dobar ginekolog?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
dobar ginekolog?
Da li neko ima da preporuci dobrog ginekologa...Nije patologija u pitanju... Zelim da imam dobrog lekara i da mu verujem..a verovacu mu samo ako je obrazovan, kulturan..i pre svega COVEK
natural
natural
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
Re: dobar ginekolog?
Da vidimo. Obrazovan je svaki ginekolog, morao je da završi školu, a to je obrazovanje. Vaspitanje je već druga priča.natural napisao:Da li neko ima da preporuci dobrog ginekologa...Nije patologija u pitanju... Zelim da imam dobrog lekara i da mu verujem..a verovacu mu samo ako je obrazovan, kulturan..i pre svega COVEK
natural
Kulturan? Pa, ja sam uglavnom sretala kulturne, najveći problem im je donekle kontrolisana arogancija koja je uglavnom išla uz godine staža. To je neminovno u državnim institucijama i u uslovima u kojima rade.
Čovek. E, to je već pun pogodak.
Na kraju krajeva, odlučila sam se (ionako više nemam socijalno i zdravstveno) za odlazak kod privatnika. Ni tu nisam potrefila iz prve!!! Teta kod koje sad idem je mljac. Razumna, strpljiva, nežna, odlučna, konkretna i puna dobre volje d aodgovori na svako pitanje!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobar ginekolog
Ja sam imao priliku da lično upoznam dr Presetnik koja uređuje forum ginekologija. Mogao bih da je toplo preporučim, iako nisam bio njen pacijent. 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Dobar ginekolog
He he he, to bi bas bilo "malo" cudno!mr ph. Silvio napisao:Ja sam imao priliku da lično upoznam dr Presetnik koja uređuje forum ginekologija. Mogao bih da je toplo preporučim, iako nisam bio njen pacijent.

Ako si iz BG preporucujem dr.Acu Dukica iz KBC Zemun i dr. Sanju Tadic iz DZ u Silerovoj!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
jeste, neki su preskakali lekcije, no, srećom takvih nema mnogo...
Nego, mnogo ti je nezgodno ovo pitanje.
Svaka osoba traži drugo, svaka je specifična, pa je i predlaganje ginekologa pravi mali eksperiment.
Ginekolog u kog su se klele moja majka i moja tetka, kao vrlo kompetentnog i stručnog, ja sam doživela kao bahatog mesara.
Uopšte ne verujem preporukama u ovom "polju".
Nego, mnogo ti je nezgodno ovo pitanje.
Svaka osoba traži drugo, svaka je specifična, pa je i predlaganje ginekologa pravi mali eksperiment.
Ginekolog u kog su se klele moja majka i moja tetka, kao vrlo kompetentnog i stručnog, ja sam doživela kao bahatog mesara.
Uopšte ne verujem preporukama u ovom "polju".

Ja sam imala jako prijatna iskustva sa dr Koviljkom Jankovic. Ordinacija `` Jankovic``, Novi Bgd. Sjajna zena, krajnje pristojna, strpljiva i , u mom slucaju ,se pokazala kao veoma strucna. Preporuku za nju sam dobila od brojnih poznanica, koje su kod nje odlazile nezavisno jedna od druge, mislim cak se i ne znaju medjusobno. Posle dugogodisnjeg maltretiranja, mislim da sam konacno nasla lekara kome mogu da verujem. Zena je `` stara skola``.
Sto se tice drzavnih ustanova, od srca mogu da preporucim Institut za majku i dete i dr Zorana Aleksova. Uradio mi je sve sto je bilo nepohodno od intervencija, krajnje ozbiljno i profesionalno, a bez trunke arogancije i nadmenosti. I, ono sto je meni bilo jako bitno, bez ikakvog dramljenja i cudjenja nad mojim rezultatima. Definitivno nije lik koji prepada pacijenta, ali i ne pusta kuci sa recima ``sve ju redu `` i slicno. Sve u svemu, jako smo lepo saradjivali.
Ako zelis, posalcu ti na privatni mejl tacnu adresu i telefon ordinacije ``Jankovic``, posto ne znam da li je to na forumu dozvoljeno, a kada dr Aleksov radi mozes da se raspitas telefonom na Institutu za majku i dete.
Puno srece!
Sto se tice drzavnih ustanova, od srca mogu da preporucim Institut za majku i dete i dr Zorana Aleksova. Uradio mi je sve sto je bilo nepohodno od intervencija, krajnje ozbiljno i profesionalno, a bez trunke arogancije i nadmenosti. I, ono sto je meni bilo jako bitno, bez ikakvog dramljenja i cudjenja nad mojim rezultatima. Definitivno nije lik koji prepada pacijenta, ali i ne pusta kuci sa recima ``sve ju redu `` i slicno. Sve u svemu, jako smo lepo saradjivali.
Ako zelis, posalcu ti na privatni mejl tacnu adresu i telefon ordinacije ``Jankovic``, posto ne znam da li je to na forumu dozvoljeno, a kada dr Aleksov radi mozes da se raspitas telefonom na Institutu za majku i dete.
Puno srece!