Evo sad sam opomenuta i odmah sam te citirala!!!
I ja isto tako kao i Tarci.....nakon svega sam tako ponosna (kad prodje a ja ga "prezivim" bez panike), i jutros me je malo "vozalo" kada sam se uputila ka ministarstvu

, ali nisam se predala........samo me je proganjala misao: "Pa neces valjda sada da odustanes, javila si se zeni da dolazis i sada da se javis da neces-nema smisla.........." I tako sam se driblala i izdriblala!!

NIje to bio onaj nas "napad", nego sam bila premorena, svaki zvuk mi je u glavi zvucao bar 100 puta glasnije nego sto stvarno jeste.......ma uzasno ono stanje izmenju jave i sna........
Upoznala sam dr Ivicinu suprugu i samo mogu da kazem - dr Ivice, zaista imate sjajnu zenu, toliko je mila i vedra i jaka i dobra i komunikativna....ma nemam reci, zaista!!

Ali uz naseg dr Ivicu drugacija zena ne bi ni pristajala!!
Jos uvek nisam pocela da je citam (lazem, jesam malo usput

, ali nisam se skoncentrisala, ipak je trebalo bezbedno prelaziti ulice

i ako ne pocnem nocas da je citam (mada mislim da cu konacno zaspati k'o covek, jer sam nocas samo 2 sata i bez spavanja u toku dana, tako da mislim da i kad bih pocela- ne bi bilo nikakve vajde.......

).
Treba mi sada misljenje i predlozi svih vas..........ja sam zamislila da otvorim novu temu (na prvom podforumu), u uvodu bih zamolila sve clanove foruma da ne diskutuju tamo, vec da ta tema sluzi samo za odlomke iz knjige (a mozda je prekucam i celu

, a to ce svakako biti proces koji ce trajati....malo po malo, da ne bude opterecujuce nego lako za citanje, a mi ovde mozemo da komentarisemo ili ako neko bude zeleo, moze i novu temu da otvori).
To je moja ideja - da ne bi ovde seckali i gubili nit, da bude pregledno za sve clanove, a ne samo za nas sa ove teme kako bi sto vise ljudi moglo da procita, jer slozicete se, ima mnogo ljudi koji "boluju" od iste ove stvari ali o tome ne pricaju nikome. Ako imate neki predlog pisite ovde, pa da lagano krenem na posao!!
Dr Ivice, jos jednom i ovde hvala Vam mnogo na knjizi (a za ono vracanje mi niste nista odgovorili, slucajno ili namerno??!!

) i jedva cekam da pocnem da je citam i prekucavam ovde za sve!!
Pozdrav svima ostalima, Danka drago mi je da si se opet javila (konacno!!

) i da i mi znamo kako provodis vreme i sta radis!!
Minja, evo kao sto vidis ovo je obavljeno, a sokic pijemo sigurno (verovatno nakon nasih ciklusa

, ja nisam ni imala predstavu da je danas vec 23.7........imam fore jos samo 3-4 dana pre NAPADA

i svega ostalog sto uz to ide

, pa iz bezbedonosnih razloga i mog manijakalnog ponasanja

mislim da je bolje nakon svega da se vidimo, jer se ovako svakako necemo smejati, mislim ja necu sigurno, a verujem ni ti ako bi me prvi put videla u tom izdanju........
Jasna, Mrs_Parker, Ontario.........i svi ostali, pozdravljam i vas i odoh sada da se izvalim malo u fotelju, da odmorim stare kosti

i ako ne zaspim u tom polozaju

pocecu po malo i da cituckam!!
P.S. Pisite mi samo predloge za prekucavanje, sta, gde i kako mislite da je najbolje.........