sludjena mama napisao:Imate li vi dece?
Da kazem detetu zivi i pusti druge da zive ?
I sta onda?Da shvati da je to normalno i da pocne da zagledjuje decake?Aaaaa ,nece moci!
Ta,necija deca,su do skoro bila manja od makovog zrna i niko ih nije ni napadao niti su boli oci niti su pokusavali da se uvuku u srz drustva,u porodicu!
Sada im je vajna demokratija dala za pravo da isticu sebe!O.K.To je njihovo sexualno opredeljenje ali ne moraju svima da to guraju pod nos!
Hajde da se napravi parada strejtera onda!Zasto da ne?
Ne, ja nemam decu. Ali imam stav koji se nece promeniti kada ih budem imala. Cini mi se da malo dramis. Ja nigde nisam videla homoseksualce na ulici, ni da se drze za ruke a kamoli da se ljube.
Uostalom, u komsiluku imam ziv primer toga sto ces ti eventualno uraditi svom detetu sa takvim razmisljanjem. Decko je od malih nogu voleo da se igra sa lutkicama, lastisa, da se igra sa devojcicama... Majka je to non-stop zabranjivala, pretila, kaznjavala, oduzimala igracke... I sta je time postigla? Samo je pobudila detetovo interesovanje za zabranjeno voce i danas je gej. A to je bila faza kroz koju mnogi decaci prolaze i ostaju strejt.
Sa druge strane, i mnogi macho muskarci koji su sasvim ok odgajani su gejevi. I sta... Jos se ne zna sta do toga dovodi tako da opusteno, ako bude zagledao decake-zagledace ih, ti to svojim ostrim zabranama promeniti ne mozes.
To je njihovo sexualno opredeljenje ali ne moraju svima da to guraju pod nos!
Ako ti smeta parada, pa nemoj da je gledas, promeni kanal kad se prica o njoj i svi srecni i zadovoljni

Svako ima pravo da trazi svoja prava, ima pravo da pravi paradu, da se istice... Dok tebe licno to ne dira, mislim da nemas za sta da se bunis, niti brines.