anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Ja sam još jutros pročitala i nije mi bilo jasno kad sam videla da je tema zaključana - kako ćeš nastavljati to je prvo što sam pomislila,ali nisam imalavremena da pišem!

Moja ideja je da vodiš naslove tipa panični napadi 1- pa te zaključaju
pa novi naslov -panični napadi 2-pa parcijalno kako koji deo pročitaš i napišeš ga pod novim naslovom- drugačije ne vidim kako bi moglo! :o

Tarci super smo se mi izvukli,samo da nam još prestanu te fizičke(aritmije) tegobe.Ali izgleda da će pametnije biti da se pomirimo i sa tim i .....teraj dalje! :lol:

Majo svaka čast veliki tebe posao čeka......i naravno da se ne nadamo da nam odmah otkucaš sve jer ne bi ni mogla da razumeš šta prekucavaš, samo polako,mi čekamo! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

minjab napisao: Moja ideja je da vodiš naslove tipa panični napadi 1- pa te zaključaju
pa novi naslov -panični napadi 2-pa parcijalno kako koji deo pročitaš i napišeš ga pod novim naslovom- drugačije ne vidim kako bi moglo! :o

Majo svaka čast veliki tebe posao čeka......i naravno da se ne nadamo da nam odmah otkucaš sve jer ne bi ni mogla da razumeš šta prekucavaš, samo polako,mi čekamo! :wink:
Ma to je bila i moja ideja, ali sta to vredi, to bi bilo onda "nadmudrivanje" a onaj ko ima pravo da zakljuca temu, isto tako moze i da je obrise........nista od toga. Ne vredi to raditi, a mislim i da je malo bzvz da se na taj nacin sve to radi, niti bi svi mogli da iscitaju sve, a onda zali Boze truda i svega :roll:

U principu, ja svakako imam dobru volju da uradim to sto sam obecala, jeste dugotrajan proces, ali svakako ne bih odustajala tako lako.

E sad, jedino ako mozda tim putem ne ugrozavamo autorska prava....... :roll: , ne znam ni sama, ja se toga nisam ni setila, drug mi jedan rece da je mozda zbog toga zakljucana (meni to nikada na pamet ne bi palo, ali dobro, svi znamo da sam ja "slucaj" :lol: ). Poslala sam PP vladi99 (ili koji mu je vec nick, mozda sam pogresila?!) pa cu videti sta ce mi napisati, ako mi ista i odgovori.......

U svakom slucaju, ako ne moze, ne vredi se preganjati, samo mislim da je totalno bzvz tako zakljucavati teme bez ikakvog obrazlozenja ili obavestenja (ako ne javno, onda bar na PP), sta znam?! Bar ja tako mislim.

Zao mi je, jer mislim da bi mnogima to pomoglo. Dr Ivica je iskazao svoju dobru volju da pokloni svoj primerak knjige, ja sam iskazala svoju - da sve to prekucam, e sad, zasto bi nekome to smetalo.......nemam pojma?! :roll: Jedino mi ovo sto sam navela zvuci mozda kao opravdanje, ali i to moze da se napise, a ne samo da se usunja, zakljuca i cuti o tome.

Kako god bilo, meni nije problem, ja mogu to prekucavati i svakome od vas koga zanima mogu slati putem PP ili maila cak, ne moramo biti vezani za forum, jer niko od nas nema nameru da objavljuje to,niti da na bilo koji nacin profitira od toga, a mnogo bi nam znacilo. Po mom misljenju, to bi bilo kao kad bih ja neku svoju knjigu pozajmila bilo kome na citanje.......a to je valjda dozvoljeno??!! :roll:

Videcemo sta ce se desiti i da li ce mi Vlada odgovoriti na PP, mozda je covek greskom zakljucao??!! :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

.........i opet dupli post!! :evil:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

majja napisao:Otisla sam sada tamo da nastavim, medjutim tema je zakljucana!! :o :o :o :o :o
Ima li neko pojma o cemu se radi??!! :roll:
Mislim da je problem sa autorstvom. Mnogi sajtovi ne dozvoljavaju prenosenje delova knjige na sajt bez dozvole autora ili izdavaca.
Ako je potrebno, mogu naci sajt gde je to dozvoljeno.
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Evo konacno da se dokopam kompa. Prekjuce ga nismo smeli upaliti zbog grmljavine, a juce ga je sin okupirao :-? :-? :-?

Kisa je bila prava, ali evo danas je opet toplo. Ali su bar noci hladnije.

Samo da vam kazem ona ideja o istrcavanju na kisu bas i nije bila pametna, smrzla sam se.

Jedva sam cekala da se vratim i zbog knjige, a eto sta me docekalo. Nadam se da cemo naci resenje.

Cujemo se ponovo, moram da zurim, mama mi je opet bolesna.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

majjo, ne dozvoljava se prepisivanje knjiga - autorska prava itd, itd.
Bilo bi dobro da ti knjigu prepricas!
Mislim na one najbitnije delove (kako pomoci sebi, a teoretsko objasnjenje je za sve nas nebitno).

Ja sam na vise mesta, vise puta prepricavala kako disanjem pomoci sebi (iz knjige Dr Zdravkovica, zaboravih tacan naziv, kao i iz knjige "Bez straha od straha...", zaboravih ime naseg autora).
I nisam imala problema jer sam samo naevla iz koje knjige sam to procitala, a prepricavanje je islo dosta onako akko pise u knjigi, ali sam menjala raspored reci, et tio nije bilo prepisivanje.
Znaci, malo se treba i dovijati: na Kardiologiji otvori temu po nekim nazivom (na primer: zanimljiva literatura za panicare ili ako vec ti zelis, pa tu lepo prepricas tu knjigu, pa kada zavrsis, neka se prepricaju i druge knjige)

Ja se veceras selim na nedelju dana - imamo silne probleme u vezi krecenja: majstor je alkoholicar, tek posle videli i sada (u ovom opstem haosu) je pitanje dal` cemo mozda jos nekoga angazovati.
Tako da trenutno ne mogu Majji aktivno d apomognem akko bih inace zelela jer tamo imam PC, ali tesko mogu da ga koristim... videcu.
pozdrav svima saljem.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

#Majo, ja onda nemam ideju, nije mi palo na pamet to o ''autorskim pravima'' iz prostog razloga što se svi bune protiv toga a nema nikakvog zakona! E sad, obzirom da se ja ne razumem, a ne razumem se mnogo ni u komp....moguće je sve! :o
Ništa, ako imate ideje dajte da se ovde ispodogovaramo šta je najbezbolnije za sve,dobru volju su imali i dr.Ivica i Maja.....

#Danka pa ja ne mogu da verujem, ja bih otišla sa živcima ,jer ja majstore u kući,makar bili najidealniji, ne mogu da podnesem i jedva čekam da im vidim leđa( a imam sreću sa njima,hvala Bogu), a to -stati na pola ,je najblaže rečeno užas! :o

Ja sam noćas sa MB bila u provodu do 3h, super smo se proveli ,sad odoh da završavam ručak i da odmorim ne vidim na oči( ispala sam iz forme- a taman sam opet počela da vežbam,pa me omele one vrućinčine ) :lol: :lol: :lol:

# Jasna ide nam još jedan topao talas,naoružaj se strpljenjem :lol: .Žao mi je zbog mame i nadam se da nije ništa ozbiljno.......i usput ,i meni procure nos :lol: nagli pad temperature na 30 stepeni :lol: :lol: :lol:

# Tarci jel koristiš ovo vreme za šoping? Javi nam šta ima novo!

..........I nadam se da ćemo doći do rešenja za knjigu :cry:

Sve vas pozdravljam :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Probala sam da potražim sada na brzaka nešto od prof Ljubomira Erića preko neta i jedina knjiga koju sam našla je ''Leksikon seksualnosti'' -to nam nije potrebno ,jel da društvo? :lol: :lol: :lol:

Ako neko uspe nešto da nađe nek javi! :wink:

Ili ako Maja uspe da dobije odgovor od vlade99, mada ..........ja nešto ne verujem da će biti uspeha.......ali nadajmo se -nada poslednja umire :wink:
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

Mrs_Parker napisao: Mislim da je problem sa autorstvom. Mnogi sajtovi ne dozvoljavaju prenosenje delova knjige na sajt bez dozvole autora ili izdavaca.
Ako je potrebno, mogu naci sajt gde je to dozvoljeno.
moze on da vam nadje sajt, lepo rece covek.. :)
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

*Mica* napisao:
Mrs_Parker napisao:
:D
greska, zena
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

Mrs_Parker napisao:
*Mica* napisao:
Mrs_Parker napisao:
:D
greska, zena
:( ja se izvinjavam...
eee, a lepo pise za one koji znaju da citaju- MRS Parker.... :(
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Pa i meni sada jedino logicno to i zvuci........ ALI UOPSTE MI TO NIJE PALO NA PAMET, NI U NAJDALJEM DELICU MOZGA!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Danka, mislim da nije pozeljno da ja prepricavam kako sam ja dozivela to sto sam procitala, jer svako od nas nesto moze da dozivi na neki svoj nacin, to je kao igra gluvih telefona.........

Kako god da se dogovorite, ako Mrs_Parker pronadje taj sajt, ni to nije lose, ali to je onda opet samo za nas, koji znamo da to tamo moze da se nadje, a meni je nekako bila ideja za clanove ovog foruma......... :lol: (prirasli su mi srcu nekako :lol: ).
Pisite predloge, ja i dalje ostajem pri svome da zelim to da vam prekucam, a ideja nemam, jer mi mozak lagano ali sigurno prelazi u OFF :lol: .

Minja, ti se vidim vracas u stare dane, bas te krenulo........samo tako nastavi!! :D :D

Tarci, deo o tvojoj kisi sam potpuno preskocila (verovatno u transu od knjige :lol: ) i sad sam se nasla u cudu!! :o Nemam pojma ni da je padala!! :lol:

Odoh ljudi da odmaram vijuge, nesto mi slabo ide danas!! :lol:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Ja putujem prekosutra pa ako odlucite da se tekst kaci na tom drugom forumu Dakon ce vem reci na kom. To je jedna mala zajednica nasih gde smo se Dakon i ja prvo sreli. :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ja sam za,mene zanima samo da li ćemo tu moći da pročitamo knjigu ili nisam dobro razumela! :oops:
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

minjab napisao:Ja sam za,mene zanima samo da li ćemo tu moći da pročitamo knjigu ili nisam dobro razumela! :oops:
Normalno da ce mo moci. To je forum kao svaki drugi i koga interesuje uloguje se i cita. Prednost je sto je forum mali. Ja mogu jos sutra da to resim ako se dogovorimo.
Odgovori