Savrseni lekar

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Pa krenula da gledam, nego oni poceli kasno, oko osam, pa ja zaspala... 8)
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Pa proslo je 20h a vi na forumu???!!!
:o Brzo u krevetac! :lol:
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

Nije, ja sam u Americi, kod nas je 4 popodne, taman da veceram 8)
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

Eeee, sada mi je sve kristalno jasno!!! :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

dr ivica napisao:Savrsen lekar (varijanta za pacijentkinje, model "Super Doc 2008"):

1) lici na Bred Pita, Dzordza Klunija, Brusa Vilisa, Kianu Rivsa ili Pirsa Brosnana - po zelji pacijentkinje. Bez kravate ne ide ni na spavanje, mirise na najskuplje parfeme, ima kristalno bele zube, Rolex od 20.000 dolara i snazne ali nezne ruke... Boja glasa mu je neodoljiva, dikcija smirujuca i hipnotisuca, a maniri prefinjeni kao kod Lorda od Kenta.
2) ima najmanje 5-6 specijalizacija u malom prstu, ukljucujuci obavezno estetsku hirurgiju i dermatologiju sa kozmetologijom, plus, naravno psihijatriju sa licencom za dubinsku psihoanalizu
3) ne pise recepte, vec na licu mesta poklanja originalne kutije najboljih stranih lekova dobijenih iz donacija
4) popodne posle rada u drzavnoj ustanovi moze se naci u svojoj poliklinici, u kojoj je sef strucnog tima i gde se moze obaviti sve sto ne moze u drzavnoj ustanovi - uz kaficu, kolacice, sok i, naravno BESPLATNO, jer doktor zaradjuje i od rentiranja nekretnina, pa mu nije stalo da bas sve naplati - na opste zadovoljstvo pacijenata
5) "izabrane" pacijentkinje sa sobom vodi na lekarske kongrese na udaljene egzoticne destinacije...

O modelu za nas muskarce ne bih da pisem, ubice me zena :D

Dal da se angažujemo da nađemo ''gospodina savršenog''? Ovo ne zvuči loše ........nego jesu li živeli srećno do kraja svog života? :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Jakako. "Uzeli se", izrodili puno malih genijalaca, koji su potom svi bili manekeni, vrhunski teniseri, vecina i dobitnici Nobelovih nagrada za sve i svatsa, itd...

A onda, probudih se i videh da su mi noge otkrivene!!!

:D :D :D
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

To je strasno, kad udari promaja, snovi su najgori :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ma gre'ota što je dr.Ivica sanjao ''taj'' model ,bilo bi bolje da je bio model tipa Anđa Jolly sa mirisom Chanela u crnom čipkanom vešu koji prikriva blago razotkriven beli mantil,dekolte No 4, :wink: ,sa savršeno preplanulim tenom, naočare koje nosi ''eto čisto radi intelektualnog izgleda'' .....a o znanju ....pa to se podrazumeva da je bila vođa internističkog tima bolnice u Hjustonu, bavi se humanitarnim radom od kad je osvojila titulu Miss Universum i............. naravno zalaže se za mir u svetu :lol: .
E to je idealna doktorka, evo dr.Ivice ako sam nešto propustila dopunite ''onako neobavezno'' ......pa zbog žene,da vas ne ubije :lol: .....nađosmo mi konačno ''savršene '' ! :wink:
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

I ne moras da radis nikakve analize srca - ako prezivis njenu takvu pojavu - sigurno ti je srce ok :lol: :lol:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

za majmunche,dr ivicu i draganavma

Post od zmaj76 »

E ljudi,od kako sam na ovom forumu nisam se tako slatko nasmejala kao sada! :D Bez veze "šetam" po raznoraznim temama i neleteh na ovu,krajnje interesantnu,u svakom pogledu :lol:
Mnogo vam hvala što ste me nasmejali vašim genijalnim smislom za humor i dobar zez ! baš mi je trebao smeh!
Samo molim naše uvažene doktore:bez ljutnje ! Morate da znate da se većina nas ,pacijenata, susretala sa krajnje ili nezainteresovanim ili ne baš "stručnim " lekarima,pa smo malo iritirani,razočarani i iscrpljeni od šetnji po raznoraznim ordinacijama....
Moje viđenje "savršenog lekara":
1. mora da sasluša pacijenta pažljivo
2. da odredi sve moguće i potrebne analize,preglede itd.pa na osnovu toga dalje korake ( imam loše iskustvo...nebitno...)
3.da bude razumljiv,pre svega iskren,radio on u državnoj ili privatnoj ustanovi,jer ako će neko već da potroši mnooogooo novca na lečenje da bar bude usmereno i stručno vođeno
4. ne mora da bude ljubazan,svi imamo žute minute,ali da bar izdvoji potrebno veme za svog pacijenta ( opet loše iskustvo...u ,zamislite privatnim ordinacijama !)
5.da pravilno i nesebično usmeri pacijenta , pa makar to bilo i kod nekog drugog dr-a,ako su njegove mogućnosti ograničene
eto,možda sam nešto ispustila... :roll:
p.s. opis savrš.dr a od strane dr ivice moram da povežem sa majmunchetovom izjavom
Majmunche napisao:I ne moras da radis nikakve analize srca - ako prezivis njenu takvu pojavu - sigurno ti je srce ok :lol: :lol:
ovde naravno mislim na preživljavanje pacijentkinja! :wink:
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

A kakvog pacijenta sanja doktor? :lol:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Joj,pa ne znam,pretpostavljam nekog ko nije hipohondar... :lol: nadam se da niste bili cinični,ja sam samo bila iskrena... :cry:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ovo za Angelinu Zoli i dekolte br. 4 - to je malo neuskladjeno, zar ne? Nemojte tako! Mislim - ja sam lepo dao najmanje 4 muske "fasade" na izbor pacijentkinjama, dajte i vi nama malo vise :) Ja sam malo mator i malo konzervativan (bar tako se osecam), one koje se meni svidjaju (mislim, jelte, "fasadno", nista o duhovnim vrednostima i "strucnosti" u oblasti medicine) sad su vec blizu 50, pa i preko. Ali, stari filmovi nikad ne stare :0 Tako, zauvek ostaju :mlade" kao model za buducnost: Izabela Adjani, Misel Fajfer itd...

Naocari moze, parfem takodje, sve ostalo kao sto rece minja - SUPER :)

A sad savrseni pacijent:

1. ZDRAV
2. REDOVNO DOLAZI NA PREVENTIVNE KONTROLNE PREGLEDE U MOJU PRIVATNU ORDINACIJU I PLACA IZDASNO
3. NEMA POJMA O CEMU MU PRICAM, ALI GA ZANIMA I SVE MI VERUJE
4. DRZI MOJU SLIKU URAMLJENU IZNAD KREVETA :lol:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Uf,što bih volela da sam vaš pacijent... 8) tj.da sam takav kakvog vi sanjate,mislim da imam toliku kintu i beskrajno poverenje... :wink: a što kažete malo mator? pa na slici na vašem sajtu ne izgledate loše,o kontrer...( ovo ne umem pravilno da napišem pa "prevedoh" na srpski :wink: ) a što se konzervativnosti tiče...ne fali baš ništa ni mišel , ni izabeli,na protiv,čestitam na izboru,mada tu je i monika beluči,složićete se,a i ,mada je ona sad gotovo zaboravljena,Elizabeth Taylor,jedna i neponovljiva,jeste omatorila ali unikatna lepotica,složićete se..... jedna od mojih omiljenih...a nešto sad i ne mogu da se setim ostalih,prepuštam Vašoj mašti na volju... 8)
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ehhh, Monika Beluci.... Eto vidite, opet me navodite na greh :) Ma ona je vanzemaljska, ali opet - smejace se ovi mladji, zena je udarila u 50, a danas svi samo pominju pevacice sa MTV-a koje imaju po 20 i 25 godina... :)

Hvala za komplimente, ali mi smo danas u eri jutizma (za one koji ne prate noviju englesku frazeologiju: "jutizam" dolazi od reci "youth" - mladost, i oznacava velicanje mladosti i znacaj samo ovog zivotnog doba, negirajuci vrednost ili poseban znacaj ostataka zivota). Sve za mlade, sve mladima - ostali - cut" more! Ili se "kamuflirajte" kao ovi sa GRAND-a (ah, imao sam 'cast" da moram da gledam PINK u novogodisnjoj noci, jer domacini kod kojih sam bio nemaju kablovsku... :roll:

Utezite se, uvucite stomak, stidite se svakog kilograma viska, farbajte se, vezbajte dok vas ne udari infarkt, idite na aerobik i pokusavajte da drzite ritam sa devojkama od 18 leta... Pravite se da uzivate u svemu sto je novo, obavezno koristite "novogovor" i nikako nemojte da pominjete bilo sta starije od 15-20 godina, pitace vas mladi otkud znate za te "prpotopske" stvari.

Trener sam u klubu i radim sa decom i omladino, pomenem pre par nedelja Tita, od osnovaca skoro niko nije ni cuo za njega!? Pitala me deca sta slusam, rekao sam par grupa i imena (nista posebno, Queen, ZZ Top, Eric Clapton...) - samo su me bledo gledali!

U takvom okruzenju, kad si na pragu 40-e, gotov si :cry:

Pozdrav svima!
Odgovori