azoospermija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
slavojka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 18, 2006 11:19 pm

Post od slavojka »

zaboravila sam da kazem
ne znam da li sam to ovde vec pisala moja prijateljica je ostala trudna prirodnim putem iako su dok rekli da nema sanse
ona je imala problema sa hormonima secer i jos neka cuda a njen muz takodjer problem sa spermijima gde su dok rekli da nema sanse za trudnocu i eto desilo se cudo
na svet je dosla mala SARA koja sada ima par meseci
zato kazem idemo svi dalje
OK????????????????????????????????
ana78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 20, 2008 10:30 pm

Post od ana78 »

Pozdrav svima, mi smo proveravali FSH, LH i testosteron (ne znam da li sam pisala o tome) na nuklearnoj medicini po nalogu naseg urologa, tako da su FSH i LH i dalje iznad gornje granice ali opet se pokazalo da je FSH dosad najnizi jer bio je i 50, a sada je 37,5(gornja granica je 12) ali mi se opet tesimo da se krece nanize iako to nista ne znaci po recima dr-a. Definitivno odlucili smo da radimo biopsiju, samo sada ne mozemo da se odlucimo GDE. Na VMA kazu da oni to rade jedanput i to je kraj kod njih. Pa nam je zato dr. sa VMA preporucio Jevremovu i dr. Vlaisaavljevica koji kod njih dolazi iz Maribora. Mi odemo u Jevremovu ali oni kazu da se ne bave urologijom (dr. sa VMA nije dobro obavesten da je dr.Vlaisavljevic ginekolog a ne urolog)nego oni preporuce drugu urolosku kliniku u Cvijicevoj ulici u kojoj radi dr.Milosevic urolog, da se sa njm dogovorimo sta dalje. Tako da smo sada u dilemi ali to svakako moramo odraditi. Ako imate neko iskustvo sa tom klinikom iz Cvijiceve i tim dr.-om javite. Puno pozdrava
ana78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 20, 2008 10:30 pm

Post od ana78 »

Jos samo nesto, Slavojka, kika_m, rimela i drugi mnogo znaci kad iznesete svoja iskustva i tudja ovde, moram da kazem, ja se bolje osecam kad procitam da kod drugih ima lepih vesti pa mora i nama da krene, uzdam se u ono, posle kise sunce. Puno pozdrava svima
slavojka
Novi član
Novi član

Post od slavojka »

draga ana 78
samo da ti pozelim sve najbolje i mnogo srece
kod mene sta god da se desi ja iznesem tj napisem odmah
a kao i ti i ja se nadam da posle kise dodje sunce a cak se nadam i necemu ne znam kako da kazem nemogucem
eto pa hajde da makar jedna od nas azoozena postane azoomamica
caooooo
Odri Hepbern
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 11:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Odri Hepbern »

Mom dragom je zimus konstatovana azzospermija i danas smo napokon uspeli da dodjemo do doktora Micica . Pre toga smo bili kod nekoliko urologa i svi su nam rekli da idemo kod njega. Prepisao mu je neku test terapiju , da pije mesec dana nolvadex i andriol. Za andriol znam sta je i koja mu je poenta , ali me je malo zbunilo sto se taj nolvadex koristi kod pacijenata obolelih od raka. Pre toga smo u razmaku od 2 meseca radili spermogram i oba puta su rezultati bili isti. Imate li vi iskustva sa ovim lekovima?
vladorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 4:24 pm

Post od vladorica »

Draga Odri Hepbern moj suprug je pio terapiju o kojoj govoris koju mu je prepisao dr.Micic o kome nazalost mogu reci samo najgore,jako lose iskustvo imamo sa njim ali to je samo nase iskustvo..vama zelim puno srece!
slavojka
Novi član
Novi član

cao

Post od slavojka »

cao drage moje
eto to je jedna stva koja mene zbunjuje
ldole kod nas u srbiji urolozi prepisuju te neke terapije ljudima koji imaju azoo dijagnozu dok ovde u nemackoj kazuda je to apsurdno
da za to nema nikakve terapije
mi idemo sada u augustu dole pa cemo da odemo kod jednoga doktora po preporuci pa bas da vidim sta ce nama da kaze
a ne znam ni sama sta bi vam rekla covek se upita onda sam da li da se piju te tablete ili ne
boze dokle smo stigli
aleksat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 12:21 pm

Za Odri Hepbern!

Post od aleksat »

Ne znam da li si procitala moje iskustvo sa prof. Mičićem na ovom forumu? Da li misliš na Savu Mičića u "Ordinacija 19"? I meni su svi rekli da je on najbolji, ali i da je "vaćaroš". I meni je prepisao istu terapiju. Jedan drugi doktor mi je na čuđenje za Nolvadex objasnio da se on pije zbog hormona. Ne bih da ti ubijam nadu, ali molim te vodi računa. Nama su on i Tulić uzeli mnogo para da bismo tek posle toga saznali da je sve bilo prevara i da od njegove terapije nije bilo nikakve koristi. Rezultat punkcije je i dalje bio nula, a on je sa svakom novom (bilo ih je 5) govorio da je sve bolje i bolje. Molim te ne daj da vas prevare kao sto su nas. Pozdrav.
slavojka
Novi član
Novi član

cao svima

Post od slavojka »

imam jedno pitanje za vas
da li je ko koristio TRIBESTAN
mislim vasi muzevi da li su to pili
bas sinoc cackajuci na nemackim forumima procitala sam da su neki pili te tablete i da je to nekima pomoglo
to je ustvari nek bugarski lek koji se samo tamo moze kupiti i vecinom ga koriste sportasi
pa sada ako neko ima neko iskustvo sa tim neka napise
unapred hvala
vladorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 4:24 pm

Post od vladorica »

Slazem se u potpunosti za Micica,uzas koliko su on i Tulic ljudi ojadili..pozdrav
kika_m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 05, 2007 12:15 pm

Re: cao svima

Post od kika_m »

slavojka napisao:imam jedno pitanje za vas
da li je ko koristio TRIBESTAN
ev,draga,javljam se ja.
mm pije tribestan vec 10-15 dana i bioastin
ja sam na jednom forumu saznala kako je pomogao poboljsanju spermiograma,a smatram da iskustvo iz prve ruke ne moze biti netacno!
et,kosta 80-ak km
Odri Hepbern
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 11:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Odri Hepbern »

Ovo je katastrofa , za svakog doktora smo culi ponesto negativno. Kod koga onda covek da ide i da ne brine? :cry: Mi smo bili kod ozloglasenog Micica , a uskoro cemo otici i kod Vinke u Dragise Misovic. Po svim postovima koje sam procitala shvatila sam da postoji velika mogucnost da kaze nesto totalno drugacije nego Micic. KOME VEROVATI?
rimela
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 04, 2008 10:22 am

Draga Ana 78, Slavojka i ostale curke

Post od rimela »

Ana, mislim da bi se trebala naruciti u Jevemovoj direktno kod Vlaisavljevica pa sa njim ugovoriti eventualnu biopsiju u MAriboru. Vlaisavljevic je super u VTO a Milan Reljic (kako sam cula a i iz licnog iskustva) je super za biopsiju testisa. Nemoj ici bilo kome pogotovo sto se to uradi jednom ili dva puta. Odma kod pouzdanih. Eto kod nas je u MAriboru bilo uspjesno (jos samo da ja dobro podnesem terapiju inekcijama). U svakom slucaju trebas ici tamo gdje to rade cesto i imaju veliko iskustvo. Sama operacija traje samo 20-tak minuta.

Slavojka sretno, nadam se da necete ni morati da radite biopsiju ali ako bas bude potrebno SRETNO. Kao sto kazes Uvjek ima sanse.

Kika Cestitam. Sretno

Pozdrav svima
Rimela
slavojka
Novi član
Novi član

cao

Post od slavojka »

kik?????????
koliko dugo to tvoj muz mora da pije i kada radite kontrolni spermiogram
kika_m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 05, 2007 12:15 pm

Post od kika_m »

pa,trebao bi piti 2 mjeseca,pa pauzirat sedmicu ,pa opet.a,negdje sam citala da ljekari savjetuju da se pije 3 mjeseca,pa pauza.
uglavnom,pije se 3 dnevno iza obroka.
ja sam mislila da on to pije sve dok ne odlucimo gdje raditi micro tese, malo je poskupo,ali eto.
Odgovori