Pa da nisu mi skočile,i da ne uradiše pcr ne bi ni dali mi terapiju.Jer ona je već bila rekla,aj samo da potvrdi se pcr testom,al ti si samo za praćenje.Međutim pcr test je bio 9000 kopija.Pa mi dala terapiju.A mislim da meni nije dala to posle godišnjih odmora,jer ipak ja pijem lek treba da vidi kako je lek odreagovao za 6 meseci.Meni bi to bila prva kontrola.A pijem lek.A ti sa tako malim brojem kopija,ne može ništa značajno da se desi što ne može da sačeka oktobar,posle odmora.zato mislim da ti je tako rekla.Baš ti je mali broj kopija,hvala Bogu,neka tako i ostane,i nije ti zato ništa hitno da moraš za 6 meseci,možeš čekati i odmore da prođu.E a ni meni nije dala da uradim Pcr za 6 meseci,sad gledam-već neki INR-PV test-što to?i transaminaze,i bilirubine,albumin,KKS i UZ.i meni bez pcr
Milice kad ti imaš kontrolu?Dal ti reče,da ovih dana trebas na kontrolu?Više ne znam ko je šta rekao

I meni za 6 meseci dala da uradim između ostalog neki INR-PV a ne PCR?Što to?Što INR-PV a ne PCR?Jesi ti nekad to radila?Šta to označava?Čitala sam da je to valjda mera zgrušavanja krvi,ako je sporo ne valja,jer to znači da jetra nije u redu.Nisam razumela čitajući,te parametre,koliko treba da bude a koliko ne,samo kapiram da to postrobinsko vreme ne treba da bude veliko.A koliko je to veliko,pojma nemam.I pojma nemam zašto to treba da radim a ne PCR.Da li si ti taj test kad radila?Ako jesi,kakav ti je bio?I koliko treba da bude kad je normalno?