Homosexualizam-bolest ili ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Zaključana tema
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

[quote]Sta bi sludjena mama da zivi npr. u Holandiji?[quote]

O,hvala Bogu pa zivim u koliko toliko ,jos uvek normalnoj Srbiji! :wink:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

Cini mi se da na ovde ima likova kojima je toliko dosadno u zivotu da povremeno moraju da pokrenu teme tipa "homoseksualizam - bolest" ili "lopatom do izlecenja" kako bi imali s kime da se raspravljaju. Zalosno.

Ovaj sajt je toliko prsao da nemam reci da objasnim koliko je poceo da me nervira. I'm sooooooooooooooooooo out of here, sto preporucujem svim ljudima sa zdravim pogledom na svet. Ako ste vec vezani za kompjuter, idite na Panoramio, gledajte lepe slike sa najrazlicitijih mesta sirom sveta, igrajte kompjuterske igrice, citajte vesti, nemojte se raspravljati sa zadrtim budalama. Totalno je besmisleno, frustrirajuce i generise negativnu energiju.

Ajde uzdravlje, ja se ovde vise ne vracam!
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Jbt, nema Djikija da Vam prodaje pistaljke!
Ovako o mrtvom coveku??? :o :o :o Pa tebe su roditelji trebali malo da vaspitaju... Sram te bilosto govoris ovako, ovo je akt cistog nevaspitanja i nemorala (isto bih ti rekao da si u slicnom kontekstu uzeo i Milosevica). Ovde je izgleda posredi neka frustracija i pokusaj da se sopstveni zivotni neuspeh pripise politicarima i na taj nacin pred sobom operu ruke...

U Srbiji ljudi kada im se nesto ne svidja biju. U civilizovanim zemljama okrenu glavu...

Ljudska prava su najzdravija tekovina civilizacije i treba ih braniti. Makar i silom...
Cogito ergo doleo....
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

anyushkam,
imas nesto protiv iznosenja razlicitih stavova?zar forumi ne sluze za to!?
zadrtih stavova?
:roll:
sorry sto se to ne poklapa sa tvojim savremenim shvatanjima drustva!
meni najvise bode oci to sto su ,recimo,Cigani ili Romi vise ugrozeni od pedera i lezbejki ali ne paradiraju naokolo!
nek je hebu oni gde,u sta i kako hoce i skim hoce ,samo da ne iznose to na ulice i mashu svima "heeej,mi smo pederiiiiii ,pogledajte nas!!" :roll:
zadrta?Ooooo da,po tom pitanju da i drago mi je sto sam normalna!
i neee,nisi u pravu,"likovima" nije dosadno u zivotu vec je postalo dosadno na ovom forumu!A ako nekima teme ne odgovaraju ,nisu u obavezi da se javljaju na njima!
i hvala sto neces vise da se vracas! :lol:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

peniko napisao:
Ljudska prava su najzdravija tekovina civilizacije i treba ih braniti. Makar i silom...
Braniti ,boriti se za njih ali ne nametati,bosti oci,upadati u kuce i normalizovati nesto sto nije normalno!
Opet i prava npr Roma su ugrozena!Zasto se ne dize galama oko toga?Zasto oni ne paradiraju?To bi mi bilo normalno!
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

sludjena mama napisao: nek je hebu oni gde,u sta i kako hoce i skim hoce ,samo da ne iznose to na ulice i mashu svima "heeej,mi smo pederiiiiii ,pogledajte nas!!" :roll:
To je zanimljiv pogled na homoseksualnost, kao da nju definise sa kim covek stupa u seksualni odnos. Da li bi rekla i da su heteroseksualci "ljudi koji stupaju u seksualne odnose sa osobama suprotnog pola"? Zasto tako sekso-centrican pogled na svet?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

homoseksualnost nije ni bolest, ni sociopatija, to je pojava koja se javlja kod oko 10-tak procenata populacije kod ljudi.
uzrok nije sa sigurnoscu utvrdjen ali se smatra da je ekipa naucnika sa oxforda najbliza odgovoru - u fetalnom periodu, pri prvom kontaktu zametka mozga sa polnim hormonima ("natapanje hormonima"-7.nedelja trudnoce, ako se ne varam) dolazi do drugacijih koncentracija polnih hormona kod jedinki koje ce kasnije, tokom zivota postati homoseksualci.
frojdovo klasicno objasnjenje govori da homoseksualci nastaju u porodicama u kojima otac nema aktivnu ulogu u porodici pa se sin identifikuje sa majcinim modelom ponasanja (isto vazi i za lezbejke).
cim ima nekoliko teorija - to znaci da objasnjenje nije u potpunosti pronadjeno, ali ova dva su najbliza istini.
u svakom slucaju, dete koje nema jednu od ove dve predispozicije, nece postati homoseksualac zato sto je videlo "cike da se ljube". zapravo ta hipoteticka situacija je u srbiji samo hipoteticka. ja kao mladji covek (31 god) koji se dakle krece po gradu, izadje sa drustvom na razna mesta itd..nikada nisam imao prilike da vidim homoseksualce koji se drze za ruke, ljube, itd..pa je verovatnoca da ce neko ko vodi malu decu u stenju na takvim mestima to videti gotovo nikakva!

**********************************************************************************************************

prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca :D :D :D ) biti skinute vize.
Poslednja izmena od drbgd u Ned Maj 24, 2009 1:45 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

oobozavam ljude koji vole da citiraju !
po ovoj konstataciji,koju si navela ,pederi i lezbejke su ludi(bolesni) posto se njihovo sexualno opredeljenje ne poklapa sa sexualnim opredeljenjem vecine-strejt!hvala na konacno izrazenom stavu!znaci,to smo definisali-to je ipak ludilo!
Zacudjena sam, ali zaista zacudjena da zena u godinama u kojima si (a verujem da ih nije malo cim imas dete) ne ume da protumaci citat izmedju redova. Ali zahvaljujuci tome, poslali su mi jasni tvoji pogledi na svet. Uski, kao sto je i shvatanje citata.
jesen stize dunjo moja-majcinska briga se pretvara u anksioznost upravo zbog tog drustva koje treba da formira moje dete!a kako da s emoje dete formira u zdravu licnost i bude normalan kad odrasta u nenormalnom i ludom vremenu!
Kao prvo, svako vreme ima svoje breme, da protumacim, da ne bude zabune posto vidim da nekima tumacenje napisanog nije jaca strana. U svakom vremenu postojalo je nesto sto se smatralo ludim, poremecenim, odlikom malog broja stanovnika... Pa su ljudi eto odgajali decu kako su najbolje umeli i sami bili odgovorni za vaspitanje iste. Kao sto ces i ti sama biti kriva ukoliko tvoje dete krene pogresnim putem (recimo, nabijanjem homoseksualizma na nos). Za los put deteta ne mozes krivi drustvo nego samo sebe. Ti kao da ovim pisanijem skidas svu odgovornst sa sebe i prebacujes na drustvo, koje kao da samo vaspitava svoje dete :roll:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

ja kao mladji covek (31 god) koji se dakle krece po gradu, izadje sa drustvom na razna mesta itd..nikada nisam imao prilike da vidim homoseksualce koji se drze za ruke, ljube, itd..pa je verovatnoca da ce neko ko vodi malu decu u stenju na takvim mestima to videti gotovo nikakva!
Upravo sam to htela da kazem!Ako je homosexualizam normalno i slobodno sexualno opredeljenje pojedinca,zasto onda gurati 'prst u oko' narodu i javno to pokazivati,samim organizovanjem parade!?
Za los put deteta ne mozes krivi drustvo nego samo sebe. Ti kao da ovim pisanijem skidas svu odgovornst sa sebe i prebacujes na drustvo, koje kao da samo vaspitava svoje dete
Neee,girl,dete mogu vaspitavati dok je josh kod mene,dok josh ne krene u shkolu i dok ne pocnu na njega da uticu i nastavnici,drugovi,sredina,samo drustvo!Cinjenica je da tada i drustvo pocinje da utice na formiranje deteta!

To je zanimljiv pogled na homoseksualnost, kao da nju definise sa kim covek stupa u seksualni odnos. Da li bi rekla i da su heteroseksualci "ljudi koji stupaju u seksualne odnose sa osobama suprotnog pola"? Zasto tako sekso-centrican pogled na svet?
donka,izvinjavam se sto sam podrazumevala sexualne odnose !Ali ja sam samo heteroseksualna pa eto,smatram to normalnim sledom dogadjaja(privlacnost-zaljubljivalje-ljubav-zelja-strast)!Mozda je to kod homosexualaca drugacije!Ne znam ,stvarno!Mozda oni samo zele Mir u svetu i Ljubav prema ljudima!?

Ako hoce da ostvaruju svoja prava neka se bore za njih na kulturniji nacin,demokratski a ne izazivanjem gneva , organizovanjem parada,kod josh uvek patrijarhalno vaspitanog naroda!A priznacete da se situacija,s te strane,jos dugo nece promeniti kod nas,u Srbiji!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

zasto onda gurati 'prst u oko' narodu i javno to pokazivati,samim organizovanjem parade!?
pitajte RTS koji manipulise ljudima i stavlja to kao udarnu temu u vesti! :wink:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

drbgd napisao:
**********************************************************************************************************

prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca :D :D :D ) biti skinute vize.
Pa,znala sam ja da ima necega u celoj toj prici oko gej parade!
Znaci,vize 32-og!Super! :wink:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

girl_from_nowhere napisao:
Zacudjena sam, ali zaista zacudjena da zena u godinama u kojima si (a verujem da ih nije malo cim imas dete) ne ume da protumaci citat izmedju redova. Ali zahvaljujuci tome, poslali su mi jasni tvoji pogledi na svet. Uski, kao sto je i shvatanje citata.
Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavove,kada izadjes iz maminog krila i budes pocela sama da se brines prvo o sebi a kasnije(nadam se ) i o deci,kad shvatis da zivot nije samo prilagodjavanje vecini vec da je nesto mnogo vise i surovije tj icrpljujuca borba za golo prezivljavanje,
e ,tada ces me shvatiti i razumeti!
Nisu moji pogledi na svet uski i zaostali vec samo realni i veruj mi,upravo se takvog,novog sveta plasim!Bolesnog,izvitoperenog,bez vrednosti!
A takva buducnost nas zapravo i ceka!pardon,ne nas,mi smo svoje preziveli vec ceka vas mlade i jos uvek previse mazene!

Pozzz .....
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Sluđenice bravo! Sa četri prsta u oba oka :wink: :lol: :lol:
Eeej, da ne zaboravim, kada ti dosadi nick promeni ga. Ne brini status stalnog člana nećeš izgubiti :wink: :lol: :lol:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Dj.Olivera napisao:Sluđenice bravo! Sa četri prsta u oba oka :wink: :lol: :lol:
Eeej, da ne zaboravim, kada ti dosadi nick promeni ga. Ne brini status stalnog člana nećeš izgubiti :wink: :lol: :lol:
Pa,ti me bar znas!Znas da imam dovoljno samopouzdanja da izadjem pred 200 ljudi i iznesem svoj rad javno,bez treme!Kao proslog meseca! :wink:
Nisam jaka na recima samo na forumu vec i u stvarnom zivotu! :D

A to,za nick...bas sam htela da posaljem mail adminu i da ga pitam moze li i meni da promeni nick ali sam se predomislila!Ma,registrovacu jos jedan!Od viska glava ne boli!Nikad se ne zna kad ce mi zatrebati! :lol: :lol:
A i svidja mi se ovaj moj ,nekako me potseca na vreme kad su mi deca bila bebe! :wink:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

sludjena mama napisao:
girl_from_nowhere napisao:
Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavove,kada izadjes iz maminog krila i budes pocela sama da se brines prvo o sebi a kasnije(nadam se ) i o deci,kad shvatis da zivot nije samo prilagodjavanje vecini vec da je nesto mnogo vise i surovije tj icrpljujuca borba za golo prezivljavanje,
e ,tada ces me shvatiti i razumeti!
Nisu moji pogledi na svet uski i zaostali vec samo realni i veruj mi,upravo se takvog,novog sveta plasim!Bolesnog,izvitoperenog,bez vrednosti!
A takva buducnost nas zapravo i ceka!pardon,ne nas,mi smo svoje preziveli vec ceka vas mlade i jos uvek previse mazene!

Pozzz .....
Dokle god kao argument za svoje tvrdnje (usled nepostojanja realnih i dovoljno jakih) budes iznosila necije slabosti-dotle budi sigurna da te niko nece shvatati ozbiljno a kamoli zrelo :wink: I dokle god te ne budem shvatala i opravdavala, dotle cu znati da sam na pravom putu. Pozzic :wink:
Zaključana tema