minjab napisao:
Moja ideja je da vodiš naslove tipa panični napadi 1- pa te zaključaju
pa novi naslov -panični napadi 2-pa parcijalno kako koji deo pročitaš i napišeš ga pod novim naslovom- drugačije ne vidim kako bi moglo!
Majo svaka čast veliki tebe posao čeka......i naravno da se ne nadamo da nam odmah otkucaš sve jer ne bi ni mogla da razumeš šta prekucavaš, samo polako,mi čekamo!

Ma to je bila i moja ideja, ali sta to vredi, to bi bilo onda "nadmudrivanje" a onaj ko ima pravo da zakljuca temu, isto tako moze i da je obrise........nista od toga. Ne vredi to raditi, a mislim i da je malo bzvz da se na taj nacin sve to radi, niti bi svi mogli da iscitaju sve, a onda zali Boze truda i svega
U principu, ja svakako imam dobru volju da uradim to sto sam obecala, jeste dugotrajan proces, ali svakako ne bih odustajala tako lako.
E sad, jedino ako mozda tim putem ne ugrozavamo autorska prava.......

, ne znam ni sama, ja se toga nisam ni setila, drug mi jedan rece da je mozda zbog toga zakljucana (meni to nikada na pamet ne bi palo, ali dobro, svi znamo da sam ja "slucaj"

). Poslala sam PP vladi99 (ili koji mu je vec nick, mozda sam pogresila?!) pa cu videti sta ce mi napisati, ako mi ista i odgovori.......
U svakom slucaju, ako ne moze, ne vredi se preganjati, samo mislim da je totalno bzvz tako zakljucavati teme bez ikakvog obrazlozenja ili obavestenja (ako ne javno, onda bar na PP), sta znam?! Bar ja tako mislim.
Zao mi je, jer mislim da bi mnogima to pomoglo. Dr Ivica je iskazao svoju dobru volju da pokloni svoj primerak knjige, ja sam iskazala svoju - da sve to prekucam, e sad, zasto bi nekome to smetalo.......nemam pojma?!

Jedino mi ovo sto sam navela zvuci mozda kao opravdanje, ali i to moze da se napise, a ne samo da se usunja, zakljuca i cuti o tome.
Kako god bilo, meni nije problem, ja mogu to prekucavati i svakome od vas koga zanima mogu slati putem PP ili maila cak, ne moramo biti vezani za forum, jer niko od nas nema nameru da objavljuje to,niti da na bilo koji nacin profitira od toga, a mnogo bi nam znacilo. Po mom misljenju, to bi bilo kao kad bih ja neku svoju knjigu pozajmila bilo kome na citanje.......a to je valjda dozvoljeno??!!
Videcemo sta ce se desiti i da li ce mi Vlada odgovoriti na PP, mozda je covek greskom zakljucao??!!