dalton je napisao:
kad god vam neka informacija ne odgovara vi me vredjate, omalovazavate i, predpostevaljam, pokusavate da me isprovocirate. pominjete moju familiju, moje ucitelje... omalovazavate moje skolovanje, znanje, iskustvo, odnos prema pacijentu... interesantno je da ni u jedan aspekt ovoga nemate nikakav uvid. sta to govori o vama?
Govori to da vas odlicno poznajem! Mi smo sisli sa iste planine, iz istog sela.
Ne vredjam ja vas. Ja sam u pozitivnom kontekstu pomenuo vaseg dedu, a ovo ostalo ucitelji, skolovanje, znanje itd. zaista ni ne moze da bude pozitivno. Vidite i sami los rezultat koji smo dobili na kraju vaseg skolovanja. Vi i dalje ne znate sastav vakcina i kako se one dobijaju. Sta tu moze biti dobro? Kako onda pacijentima moze da bude dobro?
dalton je napisao:
Dr Wakefield had two roles in this work. First, he was the
lead investigator of a Royal Free study ..............
Sta dokazuje ovaj natpis iz novina podvodom dr Vejkfilda?
dalton je napisao:
postoji li rec "izvini" u vasem recniku. da li je uopste realno ocekivati da kazete "slazem se"?
Postoji. Kome da se izvinem sad? Niste se valjda opet uvredili? Sa cim treba da se slozim? Recite pa da razmotrim. Ja kad procitam nesto korisno od vas, ja to odmah napisem.
dalton je napisao:
moj postovani kolega dr wakefield se nalazi u "mom" pretrazivacu. i to je ono sto je bitno za naucna istrazivanja, jer je to sto je svoje stavove stavio na uvid strucne publike omogucilo da se ti stavovi provere. drugi je deo price taj sto njegovi stavovi nisu potvrdjeni i sto su u vecem broju slucajeva upravo opovrgnuti. to znaci da je on relevantan, ali njegovi stavovi nisu. zao mi je ako vas to pogadja.
Mene nista tu ne pogadja. Mene jedino moze da pogodi ako vidim da neko dete iz komsiluka dobije autizam. A vas ni to ne pogadja jer vi verujete da je to rizik vakcina. Vi pristajete da manjina dobije autizam, sto jos nije dovoljno potvrdjeno, a da vecina ipak prezivi i stekne imunitet. A mene jedino to razmisljanje moze da pogadja. A da li je Vejkfild relevantan ili nije relevantan to me apsolutno ne interesuje. Ja bih se zabrinuo, posumnjao i proverio pricu cak i kad bi mi neki prosjak sa ulice rekao da su vakcine stetne. Ne treba mi za to pretrazivac referentnih radova.
dalton je napisao:
postoje drugacija misljenja, to ste u pravu...
postoji misljenje i da je zemlja ravna ploca koju na svojim ledjima nose slonovi... ili mozda dzinovske kornjace. sta vi mislite sta je od te dve teorije tacno?
lep pozdrav
Mlogo ste mi vi neobavesteni. Pa ti narodi koji su verovali u te mitove izumri su pre par hiljada godina. I ti ljudi koji su se bavili tim mitovima i objasnjenjima zvali su se naucnici i bili su najuceniju ljudi onoga doba. I tako nauka i dan danas izmislja neke smesne teorije i sama sebe opovrgava, a sta je sa kolateralnom stetom?