Savrseni lekar

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

Ma dajte,nemojte tako,pa Vi ste u njaboljim godinama :lol: ! A postigli ste mnoga šta na čemu mogu samo da vam pozavide! A eto i sportom se bavite,pa to je za svaku pohvalu! A niste mnogo stariji od mene,šta je 7 godina.Mada ste potpuno u pravu...mtv,grand,imidž i trend današnje omladine,hm,kakva mladost,pa uopšte im ne zavidim! Možda sam neskromna,ali ne bih se menjala sa 90 % današnjih devojaka,jedino kad je zdravlje u pitanju.A ukus ? Generalno gledano,OČAJ! MUZIKA,FILMOVI,LITERATURA( HM,ŠTA TO BEŠE? ) Ni kratak kurs im ne bi pomogao. A Vi baš imate istančan ukus,čuvajte to i nedajte se ! A bavljenej sportom,tj.utezanje ne mora da bude samo zbog izgleda,već zbog zdravlja,zadovoljstva,e to niko ne može da oduzme,volela bih i ja da se pokrenem malo,čim prođe zima... :-?
Pozdrav !!
p.s. skrenusmo od teme,al šta mari... :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

DR.Ivice ,izin'te al za šta ste matori ,za Anđu?????Pa evo pošto hoćete veći izbor ,Monika Beluči(po meni 100puta ''kvalitetnija'' od Anđe), Demi Mur (sa silnim operacijama izgleda mlađe od svoje ćerke), Pamela Anderson za one malo ''razvratnije'', a dekolte ,ma to je u terapijske svrhe..... :wink:
Izbor muzike sjajan, svaka čast na ukusu ,još jedan plus ( osim sjajnog dr. -valjda se nećete naljutiti zbog pohvale :lol: )

Zmaj 76 ,pa super što smo uspeli da te nasmejemo, od teme koja je baš diskutabilna bolje napraviti šalu ,mada ovaj forum nije za to predviđen ,ali malo smeha nikom nije na odmet,zar ne? To je u vidu terapije ,ispravite me dr.Ivice i draganvma ? :lol: (Svaki osmeh ,pa čak i grimasa u tom obliku :lol: ,produži život značajno)

SAVŠEN PACIJENT:

1.Nema tegoba ,al dođe do doktora sa punim rukama(darova,naravno) da zadnjicom mora da otvara vrata.
2.Pomno prati svaku reč i sa svim se slaže,ali uvek traži broj doktorove privatne ordinacije
...................................

I ja sad videh da dr.Ivica i ja imamo idealnog pacijenta :lol: :lol: ,uglavnom to je izgleda to .....
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

...da zadnjicom mora da otvara vrata...
HAHAHAHAHAHAHAHA!

:lol: :lol: :lol:

E, svaka cast! :lol:
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Doktore pa to je nova jedinica za količinu.....(mita i korupcije)-neka naša interna šala,među ovolikim brojem ''medecinara'' ja pokupih sve izraze,al ovaj mi je omiljeni.Citiram (al ne baš u doslovce :oops: )''To je pacijent, kad otvara zadnjcom vrata)a u rukama prase iliti plodovi ''tora'',viski pod obavezno,šljivka i da ne nabrajam ..... :wink:

Naravno podvlačim ŠALA :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

PLODOVI TORA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAHAHAHA
HHAHAHAHAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHHAHAHAAAAHAHAHHAHA.....[/size
]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moram na "ti": idi, bre, Minja, oces da me udari infarkt!!! :lol: :lol: :lol: Pa nisam cuo bolju provalu ne zna se koliko dugo :D :D :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ma doktore , naravno na ti , pa ja samo da se setim još nečega eto pa i ja da obavim neko dobro delo! :lol: :lol: :lol:

Bar vi kao doktor znate da je smeh jakooooo zdrav, ako vam treba jedna smehotresna terapija .....samo naručite :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Sutra kad budem ispricao za "plodove tora" na poslu, bice drugo poluvreme smehotresa :)

Vracamo se na "Vi", gotov je praznik :wink:

Sve najbolje.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

D'izvinete ja nisam ni insistirala na ''ti-tkanju'' al pošto ste rekli red je da Vam odgovorim da je ok!
A ja sam samo iz poštovanja( zbog godina ne - tu smo :lol: ) prema Vama sam i dalje na ''vi-kanju'' :lol: , !

Pa sad praznicima ćemo na titkanju ,a običnim danima na vikanju :lol: :lol: :lol:

Šala,naravno (što je sigurno -sigurno ,da naglasim za svaki slučaj :lol: :wink: )
Bonzita
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 8:54 pm

Post od Bonzita »

Ha, ha,
Dobra fora minjab za "plodove tora"!

Nisam stigla da proverim da li postoji na forumu, a mislim da ne zvuči kao loša ideja - tema: I SMEH LEČI ("Biseri iz ordinacija i apoteka", kao i "Kolege o pacijentima, iza zatvorenih vrata" ili "Istinito, da ne poveruješ!"...)
Podrazumeva se, da ne mislim ništa loše u etičkom i bilo kom drugom smislu, zato što razni biseri već postoje, samo bi bilo simpatično podeliti ih sa ostalima. :wink:

Biser iz ginekološke ordinacije u gradiću u Vojvodini:
Ušla starija seljanka kod lekarke: Dobar dan doktorka, ja došla na "donju vizitu"!

Iz apoteke: Imate li "šimocirkular"??? (Chymocyclar)

Ili: Imate li nešto protiv laste? (posle pola sata ispitivanja, da li se pacijent bavi i gajenjem ptica, golubova i sl., pošto ponekad kupuju lekove i u te svrhe, ispostavlja se da mu treba lek protiv mučnine tokom putovanja - "Lastinim" autobusom!!!)

Iskreni pozz i osmeh :P
Ja bih da pevam još malo, jer je život samo jedan i do njega mi je stalo, meni je vredan...
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Biser iz ginekološke ordinacije u gradiću u Vojvodini:
Ušla starija seljanka kod lekarke: Dobar dan doktorka, ja došla na "donju vizitu"!
E majko moja ,kako li je tim doktorima kad moraju da ostanu ozbilljni na ovakve ''konstatacije'' !
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ово је из мог краја, познатог по најружнијем нагласку и најгорој дикцији у српском језику, мора ћирилицом:

Докторе, имам жигове у гужње црево!
(пацијент са хемороидима, има повремене болове у ректуму)

Изашо ми неки стид по целе снаге!
(имам осип по целом телу)

Давиш, имам неке ко мрасуљкице под мишку!
(радило се о вирусним брадавицама под пазухом)

- Имам неки засип!
- Па скините се, да видим где је...
- Ма бре, јел ме разумеш: ЗАСИП ИМАМ!!!
- Извинте, ал не разумем. Шта је Вама "Засип"?
- Па, засип: гуши ме кад идем, брекћем сеугушим!!!

(један од мојих првих пацијената, село Мајиловац код Пожаревца)
Bonzita
Stalni član
Stalni  član

Post od Bonzita »

No comment, only smile! :P

Ivice, izgleda da bi, uz malu razmenu i dopunu, bilo dovoljno "slučajeva" za objavljivanje "Leksikona domaćih reči i izraza za opisivanje simptoma bolesti i tegoba" :lol:

Iskustvo od pre nekoliko godina, iz jedne beogradske apoteke:
- Komšinice, pomagaj! Ukočio sam se, ne znam kako se kaže za ljude, tu negde, OKO ŠOLA!!! Ima li nešto ZA bolove? (nedaj Bože da neko kaže protiv bolova!)
:lol: :roll: :lol:
Ja bih da pevam još malo, jer je život samo jedan i do njega mi je stalo, meni je vredan...
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Bonzita napisao:........... ne znam kako se kaže za ljude, tu negde, OKO ŠOLA!!! ..........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa jel moguće..........

Ma ovo je stvarno prešlo u temu za dobar smeh......
Bonzita
Stalni član
Stalni  član

Post od Bonzita »

:lol: :lol: :lol:

Moguće, moguće!
U to vreme sam imala svoju apoteku, skoro da me je bilo sramota da priznam, da je to bilo lično iskustvo! :oops:

U par situacija se koleginica bukvalno valjala od smeha, negde oko mojih nogu, sa naše strane recepture, dok sam ja morala da budem mrtva ozbiljna, mada mi je tada lakše bilo da budem mrtva, nego ozbiljna! Ali, navikne se nekako. Dođe ti ponekad da ih zapitaš "Jel vi to mene zezate???", a onda na žalost shvatiš da su potpuno ozbiljni, pa ne preostaje ništa drugo, nego "Udri brigu na veselje"!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodajte još koji štos ovde, ili da pokrećemo novu temu: "Čisto da ne poveruješ (a nije prašak za veš)!"
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pa eto, kad smo vec krenuli, da podsetim i na onu cuvenu molbu:

- Докторе, дај ми неку мас за убиство...
- Какво убиство?...
- Па убила сам ногу на басамаци!
Odgovori