Dragi moji prijatelji!
Evo da se javim i da VAM KAZEM da nisam bolje i sada sam trenutno u nekoj krizi,valjda ce proci.......ne odo kod doktora nego sam zvala neke psihoterapeute ali sve sto sam nasla su privatnici i placa se ali evo nadoh kome ne moram platiti jer je pokriveno zdravstvom i tako da cu probati terapiju pricom.Danas se isprica u apoteci sa farmacistom i mogu Vam reci bilo mi lakse!
LEKOVE NISAM POCELA PITI!

.......
JER SE BOJIM.......
Trenutno citam NAJ-POPULARNIJU knjigu u Americi i Kanadi samo ZA NASE probleme i SVE,BAS SVE TAJNE CU VAM NAPISATI JER SAM PRED KRAJ........mogu Vam sada samo reci da je CITAV moj zivot u knjizi,pocevsi od detinjstva
.Nesto NEVEROVATNO!
Jos uvek ne mogu da verujem.....da je ta zenska OPISALA ne samo svoj zivot i kako se izlecila.........nego i zivot miliona ljudi ovde.......pocev od panicnih napada,agorafobije i svega u cemu ste vi bili,a ja sam sada!
Evo Danaka ime te sitne tabletice koja se stavi ispod jezika i u roku od 2 minute lebdis,ma samo da znas kako sam se ljuljala,kao da sam BILA pijana!Imaju oni i koje se piju ali ove brze deluju zato se daju samo u slucaju panicnog napada!Dobra stvar###posle toga nema sanse da vozis auto ili da ostanes dugo budna.....odlicno deluju na nervni sistem,brzo i oni ih svrstavaju u trankvilajzete!Ja mislim da sam tu vece u bolnici dobila 1mg,a ne 0,5mg ali mi je moj doktor dao slabije.....ne znam zasto?
LORAZEPAM 0,5mg
(da ne dode do zabune ovde je tih 0,5mg kao kod nas najjaci lek za smirenje)!
Da da jos dodam knjiga se zove:
FROM PANIC TO POWER -(od panike do snage).......pisala ju je
LUCINDA BASSETT i ako iko zna engleski moze pronaci na kompjuteru jer ima 2 sata video prenos njenog govora u vezi programa koji je osnovala
Majo......imaces sada veliki zadatak sa prepisivanjem vaznoga iz knjige,a ja cu to lepo sebi printati pa cu imati kao knjigu!
Minjab kako je po tim uzasnim vrucinama,pa ja ne znam da li iko ima rashladne uredaje kod nas,jer kada sam ja bila niko ih nije imao.....jao jadni Vi po tom vremenu......cuvajte se!
Tarci havala ti na savetima i podrsci ma ja samo nastavljam agoniju ne pocevsi piti lekove,ma ko me natera jos neki dan da pogledam sta se desava posle odredenog vremena kada se uzimaju tablete......ma bas sam sasava......posta hipohondar

Pa dragi moji OVDE nema antidepresant da ne prouzrokuje neke lose efekte.....u pocetku super i onda hiljde##nocne more,halucinacije,tresenje,znojenje,gubitak koncentracije,gubitak libida OBAVEZAN i hiljade drugih pa zar je to samo ovde tako?Da li su nasi lekovi bolji antidepresanti?Ja sam nekada davno kod nas pila citavu trudnocu apaurin0.5mg zbog PREPARA-morala sam i bilo mi je super!Sta je ovo sada.pojma nemam?
Jaco......kako je na Dunavu.......mome plavom,ima li brodova,camaca i pecarosa
Doktore...hvala u ime moje i svih "panicara"!
Nema Dakona........sta bi gde je?
Kolko ja ispisa.........
Hiljadu poljubaca preko okeana za sve!