Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
Mrs_Parker napisao:Ja putujem prekosutra pa ako odlucite da se tekst kaci na tom drugom forumu Dakon ce vem reci na kom. To je jedna mala zajednica nasih gde smo se Dakon i ja prvo sreli.
Sori nevidjeh ovaj post, ja mislim da je uredu nece biti nikakvih problema kad yavrsite sa kucanjem knjige.
Ljudi mene hvata neka prehlada ,naravno počinje sa grlom, ali kod mene se ubrzo spusti do pluća,nadam se da će me zaobići bar ovaj put!
Idem da dremnem sva sam kilava!
Moj glas ste dobili dalje slušamo instrukcije .........
Dakon ,lep odmor ti želim .........
dirli biloved
pozdrav Daku i Parkeriski
ajte da nakacimo tu knjigu, sas veliko zadovoljstvo
o copyrighty ne zelim ni da cujem jer moje finansije upravo zavise od tog shitty zakona koga se niko ne pridrzava u ovoj zemlji.
daklen, tamo na sajtu se tek spremam da nabudzim i ostatak od panicarske i motivating literature, pa ajde da se kucnemo preko mail ai dogovorimo ko salje, kako i ostalo
poz Ivici - prof Plecas trazi da cista ostane jer jetotalno benigna, dok se ne urade svi hormoni od glave do pete, a i to radim na GAKu , odlejenje endokrinologije. prof. Plecas takodje misli da moji psihicki morbidni PMSovi mogu vrlo lako da budu od divljanja jajnika. Al si bio u pravu! WOW!
Cao svima!
Citam postove i mogu Vam reci da je ideja super jer je steta da ne isprintamo tu knigu ili poucne detalje!
Majin trud ce se nadam se isplatiti i doktorova zelja da nam pomogne!
Jaco,kako ti je mama?
Darkon lep provod ti zelim!
Minjab,Tarci,Majo,Jelena,Danka i svi ostali sve Vas puno pozdravljam
Hiram Abif napisao:dirli biloved
pozdrav Daku i Parkeriski
ajte da nakacimo tu knjigu, sas veliko zadovoljstvo
o copyrighty ne zelim ni da cujem jer moje finansije upravo zavise od tog shitty zakona koga se niko ne pridrzava u ovoj zemlji.
daklen, tamo na sajtu se tek spremam da nabudzim i ostatak od panicarske i motivating literature, pa ajde da se kucnemo preko mail ai dogovorimo ko salje, kako i ostalo
poz Ivici - prof Plecas trazi da cista ostane jer jetotalno benigna, dok se ne urade svi hormoni od glave do pete, a i to radim na GAKu , odlejenje endokrinologije. prof. Plecas takodje misli da moji psihicki morbidni PMSovi mogu vrlo lako da budu od divljanja jajnika. Al si bio u pravu! WOW!
Hej, ja nemam nista protiv, al "mojne" da mi neka finansijka pokuca na vrata neta da mi preotme i ovo malo preostalih kilica, stitne zlezde i mozga!!
Razumem da svaki forum ima pravila kojih se treba pridrzavati i ne volim da ih narusavam, pa makar to narusavanje nemalo nikakve veze sa zakonom (sad zvucim kao pravi streber , ali stvarno tako mislim, a nisam bila streber nikada , medjutim umorilo me ono revolucionarno vreme, sada sam veteran, ali u penziji ).
Mrs_Parker napisao:
p.s. ona samo zvuci tako inace je sjajna
hahha, malo šumadije nije nikoga ubilo! hvala Parkeriška! trudim se da se nasmejem, sada uspevam sve ređe jer imam ''situaciju'' u kojoj vodoinstalater kasni deset dana!!!
knjigu ćemo nekako promuvati, pa ćemo videti, do sada niko nije imao takvu vrstu problema, a ako se meni zalomi, .....%&%$%# - to je bila psovka.
Dakon hvala ti puno na pozdravima Jedino si ti obratio paznju na mene i hvala ti zbog toga.
Ja sam mislila da se na ovom forumu razmenjuju iskustva i misljenja,ali sam izgleda naisla na neko odabrano drustvo,koje ne prihvata nove clanove.Izvinjavam se na smetnji,ako sam uopste i smetala.
glista napisao:Ja sam mislila da se na ovom forumu razmenjuju iskustva i misljenja,ali sam izgleda naisla na neko odabrano drustvo,koje ne prihvata nove clanove.Izvinjavam se na smetnji,ako sam uopste i smetala.
Glisto, ja sam novi clan, imam sociofobiju, imam problem sa ukljucivanjem u vec formirane grupe ali zbog toga ne pokusavam da svoju nesposobnost za ukljucivanje u komunikaciju nabijem drugima na nos.