Dr Plavsic je meni bas fina, ljubazna je, pristojna, nije prebukirana. Ne bih mogla da je zamislim da se na nekoga dere. Odgovara mirno na pitanja, malo je tisa i suzdrzanija, nekako je damska

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
hvala ti,ali ja treba prvi put da odem kod ginekologa pa bih ipak vise volela da bude doktorkasashkica napisao:DZ STARI MERKATO-Dr Huljic, ali on nije doktorla..moja mama godinama ide kod njega i prezadovoljna je, stvarno
da li neko moze da mi kaze josh nesto o ovoj dr?ja sam iz zemuna, do sada nisam imala karton u dz zemun a sada moram da ga otvorim jer sam 6 nedelja trudna i privatni lekar koji mi i ne uliva nesto poverenja(zena je tek par meseci u bg, ne radi u drzavnoj bolnici, poliklinika u kojoj privatno radi nije bog zna koliko poznata po ginekologiji, znaci ne mogu da proverim njene profesionane karakteristike i preporuke) me je pregledao i uzeo analize. htrela bih nekog dobrog zenskog lekara kod koga cu ici i ako sve bude ok voditi trudnocu. znam da ih ima puno i da svi uzimaju novac za preglede i sl, ali ja prosto trazim nekog normalnog u koga cu imati poverenja i moci da se opustim, jer sudeci po razim textovima na forumima, svi imaju probleme, pa me to pomalo i plasi...molim vsakoga ko moze da mi nekog preporuci da mi pomogne mislim da vec treba da se odlucim jer vreme mi brzo izmice, a privatni dr je preporucio i bolovanje pa bih da proverim i dijagnozu i da kod nekog krenem kako treba od pocetkaTalea napisao:Sve moje pohvale doktorki Radaković kod koje idem godinama. Zaista je savesna. Radi i u DZ Zemun, ali tamo se mesecima unapred zakazuje pregled kod nje, bas zato što ima mnogo pacijentkinja a svakoj se maksimalno posveti.