Kristina11 napisao:Davide,lepo je sto si istrajan u ishrani takvoj.Ja kad sam saznala za ovo moje,tek tad sam presla na zdraviju ishranu.Ranije mi je bilo sve u principu brza hrana,mesne preradjevine,masno,przeno,zacinjeno..Sad sam presla na ishranu koje se strogo pridrzavam.Najveci deo su mi biljke,jedem najvise voce i povrce,ali i zitarice,a od mesa ribu i junetinu ubacujem.Svinjsko i sve vrste mesnih preradjevina sam izbacila totalno.Od mlecnih proizvoda jedem samo mladi nemasni sir.Alkohol ne pijem,gazirano ne pijem.Oduvek pijem mnogo vode i vise od 2-3l dnevno.Nikakve lekove ne pijem(sem ovog zeffix koji sam pocela,radi suzbijanja kopija virusa).E jedino cigarete nisam ostavila,al sam smanjila.Lepo je sto od pocetka ishrane takve nisi dobio ni jedan virus nit prehladu,i celokupno zdravlje je super,al mislim da to ne bi sprecilo hepatitis,da si ne daj Boze bio u dodiru sa virusom krv na krv.Jer takva ishrana moze spreciti da hepatitis napreduje,imunitetom ga uspavas i da ostanes zdrav,ali ne i da ga dobijes.Sreca pa nisi zarazen.Milice hvala,sve sam iscitala,dok se nisi javljala citala sam tvoje postove od 2006. i sve se informisala

ostani na biljnoj hrani, hepatitis ce nestati... kasnije mozes da se vratis po starim navikama.. ali bih ti preporucio da nastavis sa biljnom ishranom... ja uvek ostavim moj recept kako se ja hranim svaki dan
-dorucak
4 supene kasike nabubrelih zitarica (ovas , jecam ili psenica, nekad pomesam sve nekad uzmem jednu vrstu)
- 2 vocke / kruska,narandza banana,kivi..itd.. izaberem
- 2 supene kasike samlevenih oraha
to sve pomesas i pojedes... i to ti je energetski obrok, energetska bomba...ti neces biti gladan narednih 5,6 sati...
-za rucak..
ista ova kombinacija samo umesto voca ubacim povrce...iseckam jedan dva parajdajza, krastavac, moze i paprika ,beli luk...djumbir sargarepa. itd..i opet orosaste plodove, izaberes.. npr.. badem, orah...,lesnici..mozes da kombinujes... i opet sve to pomesas i pojedes.. ne moras stalno orase, mozes da kombinujes
- ako imas sokovnik, odlicno je da pravis sokove... sargarepa, jabuka... cvekla..narandza.. itd...
-vecera,
vocna slata...........
cak sta vise, mozes da posejes jecam... u saksijama sa rupicama.. pustis da naraste, iseckas travu jecma.. kad dostignu do nekih 15 cm... i to napravis kao salatu...to deluje jako mocno.. jako terapeutski...jako lekovito... .
i nekih 2,3 litre vode dnevno... voda se inace pije pre jela..i sat vremena nakon jela...voda se ne pije za vreme jela..... zato sto zeludac treba da vari , ako sipas vodu ...zeludac mora prvo da zagreje tu vodu , pa da upije i da nastavi sa varenjem...
- i naravno fizicka aktivnost...
i za 2 meseca, nema hepatitisa.... gotovoooo