Homosexualizam-bolest ili ne?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Ni ja ne vidim, ali mi smo u mnogo maloj manjini...sunny_n napisao:Ne vidim zaista nijedan razlog da se prava heteroseksualnih i homoseksualnih parova ne izjednace pod uslovom da homoseksualnost ne shvatamo kao devijaciju. Ne znam samo kome to moze da smeta i zasto, otkuda toliki strah, od cega???

- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
imace ravnopravan zakonski tretman. Posto je sirenje rasne, verske, nacionalne i svih ostalih vidova mrznje kaznjivo zakonom, sudovi ce znati da "procene" tu njihovu "ljudskost"..pa jel to calnovi "obraza", "1389" "neonacisti" nisu ljudi.
Hajmo ljudi da svaku grupicu pustimo da rade sta hoce, kad je ravnopravnost neka je za sve
Cogito ergo doleo....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Eto parole!!!Ajmo na paradEpeniko napisao:Ljudska prava za sve, Obraz za samarcinu!!![]()

E sad,opet bih da demonstriram...Ahhh kako mi fali ta 2 000-a

Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
- Stalni član
Jasta da postoji!U ovoj zemlji svi moraju da imaju jednaka prava!valjda postoji nekakva zakonska regulativa i za to!

Setila sam se himne za paradu "Oj Srbijo mati nemoj tugovati...."
Parola"Ljudska prava za sve,obraz za samarcinu"
Trazimo:......e,sad moram da smislim tj da konkretizujem sta trazimo da bi nam ministar Ljajic ispunio zahteve(pa makar i jeli svoje prste a obicno do toga prvo treba da dodje da bi odreagovali)!!!
Zahtevamo direktan prenos na nacionalnoj televiziji!!!!

-
- Stalni član
U svakom slucaju ova tema mi je "otvorila oci"!!!
Zahvaljujem se pametnim ljudima (ne svim ) koji su ucestvovali u temi i pomogli mi da shvatim sledece:
-treba biti tolerantan..."Siri dalje"..."Nije tesko biti fin".....
-hetero i homosexualci moraju biti izjednacenih gradjanskih prava
-treba im dozvoliti brakove i usvajanje dece(ko garantuje da ce hetero roditelji biti dobri roditelji a homosexualci ne i ne znaci da ce dete homosex biti homo-sto s e sad malo ne podudara s a onim sto je neko naveo-kakav primer ja kao roditelj pruzim detetu ono ce takvo biti)
-treba im dozvoliti paradu posto oni tom paradom ne zele da skrenu paznju na sebe vec samo traze svoja prava(koja imaju ali smo mi zaostala zemlja pa malo sporije prihvatamo svetske novine i promene)
-sve koji su protiv parade treba lincovati i proglasiti zaostalim i staromodnim(toliko su staromodni da se nekima prevrce stomak) ,a to se opet suprotstavlja onom sto neki tvrde-svako ima pravo na svoje misljenje ali ispada da ,ako je to misljenje drugacije ,onda taj ne sme ni da misli i zasluzuje prezir
-od homosexualizma ,vecina se slozila,postoje mnogo kompleksnija i teza pitanja koja se trebaju resavati u ovoj zemlji ali sta sad,homosexualci moraju da izbiju u prvi plan jer su,zaboga,oni zapravo najugrozeniji
...............................
napisah roman ali to bi bilo suma sumare (otprilike)!Ako sam nesto preskocila slobodno dodajte...a i ne morate ako necete,niste u obavezi

Zahvaljujem se pametnim ljudima (ne svim ) koji su ucestvovali u temi i pomogli mi da shvatim sledece:
-treba biti tolerantan..."Siri dalje"..."Nije tesko biti fin".....
-hetero i homosexualci moraju biti izjednacenih gradjanskih prava
-treba im dozvoliti brakove i usvajanje dece(ko garantuje da ce hetero roditelji biti dobri roditelji a homosexualci ne i ne znaci da ce dete homosex biti homo-sto s e sad malo ne podudara s a onim sto je neko naveo-kakav primer ja kao roditelj pruzim detetu ono ce takvo biti)
-treba im dozvoliti paradu posto oni tom paradom ne zele da skrenu paznju na sebe vec samo traze svoja prava(koja imaju ali smo mi zaostala zemlja pa malo sporije prihvatamo svetske novine i promene)
-sve koji su protiv parade treba lincovati i proglasiti zaostalim i staromodnim(toliko su staromodni da se nekima prevrce stomak) ,a to se opet suprotstavlja onom sto neki tvrde-svako ima pravo na svoje misljenje ali ispada da ,ako je to misljenje drugacije ,onda taj ne sme ni da misli i zasluzuje prezir
-od homosexualizma ,vecina se slozila,postoje mnogo kompleksnija i teza pitanja koja se trebaju resavati u ovoj zemlji ali sta sad,homosexualci moraju da izbiju u prvi plan jer su,zaboga,oni zapravo najugrozeniji
...............................
napisah roman ali to bi bilo suma sumare (otprilike)!Ako sam nesto preskocila slobodno dodajte...a i ne morate ako necete,niste u obavezi

-
- Stalni član
-
- Stalni član
da vidim i ovo ,tj da pokusam da razumem:isidora napisao:Ni ja ne vidim, ali mi smo u mnogo maloj manjini...sunny_n napisao:Ne vidim zaista nijedan razlog da se prava heteroseksualnih i homoseksualnih parova ne izjednace pod uslovom da homoseksualnost ne shvatamo kao devijaciju. Ne znam samo kome to moze da smeta i zasto, otkuda toliki strah, od cega???U vecini su oni koji kao i "dveri" i "obraz" i "1389" i ostali smatraju da svako ko je razlicit treba da ne postoji...
dakle -homosexualci imaju pravo da traze svoja zakonska prava ,mali broj ljudi ih podrzava-dakle to je normalno posto svako ima pravo na svoje misljenje
s druge strane-veca vecina misli da parada,CITAJTE PA RA DA -DAKLE PARADA , nije potrebna-i odmah s e svrstavaju u neonaciste,pristalice pokreta "obraz","Srpskih dveri", ....i ostatlih organizacija!Naravno,oni nemaju pravo na svoje misljenje!Posto su staromodni,zaostali,nisu okrenuti zapadu(ne znam samo dal da s e okrenem guzom prema njima ili ce da me gledaju u oci

Eto,takvo je srpsko,demokratsko razmisljanje!!!Ma demokratska zemlja,do ja..!!!!!