obzirom da spermatogeneza traje 72 dana, trebalo bi piti bar tri mjeseca. medutim,na uputstvu pise da oni koji imaju preko 80 kg,piju 3x2 dnevno,sto bi znacilo da kutijica koja kosta 40e moze biti 10 dana. to je vrlo tesko izdurati finansijski,jos pogotovo sto ga se ,kod nas u BiH,i ne moze kupiti,nego mi salju iz ZG.
ako se tako pije(3x2) onda se pije 2 mjeseca,pa pauza sedmicu,jer organizam postaje otporan n adjelovanje tribestana.
medutim,mnogi pribjegavaju varijanti da ga sse pije 3x1,naravno jer je iole lakse finansijski izdurati,pa onda se pije 3 mjeseca,pa sedmica pauze. tako su pralticirale zene sa foruma cijim muzevima je dolazilo do drasticnog poboljsanja spermiograma.jedna od takvih sretnica,cijem muzu je bas od tribestana poboljsan spermiogram,ga je meni slala busom iz zagreba.
eto,cure,ja sam sve najbolje o njemu citala,ja ne ocekujem da mm ima spermije u ejakulatu,ali smatram da nam moze pomoci da ih lakse nademo kad ,ako bog da,odemo na micro tese najvjerojatnije u prag!
ljubim vas i tu sam.
e,evo vam link
http://www.heliks.hr/katalog.php?kateg=18 neke apoteke u hrvatskoj gdje ima tribestan,jer je jako bitno da to bude bas ovaj koji proizvodi bugarska sopharma,a ne neki drugi proizvodac,tako su bar meni rekli.
evo jos jedno iskustvo sa tog foruma:
"Bokić, nadam se da će vam pomoći naša prića,mom mužu je dijagnosticirana oligoastenozoosparmija,samo icsi moguć,pa smo tako i pošli na prvi naš postupak ali nije upalilo ,dok smo čekali drugi,muž počeo piti tribestan i uspjeli nakon 2 mjeseca što ga je pio 3x1 dobiti bebaća,tako smo sretni,beba sad ima 4 mj,sretan,velik i jak ma pravi dečko tako da mislim da se isplati,pa preporučijem probati,možda upali sretno svima "
ljubim!