bankabre napisao:Da je Pera na vreme otisao u policiju, svega ovoga ne bi bilo...

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Toncice zvoncice, sreca pa nisidonka napisao: da sam gej, tvoje poruke bi mi bile uvredljive
Doco, nasmejao si me do suzadrbgd napisao: prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca![]()
![]()
) biti skinute vize.
A sto si ti onda uzjahao na mene i silujes me, te siris neistine o meni. Nisam frustriran, u zivotu sam vrlo uspesan, ne bijem nikoga, ali ni ne okrecem glavu. Lazes cak i da sam ja Cedomira Prepostenog (koji je iz Starki presao u dzipove i Audije), nazvao Prasak... Nisam ja nego Bora Djordjevic, koji u zemlji Srbiji ima kudikamo vecu popularnost od Cedomira Prepostenog. Evo doktor Ivica kaze da 32. ukidaju vize, pa bi ti ja savetovao da par dana pre postupis po svojoj konstataciji i okrenes glavu, kako zahtevaju tekovine civilazacije. Ne pozivaj se na silu, jer kako rece vladika Amfilohije na jednom sprovodu, "Ko od maca zivi, od njega ce i umreti"!peniko napisao:Ovako o mrtvom coveku???Jbt, nema Djikija da Vam prodaje pistaljke!![]()
![]()
Pa tebe su roditelji trebali malo da vaspitaju... Sram te bilosto govoris ovako, ovo je akt cistog nevaspitanja i nemorala (isto bih ti rekao da si u slicnom kontekstu uzeo i Milosevica). Ovde je izgleda posredi neka frustracija i pokusaj da se sopstveni zivotni neuspeh pripise politicarima i na taj nacin pred sobom operu ruke...
U Srbiji ljudi kada im se nesto ne svidja biju. U civilizovanim zemljama okrenu glavu...
Ljudska prava su najzdravija tekovina civilizacije i treba ih braniti. Makar i silom...
Zasto ograniciti na tako uzan prostor, postoji jos lepih mesta, daleko od ociju drustva!?donka napisao:Naravno da nije u redu zaskakati svog partnera pred drugim ljudima ma kog da ste pola i naravno da je seksualnom cinu mesto u privatnosti spavace sobe.
Pa smisli bar dva razlicita posta (buduci da i na drugom podforumu imas isti ovaj) ako se vec ne smatras za idijota...Mislili su da je pticji grip posast novog milenijuma, pa zatim i za svinjski...meni se sve cini da je najpotentnija zarazna bolest ljudska glupost, srecom pa nas ima pelcovaniih i od toga...
Od sludjenih i sanjivih, preko liberalnih pivopija do lovaca i sl. sasvim je moguca nova "pandemija" koja se zove: "kako biti i ostati glup i ogranicen celog zivota"...ovde jedino ibi-ibi i ka1 NE spadaju u isti kos...dok su vecina visestruko dokazani promasaji majke prirode. No, danas je u njihovoj oblasti jaka konkurencija - sve je vise intelektualaca u pokusaju...
Lepo rece jednom prilikom jedan od ucesnika polemike: "bolje da brisem i ja odavde pre nego li se glupost prelije i na mene", bolje ne proveravati je li ili nije zarazna, sto je sigurno sigurno je
Nasiljem protiv argumenata. 'Ajd uzdravlje!
Upravo tako, i nije nas malo koji tako misle... manite se politickih istrazivanja.sanyalica napisao:Homoseksualnost nije bolest. Homoseksualci su nashi sugradjani i da smo minimalno tolerantni, njima ne bi trebala parada. To je moje skromno mishljenje.
Slažem se u potpunosti, doktore!drbgd napisao:homoseksualnost nije ni bolest, ni sociopatija, to je pojava koja se javlja kod oko 10-tak procenata populacije kod ljudi.
...............
u svakom slucaju, dete koje nema jednu od ove dve predispozicije, nece postati homoseksualac zato sto je videlo "cike da se ljube". zapravo ta hipoteticka situacija je u srbiji samo hipoteticka.
**********************************************************************************************************
prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca![]()
![]()
) biti skinute vize.
Ovo nije tacno! pre 20-30 godina je homoseksualnost bila bolest i imala je dijagnozu sa sifrom po Medjunarodnoj klasifikaciji bolesti.sanyalica napisao:Naravno da je pedofilija nastranost i da ce to uvek biti okarakterisano kao gnusno, nastrano ponashanje! Poredjenje pedofilije i homoseksualnosti je nekorektno.
Kakva si ti paćenica što pokušavaš da ponižavaš devojku koja je imala hrabrosti da iznese svoj strah od javnog nastupa.sludjena mama napisao:Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavovegirl_from_nowhere napisao:
Zacudjena sam, ali zaista zacudjena da zena u godinama u kojima si (a verujem da ih nije malo cim imas dete) ne ume da protumaci citat izmedju redova. Ali zahvaljujuci tome, poslali su mi jasni tvoji pogledi na svet. Uski, kao sto je i shvatanje citata.