A baš bi me zanimao i tadašnji ''pristup'' biohemiji, da vidim šta se tada zastupalo, i koliko su izmenili mišljenja!
Naravno ako se Majja snađe u svemu tome,onda bi mogla i da polaže nešto na medicini!
# Ontario, definitivno ti niko ne može pomoći,jer izgleda da ti prvo sama sebi toliko odmažeš da nisi ni svesna!Razgovor ovde sa nama ti nije od neke pomoći,tako što dođeš i ispričaš nam šta nisi smela.......Mi smo se ovde skupili da podržimo jedan drugoga u onome u čemu mu je najteže i očekujemo da vidimo u postovima kako ko napreduje,neka vrsta takmičenja.Ova tema bi se zasnivala onda na pisanje dnevnika,šta je ko uradio,kako kad -a da nema poboljšanja!
Ako se toliko bojiš te tablete ,koja bi trebalo da ti pomogne ,zašto ne uzmeš kutiju sedi ili budi u kolima ispred hitne ,progutaj i čekaj ,ako ti se ništa ne desi -super-onda nastavi sa terapijom!Drugo ti niko ništa od nas ne može pomoći,osim da ti da savet,ali ne svaki put za istu stvar i ti ne uradiš a za tvoje dobro!
Nemoj ovo shvatiti kao prekor,ali razmisli o ovome,nemoj samo pročitati i opet terati po svome,ako si već sa nama onda daj da vidimo koliko smo ti bili od pomoći i šta si ti sebi pomogla, a ako kroz ovolike postove ti nisi ništa napredovala i sebe non-stop ubeđuješ
Onda jnije ni čudo što si sebe ubedila u neke stvari!DA LI SAM JA UOPSTE NORMALNA
Šta misliš ,da li je nama koji ovde stvarno imamo problem organske prirode,prolaps,aritmije i ostalo lakše nego tebi i znamo i svesni smo da namse može dogoditi sve i svašta a ubeđujemo sebe da guramo dalje!
pozdrav
Imala sam poduži post ali ...........