Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Kristina11 napisao:I da,nemoj uzimati ni mesati razne travke.Ono..kaze neko koren maslacka,pomesaj s korenom ruse,sve to stavi u to i to..prokuvaj..dodaj to.Znaci nikako to mesanje travki i spravljanje raznoraznih melema koji navodno lece sve.To moze biti jako opasno,pogotovu kad govori i spravlja nepoznalac biljaka,svojstava a i bolesti.Ja nisam pobornik iskljucivo zvanicne medicine al ne ni to da razni tvde da znaju bolje od doktora,nadrilekari sad oni znaju da lece i te prirodne lekove.Najgore je neznanje a misle da su otkrili Ameriku,to sto za sve krive lekare..ok znamo svi za medicinsku mafiju,faemaceutske kuce..bla bla.Al to ne znaci da sad svako moze da leci.To sad kao kad bi ja iscitala,pomesala biljke probala..i juu pomoglo i ja sad ja delim i spravljam meleme.Druga stvar,jetra koja se bori sa hepatitisom ne moze da trpi atak da se zaliva sa raznim splacinama pa cak i prirodno to bilo.Nekom moze pomoci al bogami i odmoci.Bio je decko kome se time javio toksicni hepatitis.Al naravno ljudi se hvataju za slamku,kad ne pomazu lekovi i uz price o hemiji koliko je stetna..Sve u svemu bolje spreciti nego leciti.Hraniti se sto zdravije.Ja pretezno jedem povrce i voce sad.Jedem i meso pomalo.Razmisljam da meso izbacim ko David.Videcu. Gljive,sampinjoni jako zdravi.Procitaj koliko samo vitamina imaju u sebi i vlakans.Zitarice.Ne koristim nikakve suplemente od vitamina,vec samo voce i povrce koje je bogato njima.Maslacak pij slobodno 1 dnevno.Sve sto je umereno nece skoditi.Ako ti je bas gorak mozes ga medom zasladiti i malo djumbira.Ja pijem cist.a med ujutru na prazan stomak.domaci.ne kupovni.koren maslacka uzmi.u prodavnici zdrave hrane,150 din je 100 grama kolicina dovoljna za 2 meseca
ne postoji prodavnica zdrave hrane, sve je to laz kristina... odem u prodavnicu "zdrave hrane" da kupim ovas i jecam... kad ono nije organski proizvod...i jos dosta dosta stvari , sve je to na hemiji.. batali te shatro "prodavnice zdrave hrane".. moras naci negde u tvom kraju, sigurno se neko bavi organskom preradom... i da...inace u obroku se ne mesaju voce i povrce..jer nisu kompatibilni.. vocni seceri iz voca i mineralni soli iz povrca kada su zajedno . . stvaraju odredjeno jedinjenje koje mogu da izazovu .. nadimanje i dijareju...
Јаке су ми то продавнице здраве хране када продају којекакве слаткише од зла оца и још горе мајке. Јабуково сирће "природно 100%" које праве од алкохолног сирћета и екстракта укуса. Којекакве грицкалице које ни "з" од здравог нису виделе. У принципу у њих не улазим.
Daj onda preporuku za jabukovo sirće koje može da se kupi u Maksiju ili Disu.
Ja sam celu noć imala drhtavicu. Spavala sam u džemperu i pokrivena sa tri prekrivača. Od jutros sam polomljena. Ne mogu u prodavnicu. Malo mi je muka i mutno mi je u glavi. Ali mi je temperatura celo pre podne 36.8, prvi put posle više od mesec dana.
Ја користим сирће "Др Андра". Имаш на мом сајту под Циркулација.
У принципу право јабуково сирће неке две седмице после отварања мора да се замути и да се направи талог. Ако сирће остане бистро и после дужег времена од отварања то је сигуран знак да није природно.
SanjaBeograd napisao:Daj onda preporuku za jabukovo sirće koje može da se kupi u Maksiju ili Disu.
Ja sam celu noć imala drhtavicu. Spavala sam u džemperu i pokrivena sa tri prekrivača. Od jutros sam polomljena. Ne mogu u prodavnicu. Malo mi je muka i mutno mi je u glavi. Ali mi je temperatura celo pre podne 36.8, prvi put posle više od mesec dana.
sve do 37 ti je normalna temepratura... preko toga se vec racuna temperatura...inace.stalna temperatura koja iznosi ispod 36.5 tokom dana najcesci je pokazatelj usporenog metabolizma... ako je udruzena sa simptomima poput manjka energije, pospanosti, sporije probave, debljanja...itd
Davide pa naravno da ne mesam voce i povrce u jednom obroku.Za neke namirnice nabavljam neprskane i organske.Za koje ne mogu kupujem u "zdravoj hrani".ustvari samo maslacak tu uzimam.ne kupujem te tzv zdrave grickalice.svega sam svesna.A Sanja meni to lici da te drmao virus gripa sve vreme i zato i temp gde se organizam konacno izborio s virusom.Nisu to simptomi hepatitisa to preznojavanje..to meni lici ko virus gripa
Зашто људи увек прво помисле на најгору ствар? Када некога заболи глава одмах мисли да има канцер, а не пада му на памет да је можда цео дан буљио у неки екран, да има погрешне наочаре, да је превише седео, да није јео, итд. итд. итд....
Sto rece Sanja da se drzimo teme,pa da se vratimo na temu Sta vi mislite da ja odem do laboratorije da proverim moje transaminaze,alt ast?Analize kompletne tek za 6 meseci treba da radim ponovo..taj alt,ast pcr test ponovo,Uz..al meni to dugo..ja bih sad da proverim dal su mi i dalje alt,ast u normali?Bile su normalne.Al u uputstvu ovog leka pise da mogu blago da se povise kao nezeljena reakcija.Doduse pijem lek tek 10 dana.Broj kopija ne mogu uraditi,to moram u klinici..i to za 6 meseci.Ja simptome nikakve nemam nit sam ikad imala(da izuzmem to sto otkad znam za ovo,da nekad tripujem dal me je zignulo desno il ne).Al mi ne da mira,posto nemam nikakvih reakcija ni na virus ni na lek,ja bih da bar proverim taj alt,ast dal je sve ok i dalje.Dal ima potrebe za tim?Proveravala sam pre mesec dana.Isla bih privatno,to je 300 din.U bolnici mi ne bi ni dali uput,jer se to prati na 6 meseci i imam na klinici zakazano,i gledali bi me ko hipohondra.Sta vi kazete?Milice,Sanja,Aco,Davide...