Ubedi me argumentima zasto da mrzim homoseksualce.
Koliko sam ja uspeo da procitam ovde niko ne mrzi homoseksualce vec se protivi njihovom paradiranju.
Oko 90% stanovnika ove zemlje protivi se njihovoj paradi, prema tome to nije 'sacica' ljudi sa foruma kako je rekla devojka nekoliko upisa iznad mene, nego velika vecina naroda koji zivi u Srbiji.
Zakon drzave Srbije apsolutno ne ugrozava njihova prava a oni paradom zele da postignu neki drugi efekat, da pokazu valjda gradjanima da je to nesto najnormalnije, normalnije i od heteroseksualnog braka?
Mene konkretno pederi iritiraju iz nekoliko razloga:
- Prvi je sto se ponasaju nadmeno i na heteroseksualce koji ne mogu da razumeju ovakve nastrane odnose gledaju kao na zatucane ljude.
- Drugi je, kao sto sam vec rekao, sto na tim odvratnim paradama setaju polugoli, nasminkani, ljube se pred kamerama...
Bolestina.
- Treci je, sto ne podnosim anarhiste a oni su svi po difoltu anarhisti.
Nikada nece biti zadovoljni, vecito su revoltirani nekim glupostima i svesno ulaze u sukob sa drugim ekstremnijim grupama.
Jednostavno ja ih ne volim i doprinecu na taj nacin sto cu protestvovati protiv njihove parade. A nece nas biti malo, mnostvo ljudi sa mog fakulteta ucestvovace u protestu protiv pedera.
Jos jednom, kod kuce neka rade sta pozele, u javnosti to nece moci.