Homosexualizam-bolest ili ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Zaključana tema
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

bankabre napisao:Da je Pera na vreme otisao u policiju, svega ovoga ne bi bilo... :o
:D
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

sludjena mama napisao: -nikada ,nikoga ne napadam,vredjam,prozivam,provociram prva!
Onda ne znam kako da protumacim pokretanje ove teme... da sam gej, tvoje poruke bi mi bile uvredljive :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

donka napisao: da sam gej, tvoje poruke bi mi bile uvredljive :wink:
Toncice zvoncice, sreca pa nisi :lol:
Izace, hvala na zeljama, polozio sam naravno
drbgd napisao: prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca :D :D :D ) biti skinute vize.
Doco, nasmejao si me do suza :lol: U to ime imas pice, naravno pre viza :lol:
peniko napisao:
Jbt, nema Djikija da Vam prodaje pistaljke!
Ovako o mrtvom coveku??? :o :o :o Pa tebe su roditelji trebali malo da vaspitaju... Sram te bilosto govoris ovako, ovo je akt cistog nevaspitanja i nemorala (isto bih ti rekao da si u slicnom kontekstu uzeo i Milosevica). Ovde je izgleda posredi neka frustracija i pokusaj da se sopstveni zivotni neuspeh pripise politicarima i na taj nacin pred sobom operu ruke...

U Srbiji ljudi kada im se nesto ne svidja biju. U civilizovanim zemljama okrenu glavu...

Ljudska prava su najzdravija tekovina civilizacije i treba ih braniti. Makar i silom...
A sto si ti onda uzjahao na mene i silujes me, te siris neistine o meni. Nisam frustriran, u zivotu sam vrlo uspesan, ne bijem nikoga, ali ni ne okrecem glavu. Lazes cak i da sam ja Cedomira Prepostenog (koji je iz Starki presao u dzipove i Audije), nazvao Prasak... Nisam ja nego Bora Djordjevic, koji u zemlji Srbiji ima kudikamo vecu popularnost od Cedomira Prepostenog. Evo doktor Ivica kaze da 32. ukidaju vize, pa bi ti ja savetovao da par dana pre postupis po svojoj konstataciji i okrenes glavu, kako zahtevaju tekovine civilazacije. Ne pozivaj se na silu, jer kako rece vladika Amfilohije na jednom sprovodu, "Ko od maca zivi, od njega ce i umreti"!
Sto se Djikija tice, ja ga zovem kako hocu, pre smrti sam ga zvao Zrika, sad ga zovem Djiki. I ja sam politicki aktivan, pa cak i za moje rukovodstvo imam prigodne nadimke i ne ljute se.
Spusti malo loptu i okreni glavu :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

donka napisao:Naravno da nije u redu zaskakati svog partnera pred drugim ljudima ma kog da ste pola i naravno da je seksualnom cinu mesto u privatnosti spavace sobe.
Zasto ograniciti na tako uzan prostor, postoji jos lepih mesta, daleko od ociju drustva!?
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Mislili su da je pticji grip posast novog milenijuma, pa zatim i za svinjski...meni se sve cini da je najpotentnija zarazna bolest ljudska glupost, srecom pa nas ima pelcovaniih i od toga...

Od sludjenih i sanjivih, preko liberalnih pivopija do lovaca i sl. sasvim je moguca nova "pandemija" koja se zove: "kako biti i ostati glup i ogranicen celog zivota"...ovde jedino ibi-ibi i ka1 NE spadaju u isti kos...dok su vecina visestruko dokazani promasaji majke prirode. No, danas je u njihovoj oblasti jaka konkurencija - sve je vise intelektualaca u pokusaju...

Lepo rece jednom prilikom jedan od ucesnika polemike: "bolje da brisem i ja odavde pre nego li se glupost prelije i na mene", bolje ne proveravati je li ili nije zarazna, sto je sigurno sigurno je :)

Nasiljem protiv argumenata. 'Ajd uzdravlje!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Opet tool
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Izvinjavam se, trool
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

A glupo je ovoliko raspravljati o ovome. Polazim od cinjenice da u Srbiji Gay lobi nije dosegao nivo tzv "civilizovanog drustva" (mada, ko je dovoljno kompetentan da definise taj termin). Nadam se da im parada nece proci glatko, ali se jos vise nadam da ce ih zakon u narednom periodu definisati kako treba. Pedera je uvek bilo i bice ih, ne treba im dozvoliti javne promocije njihove devijacije, kao normalne pojave. Mislim da se sa tim svi slazemo, tacnije, kao politicar koji je u kontaktu sa birackim telom, siguran sam da je u Srbiji vecina javnog mnenja zauzela takav stav.
Razumem brigu Sludjene za buducnost njene dece, brinem i ja za buducnost moje. Ubrzan tempo zivota, ekonomska situacija i feudalno kapitalisticki sistem u kojem zivimo, cesto nam ne dozvoljavaju da dovoljno vremena posvetimo deci te im dozvolimo da skrenu s puta. 90 ih sam se u to uverio naucno istrazivackim radom fenomena verskih sekti. To nam ukazuje na cinjenicu, da smo ipak mi roditelji temelj obitelji na kojem se nadogradjuju navike i osobine nase dece. Uz kontrolu njihovog drustvenog zivota jos od prve socijalizacije (vrtic), te ukazivanja na greske smanjicemo znatno rizik za negativne modele ponasanja, koji se daju uociti u najranijoj mladosti. Povodljivost, izrugivanje, laz, hvalisanje itd. Za sada sam veoma uspesan, ali sam clan odbora roditelja u vrticu, ukazujem na greske vaspitnog kadra, a kuci, iako malo vremena provodim, provedem ga svim srcem i glavom sa decom, ne samo mojom.
Zao mi je sto su Girl i Sludjena uletele u ovakvu prepisku. Cinjenica da je Girl mlada devojka, poprilicno obrazovana, dozvoljava joj greske, pa cak i oportunizam. Naravno, ako je Sludjena ili bilo ko, pa i ja bio u pravu kod protivrecnosti sa istom, verujem da ce joj vreme potkrepljeno vecim zivotnim iskustvom ukazati na to.
Iz licnog iskustva, mnogi moji neistomisljenici od pre 10 godina i danas me cesto nazovu i kazu "Bio si u pravu", a to shvate kad dodju na moje'

Pozz Hunter
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Mislili su da je pticji grip posast novog milenijuma, pa zatim i za svinjski...meni se sve cini da je najpotentnija zarazna bolest ljudska glupost, srecom pa nas ima pelcovaniih i od toga...

Od sludjenih i sanjivih, preko liberalnih pivopija do lovaca i sl. sasvim je moguca nova "pandemija" koja se zove: "kako biti i ostati glup i ogranicen celog zivota"...ovde jedino ibi-ibi i ka1 NE spadaju u isti kos...dok su vecina visestruko dokazani promasaji majke prirode. No, danas je u njihovoj oblasti jaka konkurencija - sve je vise intelektualaca u pokusaju...

Lepo rece jednom prilikom jedan od ucesnika polemike: "bolje da brisem i ja odavde pre nego li se glupost prelije i na mene", bolje ne proveravati je li ili nije zarazna, sto je sigurno sigurno je

Nasiljem protiv argumenata. 'Ajd uzdravlje!
Pa smisli bar dva razlicita posta (buduci da i na drugom podforumu imas isti ovaj) ako se vec ne smatras za idijota...
Cogito ergo doleo....
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

sanyalica napisao:Homoseksualnost nije bolest. Homoseksualci su nashi sugradjani i da smo minimalno tolerantni, njima ne bi trebala parada. To je moje skromno mishljenje. :D
Upravo tako, i nije nas malo koji tako misle... manite se politickih istrazivanja.
Treba da paradiraju sve dok je u ovoj zemlji normalno ubiti nekoga samo zato sto je homoseksualac i to u njegovoj kuci i ne odgovarati za to. Treba da paradiraju sve dok interventne jedinice treba da ih cuvaju u klubu u koji se povlace od ociju javnosti. Ne zele oni da paradiraju da bi se pokazali kako su lepi i da bi zavrsili razbijenih glava kao prosli put, oni moraju da paradiraju, da pokazu da su jos uvek zivi i da bi zivi i da ostanu.
Ko to ne razume, ima iskrivljenu sliku njihove stvarnosti. Nije ovo zapad, pa da je parada vulgarni karneval, ovo je borba za zivot. A i oni su necija deca, i oni imaju majke, pa ih ipak kao pse jure, batinaju i ubijaju dok javnost to odobrava ili okrece glavu.
Vecina nije uopste takva kakvim ih neki zamisljaju, pa ih ne bi nikada "provalili". Obrazovani, strucni, tihi, poslovni. Samo je njihova manjina prepoznatljiva. Gde sme u ovoj zemlji da da i nagovestaj o svom opredeljenju??? Zato budite malo tolerantniji, mozda je to bas vas brat, sin, prijatelj, kolega, mozda je vas lekar, ucitelj vaseg deteta :wink:
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm

Post od bankabre »

Za jedno 20-tak godina ce i pedofilija postati sasvim normalna pojava.
Stvorice se jedan jak lobi,koji ce isto tako traziti svoja prava, paradirati ulicama,govoriti kako to nije bolest,jer nisu oni krivi sto ih privlace deca od 5,7, 10 godina....I ode sve u pm...
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Naravno da je pedofilija nastranost i da ce to uvek biti okarakterisano kao gnusno, nastrano ponashanje! Poredjenje pedofilije i homoseksualnosti je nekorektno.
Govorish o buducnosti, pa ne mogu da se ne osvrnem na nashu sjajnu proshlost i josh sjajniju sadashnjost punu"pozitivnih" primera nasilja u porodici, pri chemu mislim na obostrano (heterosexualno!) nasilje od strane oba supruznika bilo da psihichki ili fizichki povredjuju jedno drugo, ili da maltretiraju svoju decu. To je, bankabre, normalno? 8) Ma daaaajj...svi cutimo pred ogavnim prizorima koji se deshavaju u nashoj okolini.
Sita sam dvostrukih arshina, licemerja, konformistichkog ponashanja i razmishljanja u fazonu-to se ne deshava meni, bash me briga!
Slika
ifigenija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 20, 2008 1:40 pm

Post od ifigenija »

drbgd napisao:homoseksualnost nije ni bolest, ni sociopatija, to je pojava koja se javlja kod oko 10-tak procenata populacije kod ljudi.
...............
u svakom slucaju, dete koje nema jednu od ove dve predispozicije, nece postati homoseksualac zato sto je videlo "cike da se ljube". zapravo ta hipoteticka situacija je u srbiji samo hipoteticka.

**********************************************************************************************************

prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca :D :D :D ) biti skinute vize.
Slažem se u potpunosti, doktore!

Ja sam se zapanjila kad sam videla post tipa "šta da kažem detetu zašto se čike ljube". Kao da ga je pisao Dragan Marković Palma, i ostali koji dižu halabuku oko stvari koje su relativno nebitne u odnosu na goruće probleme raspale ekonomije i medjunarodne izolacije. Bitno je da se mi brinemo da li se čike ljube a šta se dešava sa privredom, to je krajnje nebitno. Najbolje bi bilo da uzmemo motke pa da linčujemo homoseksualce, a da se pritom ne brinemo za to što smo smrdljivi, zaglupljeni, zatucani, bez posla, polu pismeni i nesposobni (a da pritom ne mislim ni na koga konkretno sa ovog foruma, no na gro nacije).
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm

Post od bankabre »

sanyalica napisao:Naravno da je pedofilija nastranost i da ce to uvek biti okarakterisano kao gnusno, nastrano ponashanje! Poredjenje pedofilije i homoseksualnosti je nekorektno.
Ovo nije tacno! pre 20-30 godina je homoseksualnost bila bolest i imala je dijagnozu sa sifrom po Medjunarodnoj klasifikaciji bolesti.
Tada se isto o homoseksualnosti govorilo kao o necemu gnusnom i nastranom
ifigenija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 20, 2008 1:40 pm

Post od ifigenija »

sludjena mama napisao:
girl_from_nowhere napisao:
Zacudjena sam, ali zaista zacudjena da zena u godinama u kojima si (a verujem da ih nije malo cim imas dete) ne ume da protumaci citat izmedju redova. Ali zahvaljujuci tome, poslali su mi jasni tvoji pogledi na svet. Uski, kao sto je i shvatanje citata.
Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavove
Kakva si ti paćenica što pokušavaš da ponižavaš devojku koja je imala hrabrosti da iznese svoj strah od javnog nastupa.
Zaključana tema