Puno srece! ;)

Rekla mi je da dodjem u maju,da se dogovorimo za sledeci termin, sto bi bio otprilike avgust...a sto se tice ponasanja uvek sam bi fin dolazio tacno na vreme,cekao ispred one njene ordinacije po pola sata i onda ulazi nasmejan ko debil,inace sam stvarno kulturan i uvek se lepo ponasam...

purpul je napisao:
Aleksandre,zaista mi je zao sto je na kraju tako ispalo,ali moze joj se,zna da ovisis o njoj,ne verujem da
je to zbog novca,vise je to odnos moze mi se,mada umesto da kaze izvini ne radi se,ubacicu te u prvi termin
jos se i drsko ponasa,meni iskreno
to deluje kao zavlacenje,tako sam citala da je i afriku zavlacila,pa je i njoj dosadilo pa otisla kod Branke.
Znam da je kod Dusanke guzva,ali treba se ipak ponasati ljudski a ne bahato,kao da neko ide tamo
sto voli

Pa najgore mi je bilo sto me je jutros docekala sa recenicom:Mozes da ides kuci,propustio si svoj termin! A moj termin u petak ?1

Malenna osecam se mnogo lose,kao da mi se srusio svet...ali nadam se da ce sve to proci za dan-dva i da cu se sada sve bolje dog sa Dr. Brankom :)

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 9:25 pm 
Aleksandre,znam koliko ti je tesko,ali glavu gore,Dr.Branka radi odlicno i sigurno ce ti srediti nosic kao onom decku,
iskreno meni ovi radovi sto smo videli i kod onog decka i kod Afrike,izgledaju lepse nego sto je to uradila Dr.Dusanka kod
Ane i jos nekog lika sa foruma koji sa njom nije bio zadovoljan(zaboravila sam koji mu je nick,ali on koliko se secam nije bio zadovoljan kako mu je Dr.Dusanka uradila vrh nosa).
Znas kako kazu,ko zna zasto je to dobro,a da je cekas do avgusta i opet nesto iskrsne :roll: mislim da je najbolje da uradis
ono sto je i Afrika uradila,sredila nosic i skratila mukotrpno cekanje i neizvesnost.

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 9:45 pm 
Bilo bi lepo ako bi se javili i ljudi koji su radili nos kod nacelnika KBC Zvezdara Dr.R.Kosanovic-a :)

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 10:23 pm 
Najverovatnije se nece javiti jer oni sto rade kod njega nisu saznali za njega preko forumu pa je mala verovatnoca da ce posetit ovaj forum nakon operacije....

I da za Aleksandra, vec sam mu rekla preko pp ali ajd i ovako javno. Doktorka Branka pravi ekstra muske nosice, ne budu prcasti a budu nezni :D , tj lepi da se tako izrazim. Meni je bzv kad vidim da se muskarcu napravi prcast nos ili sa onim lukom. Tako da bez brige, ti ces do avgusta imati lep nos. Nikad se ne zna zasto je to dobro :wink: . A i bice prolece kad se budes operisao, taman ces to sve lepse podneti.
Tesko je, ali nadji lepsu stranu ove price i guraj. Puno srece jos jednom sa Brankom, valjda ce ona imati razumevanja za tebe i tvoj problem. A inace koji je tvoj problem sa nosem, s oblik ili samo grba?

Vrh

PostPoslato: Uto Feb 14, 2012 10:48 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm
hvala vam na podrsci u svakom slucaju,znaci mi to...ovo morao da napisem javno da vide ljudi sa kim ce mozda imati posla, nikom ne bih pozeleo da se ovako razocara kao sto sam ja..

Naravno da sam uzdigao glavu i trazim neko bolje resenje,sta ce biti videcemo :D

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 15, 2012 4:55 pm 
Pridružio se: Ned Jul 10, 2011 12:32 am
Africa-Mileva je napisao:
A i bice prolece kad se budes operisao, taman ces to sve lepse podneti.

Kad si vec pomenula, reci nam koliko traje oporavak? Posle koliko vremena mozes da izadjes u javnost bez modrica, u normalnom stanju? :lol:
Pitam to jer imam dosta obaveza, kao i mnogi od nas, verovatno, pa me zanima za koliko vremena mozes normalno da profunkcionises...? Operacija mi je zakazana u sred semestra i ne znam koliko ce mi to oduzeti vremena... :)

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 15, 2012 6:52 pm 
Pa sto se tice modrica sve je to individualno, ali muskarci generalno lakse podnose operaciju od zena. Licno nisam imala apsoutno nikakve modrice, cim sam skinula masku isla sam do grada sasvim normalno. Dok su se cimerki modrice zadrzale i dve nedelje nakon operacije.

Racunaj da ces moci bez problema da se vratis na faks cim ti skinu masku.
Meni je jedini problem bio i sad je prisutan, zbog toga nisam ni otisla na ispite, ukocila mi se gornja usna i ogromna je. Jednostavno ne mogu da pricam normalno, mumljam. Otok jos nije spao a 20 i neki je dan. Medjutim imam neke probleme sa zubima, pa moguce da je zbog toga ta gornja usna burnije reagovala. To kod tebe ne mora da bude slucaj.

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 15, 2012 7:03 pm 
Africa-Mileva je napisao:
Najverovatnije se nece javiti jer oni sto rade kod njega nisu saznali za njega preko forumu pa je mala verovatnoca da ce posetit ovaj forum nakon operacije....

I da za Aleksandra, vec sam mu rekla preko pp ali ajd i ovako javno. Doktorka Branka pravi ekstra muske nosice, ne budu prcasti a budu nezni :D , tj lepi da se tako izrazim. Meni je bzv kad vidim da se muskarcu napravi prcast nos ili sa onim lukom. Tako da bez brige, ti ces do avgusta imati lep nos. Nikad se ne zna zasto je to dobro :wink: . A i bice prolece kad se budes operisao, taman ces to sve lepse podneti.
Tesko je, ali nadji lepsu stranu ove price i guraj. Puno srece jos jednom sa Brankom, valjda ce ona imati razumevanja za tebe i tvoj problem. A inace koji je tvoj problem sa nosem, s oblik ili samo grba?

Izgleda da nece,al reko mozda se javi neki zalutali putnik :lol: ili neko ko je radio kod nekih drugih doktora a da je zadovoljan...
mada i ovi koji su radili ranije vise ne dolaze da kazu kako je stanje posle par meseci,da li su zadovoljni...
Meni je isto bzv prcast nos na muskarcu,ali mi je i bzv previse malen tj zenski nos na muskarcima,ne treba da
bude ni velik naravno,neka sredina.
Sta nam se desilo sa Zulu333,nema je da nam javi utiske sa pregleda kod Dr.Dusanke,misteriozno nam nestade,mada
je i alek991 pisao da ide na pregled 11.2,pitam se sta bi sa njima :lol:

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 15, 2012 8:45 pm 
Pošto vam se Zulu333 nije javila ,reći ću vam ono što znam a da ne bude više od onoga što ona nije podelila sa vama već preko mog sajta..Dr DUŠANKA nije smatrala da je operacija potrebna. :cry: iako je napomenula izvesne nepravilnosti. ALEKSANDRE nisi jedini koji je ovih dana od nje otišao RAZOČARAN :roll: :o :x :cry: !!!!!!

Vrh

PostPoslato: Sre Feb 15, 2012 8:50 pm 
malenna76 je napisao:
Pošto vam se Zulu333 nije javila ,reći ću vam ono što znam a da ne bude više od onoga što ona nije podelila sa vama već preko mog sajta..Dr DUŠANKA nije smatrala da je operacija potrebna. :cry: iako je napomenula izvesne nepravilnosti. ALEKSANDRE nisi jedini koji je ovih dana od nje otišao RAZOČARAN :roll: :o :x :cry: !!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4862 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277 ... 325  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata