anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Ajde onda da sse izglasamo :lol: (ko u skupštini :lol: ),ako većina ide ,idem i ja!
Ja sam za!
Ajde javljajte se ostali !
Pozdrav do sutra! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

I ja sam ZA!! :lol: :lol: :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ma i ja sam ZA :lol: :lol: :lol:

Nije bitno gde je, bitno da je procitamo.
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Evo i mene samo da see javnem, trenutno sam u Budvi.

Vidim glasate pa i ja da se prikljucim i da kayem da.

Imate mahanje od Dakona i da poydravim novog clana Glistu :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Mrs_Parker napisao:Ja putujem prekosutra pa ako odlucite da se tekst kaci na tom drugom forumu Dakon ce vem reci na kom. To je jedna mala zajednica nasih gde smo se Dakon i ja prvo sreli. :D

Sori nevidjeh ovaj post, ja mislim da je uredu nece biti nikakvih problema kad yavrsite sa kucanjem knjige. :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ljudi mene hvata neka prehlada ,naravno počinje sa grlom, ali kod mene se ubrzo spusti do pluća,nadam se da će me zaobići bar ovaj put!
Idem da dremnem sva sam kilava!
Moj glas ste dobili dalje slušamo instrukcije .........
Dakon ,lep odmor ti želim .........
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 27, 2005 5:40 pm

Post od Hiram Abif »

dirli biloved
pozdrav Daku i Parkeriski
ajte da nakacimo tu knjigu, sas veliko zadovoljstvo :evil:
o copyrighty ne zelim ni da cujem jer moje finansije upravo zavise od tog shitty zakona koga se niko ne pridrzava u ovoj zemlji.
daklen, tamo na sajtu se tek spremam da nabudzim i ostatak od panicarske i motivating literature, pa ajde da se kucnemo preko mail ai dogovorimo ko salje, kako i ostalo
poz Ivici - prof Plecas trazi da cista ostane jer jetotalno benigna, dok se ne urade svi hormoni od glave do pete, a i to radim na GAKu , odlejenje endokrinologije. prof. Plecas takodje misli da moji psihicki morbidni PMSovi mogu vrlo lako da budu od divljanja jajnika. Al si bio u pravu! WOW!
Deus est Homo!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Hiram Abif napisao:dirli biloved
ajte da nakacimo tu knjigu, sas veliko zadovoljstvo
Evo sve je dogovoreno. Ovo je vlasnik foruma o kome sam pricala, pa mozete poceti sa kontaktima, logovanjem i postavljanjem tekstova :D

p.s. ona samo zvuci tako inace je sjajna :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Cao svima! :P
Citam postove i mogu Vam reci da je ideja super jer je steta da ne isprintamo tu knigu ili poucne detalje! :wink:
Majin trud ce se nadam se isplatiti i doktorova zelja da nam pomogne! :P
Jaco,kako ti je mama?
Darkon lep provod ti zelim! :wink:
Minjab,Tarci,Majo,Jelena,Danka i svi ostali sve Vas puno pozdravljam :D
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Hiram Abif napisao:dirli biloved
ajte da nakacimo tu knjigu, sas veliko zadovoljstvo :evil:
o copyrighty ne zelim ni da cujem jer moje finansije upravo zavise od tog shitty zakona koga se niko ne pridrzava u ovoj zemlji.
daklen, tamo na sajtu se tek spremam da nabudzim i ostatak od panicarske i motivating literature, pa ajde da se kucnemo preko mail ai dogovorimo ko salje, kako i ostalo
poz Ivici - prof Plecas trazi da cista ostane jer jetotalno benigna, dok se ne urade svi hormoni od glave do pete, a i to radim na GAKu , odlejenje endokrinologije. prof. Plecas takodje misli da moji psihicki morbidni PMSovi mogu vrlo lako da budu od divljanja jajnika. Al si bio u pravu! WOW!
:lol: :lol: :lol: Hej, ja nemam nista protiv, al "mojne" da mi neka finansijka pokuca na vrata neta :lol: :lol: :lol: da mi preotme i ovo malo preostalih kilica, stitne zlezde i mozga!! :lol: :lol:

Razumem da svaki forum ima pravila kojih se treba pridrzavati i ne volim da ih narusavam, pa makar to narusavanje nemalo nikakve veze sa zakonom (sad zvucim kao pravi streber :lol: , ali stvarno tako mislim, a nisam bila streber nikada :lol: , medjutim umorilo me ono revolucionarno vreme, sada sam veteran, ali u penziji :lol: ).

Razumes me sta hocu da kazem?!?!? :lol:
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član

Post od Hiram Abif »

Mrs_Parker napisao:
p.s. ona samo zvuci tako inace je sjajna :wink:
Slika
hahha, malo šumadije nije nikoga ubilo! hvala Parkeriška! trudim se da se nasmejem, sada uspevam sve ređe jer imam ''situaciju'' u kojoj vodoinstalater kasni deset dana!!!
knjigu ćemo nekako promuvati, pa ćemo videti, do sada niko nije imao takvu vrstu problema, a ako se meni zalomi, .....%&%$%# - to je bila psovka.
Deus est Homo!
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Dakon hvala ti puno na pozdravima :lol: Jedino si ti obratio paznju na mene i hvala ti zbog toga.
Ja sam mislila da se na ovom forumu razmenjuju iskustva i misljenja,ali sam izgleda naisla na neko odabrano drustvo,koje ne prihvata nove clanove.Izvinjavam se na smetnji,ako sam uopste i smetala.
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

PS.Dakon lep provod ti zelim!!! :wink:
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član

Post od Hiram Abif »

glista napisao:Ja sam mislila da se na ovom forumu razmenjuju iskustva i misljenja,ali sam izgleda naisla na neko odabrano drustvo,koje ne prihvata nove clanove.Izvinjavam se na smetnji,ako sam uopste i smetala.
Glisto, ja sam novi clan, imam sociofobiju, imam problem sa ukljucivanjem u vec formirane grupe ali zbog toga ne pokusavam da svoju nesposobnost za ukljucivanje u komunikaciju nabijem drugima na nos. :evil:
Deus est Homo!
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ma tako je Hiram Abif (valjda sam dobro napisala).

Stvar je u tome da smo svi super osetljivi.

Nismo svi ovde od pocetka, pa ni ja, al smo se super nasli.

:P :P :P

Skuvala sam kafu i cekala da se dobro o'ladi, i sad je sa zadovoljstvom konzumiram.

Iskocila mi neka zlezda na vratu, moze li to biti od promaje? Vec me 'vata panika i crne misli se roje. Spasavajte...

:-? :-? :-?

Odoh da zavrsim rucak, pa se cujemo posle... :P :P :P
Odgovori