Homosexualizam-bolest ili ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Zaključana tema
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Homosexualizam-bolest ili ne?

Post od sludjena mama »

Kako ja detetu da ,sada,juna/jula meseca ,kad bi trebalo da se odrzi gej parada,po prvi put u Srbiji (ako se odrzi :lol: ) ,kad vidi sve to i kad me pita "Mama a zasto se one cike/tete ljube?" ,objasnim da je to sada normalno,da oni nisu bolesni vec da je to njihovo sexualno opredeljenje?
Kako da mu to kazem kad se to direktno kosi sa mojom verom,sa mojim stavovima pa cak i sa samom prirodom?Da je to normalno,onda bi se dva lava khm khm hhhmmm recimo parila (da ne budem vulgarna) a ne lav i lavica!
Da li je ovo ta zeljno cekana demokratija?
Da li su zato (zbog ovakvog mog stava koji se poklapa sa stavom vecine) Srbija i Rusija jedine dve zemlje gde gej parada nije odrzana?
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Zar da moje dete ovo gleda

Slika
Herman Hese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 7:05 pm

Post od Herman Hese »

Zivi i pusti druge da zive.
A sta mislis kada bi ti jednom dete reklo da je homoseksualac? Odrekla bi ga se? Mislim da ne bi. E tako su i to necija deca koja imaju drugacije sklonosti od nas
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

I medju zivotinjama itekako postoje registrovani vidovi homoseksualnog ponasanja. A definicija normalnosti se menja iz generacije u generaciju, to je neizbezno. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... mals#Lions :wink:

Zasto te zabrinjava to sto ce tvoje dete to gledati? Ono je onakvo kakvim ga ti vaspitas i kako ga drustvo ka kojem ga ti usmeris oblikuje:)

Kao sto ne mozemo da uticemo na homoseksualnost nase dece , tako, po mom misljenju, ne treba ni te ljude osudjivati. Zivi i pusti druge da zive.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Pa ne znam koliko ti je dete, ali ako je malo i ne mozes to da mu objasnis, onda ako ne mora, nek ne gleda.
Treba biti obazriv u objasnjavanju jer zabranjeno voce je uvek sladje, pa treba imati sto manje takvih vocki.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Imate li vi dece?
Da kazem detetu zivi i pusti druge da zive ?
I sta onda?Da shvati da je to normalno i da pocne da zagledjuje decake?Aaaaa ,nece moci!
Ta,necija deca,su do skoro bila manja od makovog zrna i niko ih nije ni napadao niti su boli oci niti su pokusavali da se uvuku u srz drustva,u porodicu!
Sada im je vajna demokratija dala za pravo da isticu sebe!O.K.To je njihovo sexualno opredeljenje ali ne moraju svima da to guraju pod nos!
Hajde da se napravi parada strejtera onda!Zasto da ne?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Herman Hese napisao:Zivi i pusti druge da zive.
A sta mislis kada bi ti jednom dete reklo da je homoseksualac? Odrekla bi ga se? Mislim da ne bi. E tako su i to necija deca koja imaju drugacije sklonosti od nas
Na zalost, mnogi ljudi se i odricu dece... To mi je neshvatljivo, odreci se sopstvenog deteta zbog necega na sta ne moze samo da utice :-?
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

girl_from_nowhere napisao: A definicija normalnosti se menja iz generacije u generaciju, to je neizbezno.
.

Da li to znaci da ce ,za par generacija, oni koji su strejt morati da organizuju svoje parade da bi pokazali svoje sexualno opredeljenje?
A da ce homosex...ma pederi i lezbejke bre,po srpski, biti nesto normalno i u vecini?BBBrrrrrrrrrrr
Iskreno se nadam da nece!
Herman Hese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 7:05 pm

Post od Herman Hese »

A ti mislis da ce dete postati homoseksualno od gledanja?To je zabluda,a i ko ima decu treba da drzi jezik za zubima jer nezna sta ga ceka
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

girl_from_nowhere napisao:
Na zalost, mnogi ljudi se i odricu dece... To mi je neshvatljivo, odreci se sopstvenog deteta zbog necega na sta ne moze samo da utice :-?
Demokratski receno,bas u stilu svetski obrazovane osobe...da vidim kako ces razmisljati kroz koju godinu kad dobijes svoje dete!
Pominjes drustvo koje ce da oblikuje moje dete!Mislis na ovo drustvo sada,koje dozvoljava homosex... da javno,otvoreno guraju prst u oko nama normalnima?
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

...upravo se brinem kako da mu ,u duhu civilizovanog drustva , objasnim da je to normalno???(da li je?)

A i kako da promenim kanal kad su se rasirili na svim kanalima a imam ih dobrih pedesetak :lol: :lol: :lol:
Poslednja izmena od sludjena mama u Ned Maj 24, 2009 1:16 am, izmenjeno 2 puta ukupno.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

sludjena mama napisao:Imate li vi dece?
Da kazem detetu zivi i pusti druge da zive ?
I sta onda?Da shvati da je to normalno i da pocne da zagledjuje decake?Aaaaa ,nece moci!
Ta,necija deca,su do skoro bila manja od makovog zrna i niko ih nije ni napadao niti su boli oci niti su pokusavali da se uvuku u srz drustva,u porodicu!
Sada im je vajna demokratija dala za pravo da isticu sebe!O.K.To je njihovo sexualno opredeljenje ali ne moraju svima da to guraju pod nos!
Hajde da se napravi parada strejtera onda!Zasto da ne?
Ne, ja nemam decu. Ali imam stav koji se nece promeniti kada ih budem imala. Cini mi se da malo dramis. Ja nigde nisam videla homoseksualce na ulici, ni da se drze za ruke a kamoli da se ljube.
Uostalom, u komsiluku imam ziv primer toga sto ces ti eventualno uraditi svom detetu sa takvim razmisljanjem. Decko je od malih nogu voleo da se igra sa lutkicama, lastisa, da se igra sa devojcicama... Majka je to non-stop zabranjivala, pretila, kaznjavala, oduzimala igracke... I sta je time postigla? Samo je pobudila detetovo interesovanje za zabranjeno voce i danas je gej. A to je bila faza kroz koju mnogi decaci prolaze i ostaju strejt.
Sa druge strane, i mnogi macho muskarci koji su sasvim ok odgajani su gejevi. I sta... Jos se ne zna sta do toga dovodi tako da opusteno, ako bude zagledao decake-zagledace ih, ti to svojim ostrim zabranama promeniti ne mozes.
To je njihovo sexualno opredeljenje ali ne moraju svima da to guraju pod nos!
Ako ti smeta parada, pa nemoj da je gledas, promeni kanal kad se prica o njoj i svi srecni i zadovoljni :D Svako ima pravo da trazi svoja prava, ima pravo da pravi paradu, da se istice... Dok tebe licno to ne dira, mislim da nemas za sta da se bunis, niti brines.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Re: Homosexualizam-bolest ili ne?

Post od hunter »

sludjena mama napisao:Kako ja detetu da ,sada,juna/jula meseca ,kad bi trebalo da se odrzi gej parada,po prvi put u Srbiji (ako se odrzi :lol: ) ,kad vidi sve to i kad me pita "Mama a zasto se one cike/tete ljube?" ,objasnim da je to sada normalno,da oni nisu bolesni vec da je to njihovo sexualno opredeljenje?
Kako da mu to kazem kad se to direktno kosi sa mojom verom,sa mojim stavovima pa cak i sa samom prirodom?Da je to normalno,onda bi se dva lava khm khm hhhmmm recimo parila (da ne budem vulgarna) a ne lav i lavica!
Da li je ovo ta zeljno cekana demokratija?
Da li su zato (zbog ovakvog mog stava koji se poklapa sa stavom vecine) Srbija i Rusija jedine dve zemlje gde gej parada nije odrzana?
Pa NTNQ, ugasi mu televizor i ne dozvoli mu da gleda takve nebuloze! Vaspitavaj dijete po svom nahodjenju, ali ga Vaspitavaj!!! Da sa velikim V :)

Meni pedercine licno ne smetaju, naravno, dalje od mene, moje obitelji i moje kuce.

Ne verujem da je rec o bolesti, mislim da je rec o biolosko socioloskoj devijaciji! Kao covijek koji zivi u skladu sa Ustavom i Zakonima Republike Srbije, postujem ih i sprovodim, necu napisati ono sto bih, ali mislim da to Kina najuspesnije resava! Slobo Da je ok, ali ako je pretarana lako dolazi do anrhije.
Znaci nasilje nad njima ne, politicka borba protiv njih da! Kad se situacija okrene (nicija nije do zore gorila), onda ce Drzava svojim monopolom fizicke prinude to regulisati (kao i narkomaniju i ostalo smece naseg drustva!)
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Demokratski receno,bas u stilu svetski obrazovane osobe...da vidim kako ces razmisljati kroz koju godinu kad dobijes svoje dete!
Isto ovako. Ne mislim da ce moje dete postati homoseksualno ako cuje da homoseksualci postoje. Ako i bude, ja tu nista ne mogu, da ga promenim ne mogu, mogu samo da ga prihvatim takvo kakvo jeste.

Akonto normalnosti i ludosti mogu samo da citiram Beketa:"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine".
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Kad se situacija okrene (nicija nije do zore gorila), onda ce Drzava svojim monopolom fizicke prinude to regulisati (kao i narkomaniju i ostalo smece naseg drustva!)

Nadam se !
Hebo demokratiju i ulazak u EU!
Zaključana tema