Hcv
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
PCR NEGATIVAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danas me je zvala doktorka i javila mi najlepsu vest koju je mogla da mi javi. Sutra cu da svratim do nje da uzmem nalaz, pa cu da vam tacno iskuckam sta tamo pise. I moracu da castim moju doktorku jer je stvarno bila divna.
Hvala vam puno svima koji ste mislili na mene. Divni ste. Zelim vam svima sve najboje, a najvise zdravlja !!!!!!

Danas me je zvala doktorka i javila mi najlepsu vest koju je mogla da mi javi. Sutra cu da svratim do nje da uzmem nalaz, pa cu da vam tacno iskuckam sta tamo pise. I moracu da castim moju doktorku jer je stvarno bila divna.
Hvala vam puno svima koji ste mislili na mene. Divni ste. Zelim vam svima sve najboje, a najvise zdravlja !!!!!!
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Macaki, pa ovo je sjajna vest!!!Macaki napisao:PCR NEGATIVAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Priznaj, jel ti žao sada što si se toliko nervirala, a??!?!
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

Uf, namucih se. Mislim da sam nekako uspela da ubacim moje skenirane rezultate.
Jutros sam bila kod doktorke i po ovim rezultatima ispada da mi je i anti-hcv isto negativan ! Pitam ja doktorku kako je onda nama bio slabo pozitivan, a ona mi kaze da je nas aparat los i neprecizan, a da ovi na vma imaju super novi nemacki aparat koji je mnogo savremeniji i precizniji.
Znaci, meni ispada da ni anti-hcv nije bio pozitivan i da sam ja izludela od brige zbog nekog 0.04 -tog delica ?
Jos mi je rekla da aparat hvata raznorazna antitela, a ne samo na hcv. Po njenoj prici, nije u pitanju to da sam ga imala, pa izbacila iz tela. Iskreno, pocinjem da sumnjam kako oni ovde uopste rade te rezultate ?
E sad, na ovom drugom papiru prvo pise negativno, a onda kontrola posle 15 minuta nesto drugo ( ne znam da li pozitivno ?).
A na zavrsnom rezultatu koji je potpisan , pise da je sve negativno ?
Bas me briga , necu vise ni da mislim na to. Hocu da nastavim da zivim normalno i da sto pre zaboravim ovu nocnu moru. Zamalo da potpuno poludim i izgubim razum.
Pozdrav za sve !