Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 2:01 pm

Re: Operacija nosa

Post od Africa-Mileva »

Imam dilemu sto se tice pipanja nosa, tj htela sam danas da obucem rolku ali sam odustala u poslednjem momentu. Da li je uopste dozvoljeno to stiskanje nosa prilikom oblacenja tipa rolki? Ili da se grejem na drugi nacin :D
ancikeze
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 28, 2012 11:13 pm

Post od ancikeze »

Cao svima,ja sam nova ovde mada vec duze vreme pratim ovaj forum.Naime ja sam saznala za kbc zvezdaru preko ovog foruma
i odlucila da odem na pregled kod dr.Branke Mihajlovic Kokic i ona mi je zakazala operaciju za april.Zaboravila sam da napomenem da je u pitanju estetska i funkcionalna operacija.Medjutim sad vise nisam sigurna dal sam napravila dobar izbor sudeci po iskustvu Africe Mileve.Pa sam htela da zamolim sve koji su se operisali kod nje ako vam nije tesko da mi posaljete slike pre i posle na pp.Please!
Hvala unapred
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Ne znam sta da ti kazem.. Ubacicu slike za koji dan pa ti sama proceni da li ti se svidja njen rad ili ne. Inace, sta je kod tebe probleM?
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Inace, nije moj nos ruzan, te nozdrve i vrh su problem. Sve ostalo je lepo odradjeno. Kako su svi napisali da su to otoci verujem kad oni prodju nos ce biti ok.
Ovde je clanica Ana ubacila slike svog nosa kod dr Milosevic i po meni to nije lep nos, sa ove tacke gledista. Previse podignute nozdrve. Moj je eto od njenog lepsi :D (sad se hvalim). Ako te ne mrzi dok cekas moje slike, okreni otprlike 24 i neku stranu i vidi...
ancikeze
Novi član
Novi član

Post od ancikeze »

Znam videla sam njen nos,tako sam i krenula u ovu pricu sa kbc zvezdarom.Pazi ni ja ne volim mnogo podignut vrh jer ni nemam nesto spusten nos nego normalan al grbast.Mada se meni svidja njen nos.Sta ja znam ako ti kazez da ti je ispao lepsi nos onda si me utesila!!!Jedva cekam da postavis slike!
E a koliko si morala dugo da drzis tampone?
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Eto vidis ukusi su razliciti. Zato slika govori vise od hiljadu reci, odsekla sam nosic sa slike, pa kad dodje neko ko ume da ubaci slike na net imaces slike pa sama proceni.
I da... Ne znam kakvu si komunikaciju imala sa njom ali svako se potrudi da svoje zelje istaknes i ono sto ne zelis dobro naglasi. Slusaj je dobro kad prica sta ce ti uraditi i pred ogledalom pogledaj da li je to ono sto ti zelis. Meni su to pricali pred operaciju ali ih nisam shvatala ozbiljno i sad se kajem sto malo svoj zelje nisam istakla jace. Vec sam bila u fazonu ne moze da bude gore od ovoga moga :lol:

Inace, sada mislim da su DR Milosevic i Mihailovic u istom rangu, prave slicne nosice. Samo je dr Milosevic imala dobru reklamu preko interneta i to je privuklo masu ljudi koji svakodnevno koriste internet. A ima i dosta ljudi koji uspesno operisu kod Branke ali nemaju potrebu da to napisu na netu. Takodje, nacelnik je isto odlican pa ga niko ne pominje. To mi je neverovatno.
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... 11856.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 11914.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/841/uuuuuui.png/
pre
http://imageshack.us/photo/my-images/27/18783451.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/827/uuut.png/

Nozdrve su se spustile u odnosu na prvi dan, tako da ocekujem da jos spadnu. Kao i da se otoci sa vrha povuku, jer sa jedne strane su jako veliki. Ne znam koliko se to vidi posto je slikano mobilnim. Ubacila sam vise slika da bi se videle i njegove losije strane, ali verujem kad padne otok i konci da ce biti jos lepsi.
Npr Neo je ubacio samo jednu sliku na kojoj se vidi da je nos lep, ali ne vidi se svi njegovi profili. Pa to imajte u vidu prilikom procene da li hocete kod Milosevic ili Mihailovic
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Druga slika je polu profil pa je ispao veci nego sto zaista jeste
ancikeze
Novi član
Novi član

Post od ancikeze »

Africe nosic ti je prelep,svaka cast bas mi se svidja!!!Ja bih bila srecna da mi uradi takav nos!!!
A koliko si morala da drzis tampone u nosu?Mislim jel ih drziz kao i masku svih 8 dana ili tampone malo ranije izvade?
.xenoN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 04, 2011 11:54 pm

Post od .xenoN »

UltraM napisao:
.xenoN napisao:@UltraM
Kada je otprilike taj termin, jel dosta posle tog pregleda, i da li to mozes da "namestas" termin? ako me razumes :) :D
Prvi pregled kod nje sam imao, ako se dobro secam, u maju, zakazala mi je operaciju za sredinu decembra (ali me u medjuvremenu pozvala 2 meseca ranije, jer je neko u poslednjem momentu otkazao operaciju (razboleo se ili sta vec...), pa je zvala da proveri da li ja mogu, ja bio free i otisao odmah) ;)

PS. sve zavisi od hitnosti operacije - ako ti je estetika primarna (kao sto je bio slucaj sa mnom), onda ti zakaze za nekih 6 meseci (svi hoce kod nje, pa je guzva), a ako ti je pre svega funkcionalnost nosa u pitanju - onda te mozda primi i sad u petak (tad je ipak zdravlje u pitanju)! ;)
Aha, treniram fudbal, reci cu ima da mi mnogo smeta pri disanju kada trcim, nadam se da ce mi sto pre zakazati operaciju :D
Hvala ti :)
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Hvala
Evo jos slika profila sa druge slike da se vidi da je nosic lepsi, samo je lose ispao na toj slici:D :D :D :
http://imageshack.us/photo/my-images/15 ... 31650.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 31633.jpg/

8dana sam skinula masku zajedno sa tamponima.
medolinoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 4:14 pm

Post od medolinoo »

Zdravo Africa-Mileva, nosic ti je jako lep :) uz malo srece i moj ce uskoro biti takav.
Mozes li mi reci, kad si uzimala uput iz Doma zdravlja, da li ti je bio dovoljan samo uput lekara opste prakse ili je bilo potrebno da odes i do ORL-a da ti tamo daju uput?
castello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 25, 2010 10:28 pm

Post od castello »

Da li bi bio neko ljubazan ko je bio na operaciji da iz licnog iskustva podseti sta bi sve trebalo poneti u bolnici? Ja ujutru putujem pa bi mi znacilo puno.
Hvalaaa :)
Africa-Mileva
Aktivan član
Aktivan član

Post od Africa-Mileva »

Kazu da poneses pidzamu, ali su ljudi uglavnom u trenerkama, skoro nikod nisam videla u pidzami u zenskom bloku.
Mnogoooo vode, jogurte i ostalo sto je tecno. Tablete za grlo. Sapun, maramice obicne i vlazne, veliko pakovanje trebace ti... Sve za licnu higijenu, tamo nemas nista. Casu za vodu. Papuce. nadam se da nisam nesto zaboravila.

Medoline; Stvarno ne znam, uzela sam uput od moje redovne lekarke. Mada na vratima ambulante pise obavezno uput od lekara specijaliste.
castello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 25, 2010 10:28 pm

Post od castello »

Da, hvala, to je to. Ostalo ce moci i negde da se kupi valjda sto zafali 8)
Odgovori