Hcv

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od judith »

Macaki, pratila sam sta se desavalo kod tebe! Mnogo mi je drago sto ti je pcr negativan i sto mozesh da ostavish taj pakao iza sebe! Ja sam pre nekoliko meseci morala da zivim u takvoj vrsti neizvesnosti , cekala rezultate ....i iz iskustva znam koliko je strasno . Ovi ljudi ovde na forumu su mi uzasno pomogli da ne poludim u tom periodu .Majja , Djuu , gem i svi ostali - od srca vam zelim da resite ove hcv probleme.
Ljubi vas sve!
Judith
p.s. Macaki , sada uzivaj u ovom poklonjenom zivotu i pokusaj da sto pre sve zaboravish i ne mislish na hcv, ne dovodish u pitanje validnost testova.......sto nije lako obzirom na kolicinu straha sa kojim si zivela u proteklom periodu!
:D Uzivaj!
Macaki
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 30, 2008 12:13 pm

Post od Macaki »

judith,
Hvala ti od srca ! :P

Veruj mi da sam prosla kroz uzasne muke i sad se osecam stvarno preporodjeno.
Ovaj forum mi je mnoooogo pomogao, jer ovde ima stvarno divnih ljudi koji su spremni da podrze i pomognu. Jako mi je znacio u tom periodu.
I mislim da je jako dobro sto se drze zajedno jer je podrska u bolesti mnogo bitna. Makar i na ovaj nacin.

Zelela bih da se ovom prilikom svima zahvalim na bezrezevnoj podrsci i razumevanju kada mi je bilo najteze.
I samo da znate da vas nisam zaboravila. Obilazim ja forum svakodnevno i pratim sta se sa vama desava. :wink:
Uprkos bolestima, ovo je ipak mesto puno dobrih vibracija. :P

Kuckamo se, nadam se i na nekoj lepsoj temi ! :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Macaki, ma samo ti uživaj, važno je da je sve ok i da je sve to sada iza tebe! :D
Odgovori