Hcv
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hoće da se jave kožne promene, MM to ima u vidu crvenih pečata i otvorenih rana. Ove rane mu se javljaju po stopalima i šakama, a pečati svuda po telu (nekada na stomaku, nekada na nogama, ledjima......sve zavisi, ne može da ustanovi ritam pojave) i tako mu je sigurno već nekih 10-12 godina.
Hajde javljaj nam šta se dešava.
Pozz, majja
Hajde javljaj nam šta se dešava.
Pozz, majja
Hocu Majo cim cujem sta je....idem sada na poso pa kada se vratim pisacu vam,nadam se da nece biti nista lose....
I ovo meni izgleda kao manji pecati zato sto je "obruc"zadebljan i naglasen
Nisam to jos videla do sada....
Na cega su mu vadili krv u bolnici ne znam,ali sam zabrinuta....
Sve vas kiss dok se ne javim veceras
I ovo meni izgleda kao manji pecati zato sto je "obruc"zadebljan i naglasen
Nisam to jos videla do sada....
Na cega su mu vadili krv u bolnici ne znam,ali sam zabrinuta....
Sve vas kiss dok se ne javim veceras
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Visok holesterol,trigliceridi poviseni.......promene na kozi doktor ne smatra ozbiljnim,salje na sve analize sto se tice secera da se vidi koja vrsta,salje da se ponovo proveri holesterol i trigliceridi,B12,folate-zeljezo i navodno da je sve drugo uredu.
Nema hepatitisa,radeni su nalazi....
Ima masnu jetru i jako velike enzime......nista se nece preduzimati u vezi toga....receno je samo dijeta jer bi tablete bile lose za jetru....
Pozz
Nema hepatitisa,radeni su nalazi....
Ima masnu jetru i jako velike enzime......nista se nece preduzimati u vezi toga....receno je samo dijeta jer bi tablete bile lose za jetru....
Pozz
-
Jesen stize dunjo moja
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Pa normalno da ima holesterol i trigliceride sa tako masnom jetrom! Do sada mu to nikada nisu proveravali?!
Kao sto rekoh te promene na kozi su posledica 'rada' jetre... ne zna se u kojoj relaciji je to ali kada se 'nesto desava sa jetrom' to se javlja... ne mora da bude virusni hepatitis
Sto slucaj tvog muza dokazuje... masna jetra, alimalo vise masna koliko mi se cini. Sta kaze ultra zvuk, jel 'bela' kada je gledaju? Obicno tako kazu za masnu jetru na UZ.
Za secer - pa logicno da je tip 2, posto ga nije dobio u mladosti. Znaci steceni, a masnoce su problem tj. okidac za secer kao i debljina.
pozz
Kao sto rekoh te promene na kozi su posledica 'rada' jetre... ne zna se u kojoj relaciji je to ali kada se 'nesto desava sa jetrom' to se javlja... ne mora da bude virusni hepatitis
Za secer - pa logicno da je tip 2, posto ga nije dobio u mladosti. Znaci steceni, a masnoce su problem tj. okidac za secer kao i debljina.
pozz
Bye bye little lady
- cikatoma
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 12:04 am
Evo da se I ja prikljucim I zakuvam jos malo, posto sam “jakooo pametan” kako su me vec okarakterisali pojedinci na ovom forumu.
Elem, moderna medicina ne moze da izleci hepatitis, AIDS, herpes itd jer su ove bolesti virusne infekcije. Tacno? POGRESNO. Ovi virusi su samo indikacija (simptom) da nam je organizam bolestan, krv zatrovana. Kao sto je rekao jedan doktor “virusi su samo putnici na brodu koji tone”. Ali taj brod se moze spreciti da potone.
Da jos dodatno potpalim strasti medju savremenim doktorima, medju koje spadaju i zubari. Macaki (ktagujevac): Virusi HCV su se kod tebe verovatno pojavili posle ciscenja (vadjenja) korena zuba. http://curezone.com/dental/root_canal.asp Iako su koreni izvadjeni, u rupi se mnoze milioni bakterija koje postaju patogene i proizvode otrove. Ne razbole se svi od ovih bakterija jer to zavisi od jacine imunog sistema.
Lecenje HCV: Pored pravilne ishrane (sta je to pravilna ishrana?, veoma relativan pojam), potrebno je i:
1) procistiti creva od naslaga neprovarene hrane, i od parazita
2) srediti usta (zube ocistiti od metalnih plombi, zuba sa izvadjenim korenima)
3) procisiti bubrege
4) procistiti jetru
http://curezone.com/dis/1.asp?C0=177
Majka priroda se moze zavarati antibioticima i vakcinama, ali samo na kratko.
Inace na ovom sajtu http://curezone.com/default.asp se mogu naci nacini za izlecenje svih mogucih bolesti. Takodje imaju i forum, pa mozete postaviti pitanje. Znam da ne pomaze puno onima koji ne barataju engleskim, ali za zdravlje bi naucio i japanski ako treba.
Elem, moderna medicina ne moze da izleci hepatitis, AIDS, herpes itd jer su ove bolesti virusne infekcije. Tacno? POGRESNO. Ovi virusi su samo indikacija (simptom) da nam je organizam bolestan, krv zatrovana. Kao sto je rekao jedan doktor “virusi su samo putnici na brodu koji tone”. Ali taj brod se moze spreciti da potone.
Da jos dodatno potpalim strasti medju savremenim doktorima, medju koje spadaju i zubari. Macaki (ktagujevac): Virusi HCV su se kod tebe verovatno pojavili posle ciscenja (vadjenja) korena zuba. http://curezone.com/dental/root_canal.asp Iako su koreni izvadjeni, u rupi se mnoze milioni bakterija koje postaju patogene i proizvode otrove. Ne razbole se svi od ovih bakterija jer to zavisi od jacine imunog sistema.
Lecenje HCV: Pored pravilne ishrane (sta je to pravilna ishrana?, veoma relativan pojam), potrebno je i:
3) procisiti bubrege
4) procistiti jetru
Inace na ovom sajtu http://curezone.com/default.asp se mogu naci nacini za izlecenje svih mogucih bolesti. Takodje imaju i forum, pa mozete postaviti pitanje. Znam da ne pomaze puno onima koji ne barataju engleskim, ali za zdravlje bi naucio i japanski ako treba.
Ajde mi onda objasni kako to da AIDS imaju samo oni koji su se izlozili tj. zarazili HIV virusom??? Koliko znam niko nije dobio AIDS a da se nije prethodno zarazio HIV virusom...Elem, moderna medicina ne moze da izleci hepatitis, AIDS, herpes itd jer su ove bolesti virusne infekcije. Tacno? POGRESNO. Ovi virusi su samo indikacija (simptom) da nam je organizam bolestan, krv zatrovana.
-
majja
- Stalni član

Ne znam za HIV, ali znam za C da se može "proizvesti" u organizmu od raznih otrova. Recimo narkomani koji piju čaj od maka (a ne bodu se niti šmrču da bi se tako zarazili), takodje u velikom broju imaju C od otrova iz tog čaja. Cela Drajzerova je oblepljena plakatima na tu temu.Dejanbg napisao:Ajde mi onda objasni kako to da AIDS imaju samo oni koji su se izlozili tj. zarazili HIV virusom??? Koliko znam niko nije dobio AIDS a da se nije prethodno zarazio HIV virusom...Elem, moderna medicina ne moze da izleci hepatitis, AIDS, herpes itd jer su ove bolesti virusne infekcije. Tacno? POGRESNO. Ovi virusi su samo indikacija (simptom) da nam je organizam bolestan, krv zatrovana.
Jesen stize dunjo moja,
ono sto su rekli na ultrazvuku je da je masna jetra,ne bela kao kod nas.....ali mozda ima razlike izmedu toga mozda ne ja ne znam....
Secer
radili su poseban test juce,dali su mu da popije glukozu,secer i posle 2 sata vadili krv sa tim sto mu je pozlilo nakon deset minuta.Pocela je uzasna glavobolja,pospanost i usporen govor
Sutra idemo cuti rezultate ako su gotovi....
Ja tek sada istrazujem informacije o diabetisu jer o tome nista ne znam...
Pozz
ono sto su rekli na ultrazvuku je da je masna jetra,ne bela kao kod nas.....ali mozda ima razlike izmedu toga mozda ne ja ne znam....
Secer
Sutra idemo cuti rezultate ako su gotovi....
Ja tek sada istrazujem informacije o diabetisu jer o tome nista ne znam...
Pozz
Decko, ovo je najveci lupativ koji sam cula u zivotu!cikatoma napisao:Evo da se I ja prikljucim I zakuvam jos malo, posto sam “jakooo pametan” kako su me vec okarakterisali pojedinci na ovom forumu.
3) procisiti bubrege
4) procistiti jetru
Treba da te je sramota sto se svojim fantazijama poigravas sa ozbiljno bolesnim ljudima, a ne da se jos i hvalis svojim bizarnim stavovima i drskošću spram medicine i jedinog načina lečenja koji daje rezultate.
Za izjavu da se ne razbole "svi od ovih bakterija jer to zavisi od jačine imunog sistema", a pričaš HIV-u i HCV-u trebalo bi te staviti na bisere, koje ovaj forum nema.
Sram te bilo!
Majjo, pobogu, šta ti bi? Kako može HCV da se "proizvede" u organizmu od raznih otvora. Znam da znaš jako puno o ovoj bolesti, pogledaj još jednom šta si napisala.majja napisao:Ne znam za HIV, ali znam za C da se može "proizvesti" u organizmu od raznih otrova. Recimo narkomani koji piju čaj od maka (a ne bodu se niti šmrču da bi se tako zarazili), takodje u velikom broju imaju C od otrova iz tog čaja. Cela Drajzerova je oblepljena plakatima na tu temu.Dejanbg napisao:Ajde mi onda objasni kako to da AIDS imaju samo oni koji su se izlozili tj. zarazili HIV virusom??? Koliko znam niko nije dobio AIDS a da se nije prethodno zarazio HIV virusom...Elem, moderna medicina ne moze da izleci hepatitis, AIDS, herpes itd jer su ove bolesti virusne infekcije. Tacno? POGRESNO. Ovi virusi su samo indikacija (simptom) da nam je organizam bolestan, krv zatrovana.
-
majja
- Stalni član

Sve ja to znam, ali rekoh i koju info dobih pre neki dan iz Drajzerove i plakata koji su polepljeni tamo.......samo na osnovu toga,a ne na osnovu bilo kog prethodnog znanja o C. I za mene je to novost. Možda ne ib bilo loše raspitati se o tome.Gem napisao:Majjo, pobogu, šta ti bi? Kako može HCV da se "proizvede" u organizmu od raznih otvora. Znam da znaš jako puno o ovoj bolesti, pogledaj još jednom šta si napisala.majja napisao:Ne znam za HIV, ali znam za C da se može "proizvesti" u organizmu od raznih otrova. Recimo narkomani koji piju čaj od maka (a ne bodu se niti šmrču da bi se tako zarazili), takodje u velikom broju imaju C od otrova iz tog čaja. Cela Drajzerova je oblepljena plakatima na tu temu.Dejanbg napisao: Ajde mi onda objasni kako to da AIDS imaju samo oni koji su se izlozili tj. zarazili HIV virusom??? Koliko znam niko nije dobio AIDS a da se nije prethodno zarazio HIV virusom...HCV može da se dobije samo od drugog čoveka koji je i sam oboleo. Dakle, kao što Dejanbg lepo kaže, pošto si izložen virusu, a rezervoar tog virusa je krv obolelog čoveka.