Ne znam za HIV, ali znam za C da se može "proizvesti" u organizmu od raznih otrova. Recimo narkomani koji piju čaj od maka (a ne bodu se niti šmrču da bi se tako zarazili), takodje u velikom broju imaju C od otrova iz tog čaja. Cela Drajzerova je oblepljena plakatima na tu temu.Dejanbg napisao:Ajde mi onda objasni kako to da AIDS imaju samo oni koji su se izlozili tj. zarazili HIV virusom??? Koliko znam niko nije dobio AIDS a da se nije prethodno zarazio HIV virusom...Elem, moderna medicina ne moze da izleci hepatitis, AIDS, herpes itd jer su ove bolesti virusne infekcije. Tacno? POGRESNO. Ovi virusi su samo indikacija (simptom) da nam je organizam bolestan, krv zatrovana.
Hcv
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jesen stize dunjo moja,
ono sto su rekli na ultrazvuku je da je masna jetra,ne bela kao kod nas.....ali mozda ima razlike izmedu toga mozda ne ja ne znam....
Secer
radili su poseban test juce,dali su mu da popije glukozu,secer i posle 2 sata vadili krv sa tim sto mu je pozlilo nakon deset minuta.Pocela je uzasna glavobolja,pospanost i usporen govor
Sutra idemo cuti rezultate ako su gotovi....
Ja tek sada istrazujem informacije o diabetisu jer o tome nista ne znam...
Pozz
ono sto su rekli na ultrazvuku je da je masna jetra,ne bela kao kod nas.....ali mozda ima razlike izmedu toga mozda ne ja ne znam....
Secer
Sutra idemo cuti rezultate ako su gotovi....
Ja tek sada istrazujem informacije o diabetisu jer o tome nista ne znam...
Pozz
Decko, ovo je najveci lupativ koji sam cula u zivotu!cikatoma napisao:Evo da se I ja prikljucim I zakuvam jos malo, posto sam “jakooo pametan” kako su me vec okarakterisali pojedinci na ovom forumu.
Elem, moderna medicina ne moze da izleci hepatitis, AIDS, herpes itd jer su ove bolesti virusne infekcije. Tacno? POGRESNO. Ovi virusi su samo indikacija (simptom) da nam je organizam bolestan, krv zatrovana. Kao sto je rekao jedan doktor “virusi su samo putnici na brodu koji tone”. Ali taj brod se moze spreciti da potone.
Da jos dodatno potpalim strasti medju savremenim doktorima, medju koje spadaju i zubari. Macaki (ktagujevac): Virusi HCV su se kod tebe verovatno pojavili posle ciscenja (vadjenja) korena zuba. http://curezone.com/dental/root_canal.asp Iako su koreni izvadjeni, u rupi se mnoze milioni bakterija koje postaju patogene i proizvode otrove. Ne razbole se svi od ovih bakterija jer to zavisi od jacine imunog sistema.
Lecenje HCV: Pored pravilne ishrane (sta je to pravilna ishrana?, veoma relativan pojam), potrebno je i:
1) procistiti creva od naslaga neprovarene hrane, i od parazita
2) srediti usta (zube ocistiti od metalnih plombi, zuba sa izvadjenim korenima)
3) procisiti bubrege
4) procistiti jetru
http://curezone.com/dis/1.asp?C0=177
Majka priroda se moze zavarati antibioticima i vakcinama, ali samo na kratko.
Inace na ovom sajtu http://curezone.com/default.asp se mogu naci nacini za izlecenje svih mogucih bolesti. Takodje imaju i forum, pa mozete postaviti pitanje. Znam da ne pomaze puno onima koji ne barataju engleskim, ali za zdravlje bi naucio i japanski ako treba.
Treba da te je sramota sto se svojim fantazijama poigravas sa ozbiljno bolesnim ljudima, a ne da se jos i hvalis svojim bizarnim stavovima i drskošću spram medicine i jedinog načina lečenja koji daje rezultate.
Za izjavu da se ne razbole "svi od ovih bakterija jer to zavisi od jačine imunog sistema", a pričaš HIV-u i HCV-u trebalo bi te staviti na bisere, koje ovaj forum nema.
Sram te bilo!
Majjo, pobogu, šta ti bi? Kako može HCV da se "proizvede" u organizmu od raznih otvora. Znam da znaš jako puno o ovoj bolesti, pogledaj još jednom šta si napisala.majja napisao:Ne znam za HIV, ali znam za C da se može "proizvesti" u organizmu od raznih otrova. Recimo narkomani koji piju čaj od maka (a ne bodu se niti šmrču da bi se tako zarazili), takodje u velikom broju imaju C od otrova iz tog čaja. Cela Drajzerova je oblepljena plakatima na tu temu.Dejanbg napisao:Ajde mi onda objasni kako to da AIDS imaju samo oni koji su se izlozili tj. zarazili HIV virusom??? Koliko znam niko nije dobio AIDS a da se nije prethodno zarazio HIV virusom...Elem, moderna medicina ne moze da izleci hepatitis, AIDS, herpes itd jer su ove bolesti virusne infekcije. Tacno? POGRESNO. Ovi virusi su samo indikacija (simptom) da nam je organizam bolestan, krv zatrovana.
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Sve ja to znam, ali rekoh i koju info dobih pre neki dan iz Drajzerove i plakata koji su polepljeni tamo.......samo na osnovu toga,a ne na osnovu bilo kog prethodnog znanja o C. I za mene je to novost. Možda ne ib bilo loše raspitati se o tome.Gem napisao:Majjo, pobogu, šta ti bi? Kako može HCV da se "proizvede" u organizmu od raznih otvora. Znam da znaš jako puno o ovoj bolesti, pogledaj još jednom šta si napisala.majja napisao:Ne znam za HIV, ali znam za C da se može "proizvesti" u organizmu od raznih otrova. Recimo narkomani koji piju čaj od maka (a ne bodu se niti šmrču da bi se tako zarazili), takodje u velikom broju imaju C od otrova iz tog čaja. Cela Drajzerova je oblepljena plakatima na tu temu.Dejanbg napisao: Ajde mi onda objasni kako to da AIDS imaju samo oni koji su se izlozili tj. zarazili HIV virusom??? Koliko znam niko nije dobio AIDS a da se nije prethodno zarazio HIV virusom...HCV može da se dobije samo od drugog čoveka koji je i sam oboleo. Dakle, kao što Dejanbg lepo kaže, pošto si izložen virusu, a rezervoar tog virusa je krv obolelog čoveka.
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Jeste, sada cemo svi postati jednog dana fabrike za proizvodnju C-a..
Nonsens, ali ko zna sta je sve moguce ipak je to nedovoljno istrazen virus o kome se ne zna 100% sve...
@ontario: Radili su mu OGTT test. Koliki mu je bio secer na tim nalazima? Koliko znam ne sme se raditi ako je odmah dijagnostikovan diabetes znaci ako je secer preko 11,nesto. Ne daj Boze ako je nekome 20 secer da mu rade OGTT... upao bi u secerasku komu i ciao.
Ovde retko kome to rade, meni su radili jer sam imao granicnu vrednost 6.5 (6.1 je dozvoljeni max na prazan stomak).
Nonsens, ali ko zna sta je sve moguce ipak je to nedovoljno istrazen virus o kome se ne zna 100% sve...
@ontario: Radili su mu OGTT test. Koliki mu je bio secer na tim nalazima? Koliko znam ne sme se raditi ako je odmah dijagnostikovan diabetes znaci ako je secer preko 11,nesto. Ne daj Boze ako je nekome 20 secer da mu rade OGTT... upao bi u secerasku komu i ciao.
Ovde retko kome to rade, meni su radili jer sam imao granicnu vrednost 6.5 (6.1 je dozvoljeni max na prazan stomak).
Bye bye little lady
Pazi, nemam pojma šta stoji na plakatima u Drajzerovoj. Mogući put infekcije jeste zajedničko kuvanje droge, čak i crack pipes ili crack smoking...ima skorašnja američka studija da i na lulama za zajedničko pušenje droge pronađen virus i u kombinaciji sa oštećenom sluzokožom (rane i povrede po ustima i sl.), pa se proučava u kojoj meri je i to efikasan put prenošenja.Sve ja to znam, ali rekoh i koju info dobih pre neki dan iz Drajzerove i plakata koji su polepljeni tamo.......samo na osnovu toga,a ne na osnovu bilo kog prethodnog znanja o C. I za mene je to novost. Možda ne ib bilo loše raspitati se o tome.
Ali rezervoar i izvor zaraze je uvek oboleli čovek kod kojeg se virus nalazi i od kojeg se infekcija dalje prenosi.
E bas ti hvala. Stvarno si genije da ljude jos vise ubijes u pojam !cikatoma napisao:. . . Da jos dodatno potpalim strasti medju savremenim doktorima, medju koje spadaju i zubari. Macaki (ktagujevac): Virusi HCV su se kod tebe verovatno pojavili posle ciscenja (vadjenja) korena zuba. http://curezone.com/dental/root_canal.asp Iako su koreni izvadjeni, u rupi se mnoze milioni bakterija koje postaju patogene i proizvode otrove. Ne razbole se svi od ovih bakterija jer to zavisi od jacine imunog sistema.
Ne kazem da nije moguce da sam HCV zaradila kod zubara, ali kod mene nije jos zavrsena dijagnostika. I ja se na neki naivan i deciji nacin nadam da ce mi rezultat biti dobar i da cu se osloboditi ove nocne more. . .
Za ostale obavestenje da sam najzad uspela da overim uput za VMA i da najverovatnije u ponedeljak putujem.
Jel neko zna koliko se cekaju rezultati PCR-a ??
- cikatoma
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
Posto ja nisam naucnik, niti doktor, ja samo prenosim znanje i informacije koje sam stekao citajuci knjige i posecujuci stranice interneta. Prema tome “don’t shoot the messanger”. A te knjige su pisali doktori medicine koji su shvatili svu zabludu i komercijalizovanost savremene (zapadne) medicine. Jer ta medicina samo koristi trenutno stanje u drustvu i svetu da bi se obogatila. Trenutno stanje mislim na nacin zivota i ishrane kao jedinog uzrocnika svih bolesti. Nacin zivota: nikakva ili umanjena fizicka aktivnost, stres, bombardovanje elektromagnetnim talasima sa svih strana (TV, kompjuteri, mobilni itd). Ishrana: brza hrana, kuvana, upakovana i podgrevana u mikrotalasnim, zagadjena itd.Gem napisao: Decko, ovo je najveci lupativ koji sam cula u zivotu!
Treba da te je sramota sto se svojim fantazijama poigravas sa ozbiljno bolesnim ljudima, a ne da se jos i hvalis svojim bizarnim stavovima i drskošću spram medicine i jedinog načina lečenja koji daje rezultate.
Za izjavu da se ne razbole "svi od ovih bakterija jer to zavisi od jačine imunog sistema", a pričaš HIV-u i HCV-u trebalo bi te staviti na bisere, koje ovaj forum nema.
Sram te bilo!
Trebalo bi doktore u stvari da bude sram sto se bogate na ljudskoj nesreci. Ja znam da je to tesko uvideti i priznati samom sebi, i ja ih ne krivim, pogotovu ne mlade doktore, pune vere i elana.
Ja sam i ocekivao ovakve napade. A i izjave tipa da medicina (savremena) jedina daje rezultate. Pa da daje rezultate, zar bi jos uvek u narodu postojali tzv (kako su ih ovde opisali) varvarski, sarlatanski, bapski itd metodi lecenja. Zasto bi ljudi isli kod njih? Zato sto im doktori nisu uspeli pomoci, pa se jadni, odbaceni okrecu njima. Da medicina postize rezultate, pa zar bi danas imali pravu epidemiju svih mogucih obolenja? Zar bi se rak i srcane bolesti toliko rasirile?
Pretpostavimo da ja i pricam fantazije o virusima, nisam nista lose predlozio za izlecenje, samo da se prociste unutrasnji organi i usta. Ako nista drugo, samo ciscenje jetre je nesto najbolje sto mozete uraditi za svoje zdravlje. Jetra prociscava krv koja snabdeva sve celije u organizmu hranom.
[quote="Dejanbg" Ajde mi onda objasni kako to da AIDS imaju samo oni koji su se izlozili tj. zarazili HIV virusom??? Koliko znam niko nije dobio AIDS a da se nije prethodno zarazio HIV virusom...[/quote]
Sve ovo o AIDS je lepo sumirano ovde, da ne prevodim http://www.soilandhealth.org/02/0201hyg ... 22ch9.html
AIDS je sveukupno lose stanje organizma koje se manifestuje umanjenim imunim sistemom (AIDS Acquired Immune Deficiency Syndrome). Postoji velika konfuzija medju doktorima kako da se dijagnozira AIDS, i nalazenje HIV-a ne znaci da je neko proglasen da ima AIDS. Koga interesuje, moze da procita knjige o AIDS navedene u ovom Apendiksu, ali gore navedena inetrnet stranica sumira svu ovu literaturu http://www.soilandhealth.org/02/0201hyg ... endix.html
Za sve koji su zbunjeni, skepticni, ne zele da veruju, reaguju negativno na moje pisanje: citajte, obrazujte se, ne verujte slepo nikome, pa ni meni. Posetite ove stranice koje sam naveo, mogu i mnoge druge ko zeli, mogu email-om poslati knjige. Kod doktora na pregledu slobodno postavljajte pitanja, ne stidite se, nije sramota pitati, vase je zdravlje u pitanju. Kad dobijete terapiju, obratite paznju na nus-efekte (side effects) leka.
jel znaš zašto idu? zato što su iscrpeli sve mogućnosti pa se neosnovano nadaju da će biti što biti ne može.cikatoma napisao:Ja sam i ocekivao ovakve napade. A i izjave tipa da medicina (savremena) jedina daje rezultate. Pa da daje rezultate, zar bi jos uvek u narodu postojali tzv (kako su ih ovde opisali) varvarski, sarlatanski, bapski itd metodi lecenja. Zasto bi ljudi isli kod njih?
imaš ovde gomilu drugih tema o šarlatanima i njihovim metodama lečenja, nastavi svoju diskusiju tamo, možda nešto i naučiš.
Jesen stize dunjo moja,
secer mu je bio 8.....
doktor kaze da je to pred dijabetes stanje jer je 11 dijabetes.Kaze mu da ga lako moze dobiti ako se ne pridrzava dijete.
Onda:holeseterol i trigliceridi 7,hteo ga je hitno na lekove jer kaze preti opasnost od srcanog ili mozdanog ali se ne usudi zbog prevelikih jetrenih enzima.
Zato je odlucio da ga salje specijalisti---endokrinologu za secer,pa kaze neka on odluci jer se ja ne usudujem
Podhitno mora skinuti kile i biti na strogoj dijeti....
Je.....samo nesto pronalaze,eto sada se bas sekiram.......
Pozdrav
secer mu je bio 8.....
Onda:holeseterol i trigliceridi 7,hteo ga je hitno na lekove jer kaze preti opasnost od srcanog ili mozdanog ali se ne usudi zbog prevelikih jetrenih enzima.
Zato je odlucio da ga salje specijalisti---endokrinologu za secer,pa kaze neka on odluci jer se ja ne usudujem
Podhitno mora skinuti kile i biti na strogoj dijeti....
Je.....samo nesto pronalaze,eto sada se bas sekiram.......
Pozdrav
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Dobro je, to je sve klasicno... jedno vuce drugo. 
Bitno da je resena 'misterija'...
Pa secer mu i nije toliki problem... naravno na prazan stomak ne bi smelo da bude iznad 6.1 ali se tolerise do 7... ako je na prazan stomak preko 7 odmah se postavlja dijagnoza dijabetesa koliko se ja razumem u tu oblast..
A koji je to doktor koji se ne usudjuje da mu daje lekove? Lekar opste prakse? I treba da ide kod endokrinologa jer su oni glavni za secernu bolest. To je pametno.
Jel mu radjen odnos HDL/LDL frakcija holesterola? Mozda mu je u dobrom odnosu.. mada cisto sumnjam.
Trigliceridi mu 7?! To je enormno visoko... limit je 1.7!
Pa on je kao i ostali u Catch 22 zamci... ne sme lekove zbog velikih transaminaza, a sa druge strane toliko visoke masnoce su rizik za srce i mozak.
Zavisi kod kog doktora ode, ali ovde leci svako iz svog ugla... Kardiolog odmah daje lekove ne zanima ga kako jetra radi i da li ce ti statini povecati transaminaze (a hoce jer statini 'udaraju' direktno na jetru).
Endokrinolog internista bi rekao da ne sme ici na lekove zbog vec prisutnog ostecenja jetre... I tako... onda na kraju pacijent izabere i presece - da li ce da ide na rizik da odapne od jetre ili od kardio-vaskularnih oboljenja.
Ne mozes imati i koku i jaje ocigledno... 
Bitno da je resena 'misterija'...
Pa secer mu i nije toliki problem... naravno na prazan stomak ne bi smelo da bude iznad 6.1 ali se tolerise do 7... ako je na prazan stomak preko 7 odmah se postavlja dijagnoza dijabetesa koliko se ja razumem u tu oblast..
A koji je to doktor koji se ne usudjuje da mu daje lekove? Lekar opste prakse? I treba da ide kod endokrinologa jer su oni glavni za secernu bolest. To je pametno.
Jel mu radjen odnos HDL/LDL frakcija holesterola? Mozda mu je u dobrom odnosu.. mada cisto sumnjam.
Trigliceridi mu 7?! To je enormno visoko... limit je 1.7!
Pa on je kao i ostali u Catch 22 zamci... ne sme lekove zbog velikih transaminaza, a sa druge strane toliko visoke masnoce su rizik za srce i mozak.
Endokrinolog internista bi rekao da ne sme ici na lekove zbog vec prisutnog ostecenja jetre... I tako... onda na kraju pacijent izabere i presece - da li ce da ide na rizik da odapne od jetre ili od kardio-vaskularnih oboljenja.
Bye bye little lady
Jesen stize dunjo moja,druze moj.....
odnos LDL/HDL MU NISU MOGLI IZRACUNATI U LABARATORIJI JER mu je holesterol i trigliceridi veliki:REKAO NAM JE DOKTOR!Ja sam kao i lekar ostala zapanjena ali sam gledala da ne pokazem dugo moju zabrinutost pred muzem.
Kazi mi druze,da li se kod nas smatra dijabetes ako je secer 8 posle glukoze?Nisam te bas najbolje razumela.......
Ne znam kada ce mu biti zakazano kod endokrinologa ali ce ici sigurno pa cemo videti sta ce on da kaze i da li ce se on usuditi dati lekove za skidanje triglicerida.
Doktor je jako,jako bio zabrinut u vezi njegovog zdravstvenog stanja.....
Prije 7 godina kada mu je prvi puta pozlilo imao je trigliceride 8 i tada je probegao strogoj dijeti i spistio ih na 3-4....
Sada zbog secera sve me to jos vise brine....
Puno pozdrava
odnos LDL/HDL MU NISU MOGLI IZRACUNATI U LABARATORIJI JER mu je holesterol i trigliceridi veliki:REKAO NAM JE DOKTOR!Ja sam kao i lekar ostala zapanjena ali sam gledala da ne pokazem dugo moju zabrinutost pred muzem.
Kazi mi druze,da li se kod nas smatra dijabetes ako je secer 8 posle glukoze?Nisam te bas najbolje razumela.......
Ne znam kada ce mu biti zakazano kod endokrinologa ali ce ici sigurno pa cemo videti sta ce on da kaze i da li ce se on usuditi dati lekove za skidanje triglicerida.
Doktor je jako,jako bio zabrinut u vezi njegovog zdravstvenog stanja.....
Prije 7 godina kada mu je prvi puta pozlilo imao je trigliceride 8 i tada je probegao strogoj dijeti i spistio ih na 3-4....
Sada zbog secera sve me to jos vise brine....
Puno pozdrava