O,hvala Bogu pa zivim u koliko toliko ,jos uvek normalnoj Srbiji!

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Ovako o mrtvom coveku???Jbt, nema Djikija da Vam prodaje pistaljke!
Braniti ,boriti se za njih ali ne nametati,bosti oci,upadati u kuce i normalizovati nesto sto nije normalno!peniko napisao:
Ljudska prava su najzdravija tekovina civilizacije i treba ih braniti. Makar i silom...
To je zanimljiv pogled na homoseksualnost, kao da nju definise sa kim covek stupa u seksualni odnos. Da li bi rekla i da su heteroseksualci "ljudi koji stupaju u seksualne odnose sa osobama suprotnog pola"? Zasto tako sekso-centrican pogled na svet?sludjena mama napisao: nek je hebu oni gde,u sta i kako hoce i skim hoce ,samo da ne iznose to na ulice i mashu svima "heeej,mi smo pederiiiiii ,pogledajte nas!!"![]()
Zacudjena sam, ali zaista zacudjena da zena u godinama u kojima si (a verujem da ih nije malo cim imas dete) ne ume da protumaci citat izmedju redova. Ali zahvaljujuci tome, poslali su mi jasni tvoji pogledi na svet. Uski, kao sto je i shvatanje citata.oobozavam ljude koji vole da citiraju !
po ovoj konstataciji,koju si navela ,pederi i lezbejke su ludi(bolesni) posto se njihovo sexualno opredeljenje ne poklapa sa sexualnim opredeljenjem vecine-strejt!hvala na konacno izrazenom stavu!znaci,to smo definisali-to je ipak ludilo!
Kao prvo, svako vreme ima svoje breme, da protumacim, da ne bude zabune posto vidim da nekima tumacenje napisanog nije jaca strana. U svakom vremenu postojalo je nesto sto se smatralo ludim, poremecenim, odlikom malog broja stanovnika... Pa su ljudi eto odgajali decu kako su najbolje umeli i sami bili odgovorni za vaspitanje iste. Kao sto ces i ti sama biti kriva ukoliko tvoje dete krene pogresnim putem (recimo, nabijanjem homoseksualizma na nos). Za los put deteta ne mozes krivi drustvo nego samo sebe. Ti kao da ovim pisanijem skidas svu odgovornst sa sebe i prebacujes na drustvo, koje kao da samo vaspitava svoje detejesen stize dunjo moja-majcinska briga se pretvara u anksioznost upravo zbog tog drustva koje treba da formira moje dete!a kako da s emoje dete formira u zdravu licnost i bude normalan kad odrasta u nenormalnom i ludom vremenu!
Upravo sam to htela da kazem!Ako je homosexualizam normalno i slobodno sexualno opredeljenje pojedinca,zasto onda gurati 'prst u oko' narodu i javno to pokazivati,samim organizovanjem parade!?ja kao mladji covek (31 god) koji se dakle krece po gradu, izadje sa drustvom na razna mesta itd..nikada nisam imao prilike da vidim homoseksualce koji se drze za ruke, ljube, itd..pa je verovatnoca da ce neko ko vodi malu decu u stenju na takvim mestima to videti gotovo nikakva!
Neee,girl,dete mogu vaspitavati dok je josh kod mene,dok josh ne krene u shkolu i dok ne pocnu na njega da uticu i nastavnici,drugovi,sredina,samo drustvo!Cinjenica je da tada i drustvo pocinje da utice na formiranje deteta!Za los put deteta ne mozes krivi drustvo nego samo sebe. Ti kao da ovim pisanijem skidas svu odgovornst sa sebe i prebacujes na drustvo, koje kao da samo vaspitava svoje dete
donka,izvinjavam se sto sam podrazumevala sexualne odnose !Ali ja sam samo heteroseksualna pa eto,smatram to normalnim sledom dogadjaja(privlacnost-zaljubljivalje-ljubav-zelja-strast)!Mozda je to kod homosexualaca drugacije!Ne znam ,stvarno!Mozda oni samo zele Mir u svetu i Ljubav prema ljudima!?To je zanimljiv pogled na homoseksualnost, kao da nju definise sa kim covek stupa u seksualni odnos. Da li bi rekla i da su heteroseksualci "ljudi koji stupaju u seksualne odnose sa osobama suprotnog pola"? Zasto tako sekso-centrican pogled na svet?
Pa,znala sam ja da ima necega u celoj toj prici oko gej parade!drbgd napisao:
**********************************************************************************************************
prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca![]()
![]()
) biti skinute vize.
Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavove,kada izadjes iz maminog krila i budes pocela sama da se brines prvo o sebi a kasnije(nadam se ) i o deci,kad shvatis da zivot nije samo prilagodjavanje vecini vec da je nesto mnogo vise i surovije tj icrpljujuca borba za golo prezivljavanje,girl_from_nowhere napisao:
Zacudjena sam, ali zaista zacudjena da zena u godinama u kojima si (a verujem da ih nije malo cim imas dete) ne ume da protumaci citat izmedju redova. Ali zahvaljujuci tome, poslali su mi jasni tvoji pogledi na svet. Uski, kao sto je i shvatanje citata.
Pa,ti me bar znas!Znas da imam dovoljno samopouzdanja da izadjem pred 200 ljudi i iznesem svoj rad javno,bez treme!Kao proslog meseca!Dj.Olivera napisao:Sluđenice bravo! Sa četri prsta u oba oka![]()
![]()
Eeej, da ne zaboravim, kada ti dosadi nick promeni ga. Ne brini status stalnog člana nećeš izgubiti![]()
![]()
Dokle god kao argument za svoje tvrdnje (usled nepostojanja realnih i dovoljno jakih) budes iznosila necije slabosti-dotle budi sigurna da te niko nece shvatati ozbiljno a kamoli zrelosludjena mama napisao:Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavove,kada izadjes iz maminog krila i budes pocela sama da se brines prvo o sebi a kasnije(nadam se ) i o deci,kad shvatis da zivot nije samo prilagodjavanje vecini vec da je nesto mnogo vise i surovije tj icrpljujuca borba za golo prezivljavanje,girl_from_nowhere napisao:
Zacudjena sam, ali zaista zacudjena da zena u godinama u kojima si (a verujem da ih nije malo cim imas dete) ne ume da protumaci citat izmedju redova. Ali zahvaljujuci tome, poslali su mi jasni tvoji pogledi na svet. Uski, kao sto je i shvatanje citata.
e ,tada ces me shvatiti i razumeti!
Nisu moji pogledi na svet uski i zaostali vec samo realni i veruj mi,upravo se takvog,novog sveta plasim!Bolesnog,izvitoperenog,bez vrednosti!
A takva buducnost nas zapravo i ceka!pardon,ne nas,mi smo svoje preziveli vec ceka vas mlade i jos uvek previse mazene!
Pozzz .....