Ja imam bas dosta iskustva sa raznim ginekolozima, tako da bih htela da upozorim forumasice na odredjene pruvatne klinike:
1 klinika papic- dr.papic mi je postavila dijagnozu nedostatka hormona (neuredne menstruacije) , a to je znacilo da sam svakog meseca morala da kod njih vadim krv na analizu 6 hormona po ceni 60 eura (puta 12 meseci koliko sam bila kod nje - izracunajte) uz to mi je dala da pijem dabroston (jake hormonske pilule) koje sam pila godinu dana . da napomenem da imam 23 godine. rezultat - kad sam prestala sa dabrostonom, ciklus se sam ustalio. uz to da mi ni 11 u tih godinu dana NI JEDNOM nije uradila ginekoloski pregled, vec je samo na osnovu krvi odredila terapiju. znaci - cilj je samo da uzmu pare!!!
2. klinika dr Zivaljevic kod Hrama - doktorka mi je uradila kompletni ginek.pregled (6.000 dinara ), nasla kondilome (i rekla da je uklanjanje kod nj 15.000 ,a da ce mom decku ako dodjemo oboje dati popust , pa ce njemu za 12.000), i rekla da je sve u redu. ja sam posle 15 dana zavrsila na GAK VISEGRADSKA jer mi je pukla cista na jajniku, presnika 13cm (za koju su mi rekli da se pojavila pre 2 meseca najmanje) koju ona NIJE VIDELA NA ULTRAZVUKU!!! takodje mi je, bez ikakvid drugih pregleda ustanovila da "mi jajnici izbacuju mnogo vise jajnih celija,a ne po 1, i da ako hocu da radjam , to da uradim sto pre jer ce mi se istrositi zalihe jajnih celija" !!!
3. GENESIS - skupi su, ali sam otisla kod njih posle Dr.Zivaljevic , i to 3 dana pre nego sto mi je pukla cista. Dr.antic mi je odmah rekao da imam cistu, i cak mi je drskom onog unutrasnjeg ultrazvuka malo dodirnu i rekao "Jel tu boli? e,to ti je ta cista" . ja sam njima zadovoljna, pregled je 100evra, ali su bas temeljni, doktor prvo poprica, pa tek onda radi pregled. a uz to ti urade i ultrazvuk jajnika
4.GAK Visegradska. sve pohvale za doktorku Radmilu Ciric, koja me je operisala kada mi je pukla cista, i kada sam kod njih prebacena sa urgentnog.
5.jos jedan dodatak u vezi Dr. Ristic na NBG: kad sam dobila bolove, prvo sam otisla do njih, pregledalo me je 4 lekara (lekar interne medicine - rekla mi je da imam problema za zelucem, druga doktorka mi je pola sata ultrazvukom gledala stomak, i rekla da je sve u redu, i abdominalni hirurg koji je rekao da nije nista,verovatno trovanje). Posto sam za tih 2 sata ja 3 puta kod njih pala u nesvest (i njihov neurolog mi konstatovao epilepsiju) uputili su me u Urgentni (prethodno su sve naplatili). U urgentnom su se ljudi uhvatili za glavu - stomak pun tecnosti (videli su na ultrazvuku) i pukla cista na jajniku. Zavrsila sam na hitnoj operaciji zbog krvarenja u stomak.
tako da , drage moje forumasice, ja ne znam sta da vam kazem. ja samo znam da da sam kojim slucajem posle ristica, sa njihovom dijagnozom problema sa zelucem - ja iskrvarila u stomak u roku od dan-dva
|