Bravo, girl! Na netu smo svi lepi, vitki, sposobni i samouvereni. A onda kada krene da se nabacuje drvljem i kamenjem na nekog ko je priznao slabost, jasno je ko je ko. Još jednom, bravo, podržavam te u potpunosti!girl_from_nowhere napisao:Dokle god kao argument za svoje tvrdnje (usled nepostojanja realnih i dovoljno jakih) budes iznosila necije slabosti-dotle budi sigurna da te niko nece shvatati ozbiljno a kamoli zrelosludjena mama napisao:Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavove,kada izadjes iz maminog krila i budes pocela sama da se brines prvo o sebi a kasnije(nadam se ) i o deci,kad shvatis da zivot nije samo prilagodjavanje vecini vec da je nesto mnogo vise i surovije tj icrpljujuca borba za golo prezivljavanje,girl_from_nowhere napisao:
Zacudjena sam, ali zaista zacudjena da zena u godinama u kojima si (a verujem da ih nije malo cim imas dete) ne ume da protumaci citat izmedju redova. Ali zahvaljujuci tome, poslali su mi jasni tvoji pogledi na svet. Uski, kao sto je i shvatanje citata.
e ,tada ces me shvatiti i razumeti!
Nisu moji pogledi na svet uski i zaostali vec samo realni i veruj mi,upravo se takvog,novog sveta plasim!Bolesnog,izvitoperenog,bez vrednosti!
A takva buducnost nas zapravo i ceka!pardon,ne nas,mi smo svoje preziveli vec ceka vas mlade i jos uvek previse mazene!
Pozzz .....I dokle god te ne budem shvatala i opravdavala, dotle cu znati da sam na pravom putu. Pozzic
Homosexualizam-bolest ili ne?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Žena je očigledno latentno gej. Samo otud može da potekne tolika količina mržnje prema osobi sa drugačijom sexualnom orijentacijom.ibi-ibi napisao:Zasto da se obrise tema?
Otvorena je pre nesto manje od 24 sata.
Sludjena mama,ti si rekorder u borbi protiv homoseksualizma.
Ti si celu prethodnu noc i ceo danasnji dan aktivna na temi koju si otvorila.
Skoro 24 sata pokusavas da ubedis ljude kako je pogresno misliti suprotno od tebe.
Ako neko ima misljenje suprotno od tvog ti kreces u napad,vredjas.....
Sta ti toliko imas protiv homoseksualaca pa si ceo jedan dan svog zivota posvetila ovome?
Gde ti je bre zeno dete za koje toliko brines da ne postane gej ako vidi geja u okolini?
Ubedi me argumentima zasto da mrzim homoseksualce.
Prazan je tvoj zivot kada ga po ceo dan i noc provodis na forumu.
Zao mi te je iako te ne poznajem.
Pozdrav.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A kakva si pa ti pacenica kad podrzavas devojku koja ne prihvata tudje misljenje i stavove!ta devojka sa problemom je imala stav-ja sam najpametnija a vi ste svi jadni- pri tom pokazujuci da o zivotu treba puno jos da uci!Kakva si ti paćenica što pokušavaš da ponižavaš devojku koja je imala hrabrosti da iznese svoj strah od javnog nastupa.
zaobodji me sa primitivnim komentarima!

Ono sto sam zapravo htela da kazem (a mnogi shvatili kao pljuvanje homosexualaca) je zapravo sledece:
slozicete se samnom da su neke prave vrednosti zaboravljene i gurnute u stranu od strane kvazi demokrata,boraca za ljudska prava ,savremenih studentkinja koje jos gaje mladalacke iluzije (imala sam ih i ja pa sam tresnula na zemlju pri susretu sa stvarnim zivotom) ,politicara koji bi po svaku cenu da zadrze fotelju!
Moja deca su u periodu kad upijaju kao sundjeri sve ono sto im ovo demokratsko drustvo servira-silikonske lepotice,tatini sinovi koji su "celog zivota nosili gajbice " pa tako dosli do basnoslovnog bogatstva,kic i sund grandovaca,nasilne i cesto bez ikakvog edukativnog karaktera crtace,kompjuterske igrice,mobilne telefone koje nose cak i deca u vrticu,serviranje homosexualizma,samoubistva,zlocini u porodici,incest i pedofilija!
Na srecu moja deca rastu u porodici koja im pruza svu sigurnost i ljubav,nemaju sve sto pozele ali nisam imala ni ja,ucim ih i nadam se da ce sutradan biti bar upola onoliko dobri ljudi koliko se ja trudim da budu ,da budu vaspitani i da vole knjigu a ne kompjuter,da postuju i igraju se s drugovima i drugaricama a ne sa junacima komjuterskih igrica!
Zao mi je sto su neki ovu temu shvatili kao napad na homosexualce!
Nisam za javno pokazivanje i paradiranje !To je moj stav!I imam puno pravo na njega-bar tako kazu ove demokrate koje upravo tudji, razliciti stavovi od njihovog ,vredja!
Ako treba jos nekom da rasclanjujem na sitne delove da bi shvatio ,onda taj neko ima ozbiljan problem !
Ajte sad,nastavite sa pljuvanjem moje malenkosti!Ja bar iza svojih stavova cvrsto stojim!
Pozdrav i prijatan dan svima zelim!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Ženo, ja ne znam da li ti čitaš svoje postove, ali oni su toliko primitivni da se meni prevrće želudac. A ako ti ne shvataš da je ponizavanje druge osobe pozivanjem na njene strahove i slabosti maksimalno nisko i primitivno, to je tvoj problem.
Ja se pridruzujem onima koji su se odjavili sa ovog podforuma. Ogadili ste mi ovaj sajt i pljunuli na sve pozitivno sto on treba da predstavlja, a kako ja vidim to je: POMOC I PODRSKA LJUDIMA KOJI IMAJU ZDRAVSTVENE TEGOBE A NE LECENJE LICNIH KOMPLEKSA PONIZAVANJEM DRUGIH FORUMASA!!
Odvratno.
Ja se pridruzujem onima koji su se odjavili sa ovog podforuma. Ogadili ste mi ovaj sajt i pljunuli na sve pozitivno sto on treba da predstavlja, a kako ja vidim to je: POMOC I PODRSKA LJUDIMA KOJI IMAJU ZDRAVSTVENE TEGOBE A NE LECENJE LICNIH KOMPLEKSA PONIZAVANJEM DRUGIH FORUMASA!!
Odvratno.
-
- Stalni član
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
E to je cista zamena teza i vrlo je cesto u praksi zagovaraju neinformisani... ZASTO?? Pa homoseksualci nikoga ne ugrozavaju (tj, u homoseksualne odnose se stupa samo sa obostranim pristankom), a pedofili ugrozavaju prava dece. Dok god se nesto radi sa obostranim pristankom, potpada pod uzivanje prava da se to radi (kada je u skladu sa zakonom).Za jedno 20-tak godina ce i pedofilija postati sasvim normalna pojava.
Stvorice se jedan jak lobi,koji ce isto tako traziti svoja prava, paradirati ulicama,govoriti kako to nije bolest,jer nisu oni krivi sto ih privlace deca od 5,7, 10 godina....I ode sve u pm...
Cogito ergo doleo....
- peniko
- Aktivan član
Tako i treba. Poenta je da se u svetu razlicitosti branis od nje (kad vec zelis da se branis; ja ne zelim) ne tako sto ces pljuvati po toj razlicitosti i unistavati je, vec tako sto ces imati dovoljno snage da sebe i svoje bliznje okrenes vrednostima koje ti zastupas. U tom smislu podrzavam ovaj stav...slozicete se samnom da su neke prave vrednosti zaboravljene i gurnute u stranu od strane kvazi demokrata,boraca za ljudska prava ,savremenih studentkinja koje jos gaje mladalacke iluzije (imala sam ih i ja pa sam tresnula na zemlju pri susretu sa stvarnim zivotom) ,politicara koji bi po svaku cenu da zadrze fotelju!
Moja deca su u periodu kad upijaju kao sundjeri sve ono sto im ovo demokratsko drustvo servira-silikonske lepotice,tatini sinovi koji su "celog zivota nosili gajbice " pa tako dosli do basnoslovnog bogatstva,kic i sund grandovaca,nasilne i cesto bez ikakvog edukativnog karaktera crtace,kompjuterske igrice,mobilne telefone koje nose cak i deca u vrticu,serviranje homosexualizma,samoubistva,zlocini u porodici,incest i pedofilija!
Na srecu moja deca rastu u porodici koja im pruza svu sigurnost i ljubav,nemaju sve sto pozele ali nisam imala ni ja,ucim ih i nadam se da ce sutradan biti bar upola onoliko dobri ljudi koliko se ja trudim da budu ,da budu vaspitani i da vole knjigu a ne kompjuter,da postuju i igraju se s drugovima i drugaricama a ne sa junacima komjuterskih igrica!
Cogito ergo doleo....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
Ja priznajem da jesam skrenuo temu u drugom pravcu, ali ovo sto ste rekli da je sve sa obostranim pristankom i neugrozavanjem tudjih prava nije bas tako...Sta se desava kada 2 homoseksualca usvoje dete? da li ce to dete imati normalan razvoj?peniko napisao:
E to je cista zamena teza i vrlo je cesto u praksi zagovaraju neinformisani... ZASTO?? Pa homoseksualci nikoga ne ugrozavaju (tj, u homoseksualne odnose se stupa samo sa obostranim pristankom), a pedofili ugrozavaju prava dece.
Drugo...moje dete na TV vidi homoseksualnu scenu ili neku pricu koja brani ideju homoseksualnosti. Pomislice da to tako treba.
Pa dobro, ima li to dete roditelje ili zivi u divljini samo sa televizorom? Ako zivi u heteroseksualnoj porodici vec samim tim sto vidi brak svojih roditelja shvatice da je homoseksualnost samo jedan od mogucih modela ljubavne veze.
A to sto biste vi da ono uopste ne zna da taj model postoji, to je druga stvar... Slicno bi bilo da vernici koji redovno poste i imaju dete traze od drzave da zabrani ljudima da javno jedu pljeskavicu u vreme posta jer ce njihovo dete to videti pa pomisliti da tako treba!
A to sto biste vi da ono uopste ne zna da taj model postoji, to je druga stvar... Slicno bi bilo da vernici koji redovno poste i imaju dete traze od drzave da zabrani ljudima da javno jedu pljeskavicu u vreme posta jer ce njihovo dete to videti pa pomisliti da tako treba!
- peniko
- Aktivan član
Studije SZO sprovedene u Holandiji su pokazale da deca do 7. godine (pre toliko je dozvoljeno i usvajanje) statisticki ne odskacu od dece heteroseksualnih parova u kategoriji seksualnog opredeljenja, dnevnih aktivnosti, ucenja... Sad, Holandija je jedno zdravo drustvo, gde dete usvojeno od strane homoseksualaca nije diskriminisano od strane vrsnjaka... Ovde bi situacija bila verovatno malo drugacija (ne u smislu povecane incidence homoseksualnosti, vec vise u smislu otezanog socijalnog razvoja). Tako da bi moj stav glasio: Usvajanje dece - DA; usvajanje dece u Srbiji - Da, ali kada drustvo ozdravi (>20 godina)Sta se desava kada 2 homoseksualca usvoje dete? da li ce to dete imati normalan razvoj?
Pa ako je to njegov izbor, onda i TREBA. Sa druge strane, ako osecas da je televizor mocnije edukativno sredstvo od tebe, dostupno tvojoj deci, onda imas veeeeliki problem unutar svoje porodice i tu je (vrlo malo verovatna) pojava homoseksualnosti najmanji problem sa kojim ces se sresti... Mislim da se homoseksualac ne postaje tako sto na tv-u gledas homoseksualne scene, vec da je to daleko kompleksnije... Neke studije cak idu i do genetske predodredjenosti...Drugo...moje dete na TV vidi homoseksualnu scenu ili neku pricu koja brani ideju homoseksualnosti. Pomislice da to tako treba.
Cogito ergo doleo....
Pa kako ti od svega najvise smetaju bas homo? Meni vise smeta parada splavova, oruzja, sponzorusa, duplih standarda, moram-da-budem-obucen-u-firmiranu-odecu stavova...sludjena mama napisao: Moja deca su u periodu kad upijaju kao sundjeri sve ono sto im ovo demokratsko drustvo servira-silikonske lepotice,tatini sinovi koji su "celog zivota nosili gajbice " pa tako dosli do basnoslovnog bogatstva,kic i sund grandovaca,nasilne i cesto bez ikakvog edukativnog karaktera crtace,kompjuterske igrice,mobilne telefone koje nose cak i deca u vrticu,serviranje homosexualizma,samoubistva,zlocini u porodici,incest i pedofilija!
Kako moze ljubav da ti smeta?
Sta kazes kad vidis sa detetom da se ljube momak i devojka na ulici? ljube se jer se vole? Isto reci i kad vidis dve osobe istog pola...
Iskreno, mene mnogo vise plase dveri srpske i ostali nacionalsovinisti... a homoseksualci? Ja to ne volim, ali ko voli... nek izvoli...

-
- Stalni član
Da,zaboravila sam i to da dodam na listu!isidora napisao:[
Pa kako ti od svega najvise smetaju bas homo? Meni vise smeta parada splavova, oruzja, sponzorusa, duplih standarda, moram-da-budem-obucen-u-firmiranu-odecu stavova...
Parada homosexualaca a ne homosexualci!
Pomenuto zato sto je trenutno najupadljivije bas zbog parade!
Na Grand paradu sam se vec navikla

Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
- peniko
- Aktivan član
Ako se na paradu gleda kao na promociju seksualne devijacije, onda joj nema mesta (mada ustav garantuje slobodu govora i okupljanja, dok god nema govora mrznje); ali ukoliko parada predstavlja nacin borbe za ljudska prava (poput pravnog priznavanja homoseksualnih zajednica i prava na usvajanje dece, onda ne da je samo opravdana, vec i veoma neophodna, kako bi po prvi put ovo drustvo izjednacilo sve gradjane koji zive u ovoj drzavi, a ne ugrozavaju nikoga.
Cogito ergo doleo....