Homosexualizam-bolest ili ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Zaključana tema
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

Izvini ukoliko se osecas uvredjeno, nije mi to bila namera.
A pre toga je rekla
smatram da nemam s kim da polemisem, jer sa prostacima moras biti prostak da bi im objasnio neke stvari, a ja to ne zelim!

paaa zatiiim
Sram te bilo! Degutantno mi je uopste da ucestvujem u ovakvoj raspravi - mnogo teskih reci, mrznje i prostakluka! Trebalo bi da se stidis, ali takvi poput tebe za stid ne znaju, vec bi da se obracunaju sa neistomisljenicima psovkama, lopatama i pesnicama!
i naravno,ovo bi sve moglo da spada pod ovu njenu izjavu
citiricu ponovo tvoje prostakluke!
a neko je vec za nju lepo primetio pa cu i to da citiram i zavrsim ovu glupavu raspravu sa neartikulisanom suuny

sunny_n,

vi mi licite na osobu koja u realnom zivotu ne sme ne da pisne, nego ni da podigne pogled da nekome nesto kaze, pa se onda "ispucava" na forumu!
pregledanjem linkova ka vasem profilu vidi se da se vi ukljucujete samo u diskusije u kojima postoji neka rasprava, i to kao 3. ili 4. replikant....
okrenite se realnom zivotu koji verovatno nemate....
Toliko od mene!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Parada plavuša

Predsednica letonskog Udruženja plavuša najavila je za nedelju "Paradu plavuša" na ulicama Rige, ne bi li se time barem malo podigao moral stanovništvu, "ubijenom" ekonomskom krizom.

Oko 2.000 plavuša prošetaće se u nedelju ulicama letonske prestonice Rige, na paradi organizovanoj radi podizanja morala Letonaca čija je zemlja u dubokoj ekonomskoj krizi, saopštili su organizatori.

Nešto ovako, samo skroz "plavo"..."Ekonomska situacija je takva da je društvu potreban ovakav događaj", kazala je predsednica letonskog Udruženja plavuša, Marika Gederte.

"Ljudi su deprimirani, ne osećaju dovoljno pozitivnih emocija. Parada je nešto veoma pozitivno i simpatično. A znamo i da plavuše umeju bolje da se zabavljaju", dodala je.

Paradu pod sloganom "Učinimo svet vedrijim mestom" predvodiće ženski orkestar, a biće održana u okviru manifestacije "Nedelja plavuša", koja se po prvi se organizuje u Letoniji.

Na njenom programu su i turnir u golfu, modna revija, bal i konkurs crteža za decu, a biraće se i najbolja "plavuša advokat", "plavuša novinar", itd.

Posle više godina snažnog ekonomskog rasta, Letoniju, baltičku zemlju sa 2,3 miliona stanovnika, najteže je pogodila recesija među svih 27 članica Evropske unije.

Slika

Sluđenice ajde da i mi nandžaraste, crnke, jubičaste.... napravimo nešto ovako samo skroz "šareno" :lol: :lol: Misliiim...i kod nas je na pomolu ekonomska kriza, moral je odavno ubijen.... :roll: :roll: :roll:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Dj.Olivera napisao:
Sluđenice ajde da i mi nandžaraste, crnke, jubičaste.... napravimo nešto ovako samo skroz "šareno" :lol: :lol: Misliiim...i kod nas je na pomolu ekonomska kriza, moral je odavno ubijen.... :roll: :roll: :roll:
Pa bas o tome pricam!!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Znam draga, ali u Letoniji malo ko razume srpski :roll: :roll: :lol:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Dj.Olivera napisao:Znam draga, ali u Letoniji malo ko razume srpski :roll: :roll: :lol:
Kako??? :o Pa sta je sa tom demokratijom,pobogu!?A moja prava Srpkinje!!!!??? :roll:
Jocak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 7:21 pm
Kontakt:

Post od Jocak »

peniko:
Djubre pogano!!!
dzukelo odvratna nastrana!!!

Inace podrzavam ovu paradu plavusa, protiv toga nemam nista, to je prirodno i normalno :D
Al ove pedere, jaooo kako ne volim znaci :lol:
Al krivo mi je realno sto ce da ih prebiju.
Neko je pomenuo hiljade milicije, pa bilo je i pre par godina isto toliko milicije i zna se sta je bilo, pravila se policija da ne vidi sta se desava namerno su pustili da se odigra ona scena , i koliko ja znam niko nije ostao bez posla :lol:
ljudi ne zanosite se, a gejevi ne pravite paradu molim vas ne treba nam jos zrtava u Srbiji!!!
idite u holandiju i paradirajte, kod kuce imajte sex ali na ulice ne moze da sirite bolest, ne zato sto ja zabranjujem (kao sto sam rekao) vec zato sto to niko u Srbiji ne odobrava osim mozda 5% ljudi kao sto je rekao vec jedna decko!!!!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

sludjena mama napisao:
Izvini ukoliko se osecas uvredjeno, nije mi to bila namera.
A pre toga je rekla
smatram da nemam s kim da polemisem, jer sa prostacima moras biti prostak da bi im objasnio neke stvari, a ja to ne zelim!

paaa zatiiim
Sram te bilo! Degutantno mi je uopste da ucestvujem u ovakvoj raspravi - mnogo teskih reci, mrznje i prostakluka! Trebalo bi da se stidis, ali takvi poput tebe za stid ne znaju, vec bi da se obracunaju sa neistomisljenicima psovkama, lopatama i pesnicama!
i naravno,ovo bi sve moglo da spada pod ovu njenu izjavu
citiricu ponovo tvoje prostakluke!
a neko je vec za nju lepo primetio pa cu i to da citiram i zavrsim ovu glupavu raspravu sa neartikulisanom suuny

sunny_n,

vi mi licite na osobu koja u realnom zivotu ne sme ne da pisne, nego ni da podigne pogled da nekome nesto kaze, pa se onda "ispucava" na forumu!
pregledanjem linkova ka vasem profilu vidi se da se vi ukljucujete samo u diskusije u kojima postoji neka rasprava, i to kao 3. ili 4. replikant....
okrenite se realnom zivotu koji verovatno nemate....
Toliko od mene!
Stvarno si jadna, a i sludjena!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Post od sunny_n »

Doduse mozda se ovako komunicira u tvojoj prciji! Nema ti se sta zameriti. :D
sludjena mama
Stalni član
Stalni član

Post od sludjena mama »

Stvarno si jadna, a i sludjena!
Ma kevci ti samo...niko ti ne zamera!Gde ces ako ne po forumima!Opusti se suncice...ovo je forum...ne histerisi toliko!utice na lepotu! :lol: :lol: :lol:
Doduse mozda se ovako komunicira u tvojoj prciji! Nema ti se sta zameriti

A vidim ni tebi!Kulturoooo eveee meeeee!!!!!hahahaahhahaaa :lol: :lol:
Poslednja izmena od sludjena mama u Čet Maj 28, 2009 9:22 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Neko je pomenuo hiljade milicije, pa bilo je i pre par godina isto toliko milicije i zna se sta je bilo, pravila se policija da ne vidi sta se desava namerno su pustili da se odigra ona scena , i koliko ja znam niko nije ostao bez posla
Ovaj put hoce... Videces :lol: :lol:
Inace podrzavam ovu paradu plavusa, protiv toga nemam nista, to je prirodno i normalno
Pa ko si ti umobolni kompleksasu da pricas sta je normalno???
ali na ulice ne moze da sirite bolest,
Homoseksualizam se ne smatra za bolest vec 30 godina.
vec zato sto to niko u Srbiji ne odobrava osim mozda 5% ljudi
To nista ne znaci. To je isto kao kad bi u grupi od 20 ljudi, njih 19 odlucilo da on ne treba da zivi. Jer isto tako bi se moglo reci da 50-60% ljudi ne odobrava Rome, 20-30 Madjare... Poenta je u tome da svi treba da upraznjavaju jednaka prava. Prvi korak je antidiskriminacioni zakon koji je usvojen pre koji mesec. Time je drzava priznala da ne postoji samo verska, rasna i nacionalna opredeljenost, vec i seksualna. Buduci da je priznata seksualna razlicitost, usledice potezi koji se odnose na prava te kategorije stanovnistva (tj. zakoni koji ce precizirati porodicni status tih ljudi i sl.). Buduci da je usvojen antidiskriminacioni zakon, sada ce napadac na dva homoseksualca koja se ljube na ulici, sistemski i sudski biti tretiran drasticnije nego neko ko je napao muskarca i zenu koji se ljube na ulici, iz razloga sto je to uradio kao akt diskriminacije. Taj zakon predvidja i drakonske kazne za akte diskriminacije, govor mrznje, napade na osnovu pripadnosti, etc. Najlepse od svega je sto ce se svim tim "navijacima" (preferiram da ih zovem pijanim hordama koji pohode ulicama, iz svoje frustracije lome sve sto stignu i posle njihovog prolaska sve smrdi kao balega), suditi po zakonima ove zemlje i sto ce da pozavrsavaju po zatvorima, gde im je i mesto. Tako da bih ja preformulisao tvoju preporuku za smanjivanje broja zrtava u: "Navijaci, idite na utakmice, jer ako se pojavite na ulici i krsite zakon, ici cete u zatvor. Ne treba nam vise kriminalaca i prestupnika u Srbiji".
Cogito ergo doleo....
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Post od sunny_n »

Pa da, to je jedini nacin, naravno, ukoliko hocemo da budemo normalna, civilizovana, evropska zemlja! Vecina se ipak opredelila za tu opciju i tako ce biti!
Jocak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 7:21 pm
Kontakt:

Post od Jocak »

peniko:
Mozemo da se dogovorimo da se nadjemo dan posle parade ovde na forumu pa da vidimo ko je bio u pravu ako i zavrsi 10 navijaca u zatvoru, to je nikakav ulog ako se onemoguci pederska parada :lol:
a svi ce oni da izadju za par dana nista se ti ne sekiraj, ujak mi je krivicni sudija i znam kako to sve funkcionise i kako gledaju na TAKVE "prekrsaje" :lol: :lol:
a nece biti samo navijaci, bice i more drugih NORMALNIH ljudi ove zemlje, ljudi koji ce da izadju iz svog stana da protestuju protiv BOLESTINE, NEMORALA i BLJUVOTINE !

Pederska parada u Srbiji ne moze proci i to znaju svi.

JA protiv pedera nista nemam ali sve sto rade nek rade u kuci, napolju da paradiraju ne moze!!! moze 100000 zakona da im omoguci da se vataju na ulici, da se ljube dva pedera ili drze za one stvari, kad god ih bude neko video / // bilo ko ne sad neki navijac ili neki patriota /// ima ili da ih nasamara ili da ih psuje!

pa njih se i roditelji stide i odricu ih se o cemu mi onda govorimo!
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Mozemo da se dogovorimo da se nadjemo dan posle parade ovde na forumu pa da vidimo ko je bio u pravu ako i zavrsi 10 navijaca u zatvoru, to je nikakav ulog ako se onemoguci pederska parada
a svi ce oni da izadju za par dana nista se ti ne sekiraj, ujak mi je krivicni sudija i znam kako to sve funkcionise i kako gledaju na TAKVE "prekrsaje"
a nece biti samo navijaci, bice i more drugih NORMALNIH ljudi ove zemlje, ljudi koji ce da izadju iz svog stana da protestuju protiv BOLESTINE, NEMORALA i BLJUVOTINE
Neke okolnosti za koje smo i ti i ja i tvoj ujak mnogo mali ce usloviti zestoku i rigoroznu akciju policije na svako, pa i najmanje krsenje ljudskih prava. Da ti kazem to na ovaj nacin: Od toga kako prodje parada i da li ce se ispuniti jos neke obaveze, zavisice kako cemo moci da radimo neke stvari od 1.1.2010, a od toga opet zavisi kako ce sadasnja vlada izgledati (i da li ce uopste izgledati) naredne godine. Tako da ce akcija biti RIGOROZNA prema svima koji ugroze normalan tok pravde i zakona i onaj ko je planirao paradu ili sve moguce strajkove za kraj Avgusta (a planirana ih je masa) je to uradio genijalno iz razloga sto sredinom ili krajem Septembra Srbija ceka da se donesu neke odluke vazne po njene gradjane... Dodatne snage policije se vec uvezbavaju za 23. August i na ulicama ce biti 15ak hiljada pripadnika, sto redovne policije, sto specijalnih snaga, sto u civilu, sto odreda za razbijanje demonstracija koji ce se formirati. Svaki ucesnik parade ce biti zasticeniji nego sto je bio Biden kad je dolazio, tako da ce navijaci i ostali drogirani olos koji bije ljude po ulici, u slucaju incidenta biti samo kolateralna steta... Sve ovo sto sledi, na neki nacin je opet zalosno, a to se odnosi na nacin na koji ce neke kategorije stanovnistva morati da nauce da postuju zakon i ljudska prava. Ipak, bolje pendrekom nego nikako... :lol: :lol: :lol:
Cogito ergo doleo....
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Aman ljudi, šta se sve može pročitati na ovih 15 strana......QQ :o

Pa ovo je sve jedna velika igra, opet u cilju - zavadi pa vladaj!! Sve je to politika. Čitam malopre, jedan je diskriminisan jer je prebijen pa izignorisan, a naslov "tema dana" je da je sve već zakazano za taj i taj datum, a to se moralo nekako pravno i regulisati da bi moglo da se organizuje, jel tako?! Da je diskriminacija u pitanju, ne bi se ni to moglo odobriti, zar ne??!!

Na početku da kažem: nisam za te organizovane skupove i ko šta hoće i sa kim hoće neka radi, ali bez mahanja pred tudjim nosevima, daleko od toga i da opravdavam batine!!!
drbgd napisao: prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca :D :D :D ) biti skinute vize.
Upravo ovo!!! Čista politika, ništa drugo. A svi ostali učesnici, bilo oni koji su na mitingu ili oni na kontramitingu, su samo pijuni!!
girl_from_nowhere napisao: Kao sto ces i ti sama biti kriva ukoliko tvoje dete krene pogresnim putem (recimo, nabijanjem homoseksualizma na nos). Za los put deteta ne mozes krivi drustvo nego samo sebe. Ti kao da ovim pisanijem skidas svu odgovornst sa sebe i prebacujes na drustvo, koje kao da samo vaspitava svoje dete :roll:
GFN više ne piše na temi, ali može i neko drugi da mi odgovori: Ako je homoseksualizam nešto normalno, zašto se onda smatra da nečije dete kreće pogrešnim putem, ako postane homoseksualac?! Zar to nije pravi put onda?! Ispravan put??!
Nisam sarkastična, samo pitam, jer mi nije jasno i podseća me na onu priču o prikrivenom rasizmu koju sam mogla pročitati ovde!
Deluje konfuzno i kontradiktorno.
hunter napisao: Isto tako i sa rodbinom, pa nek crknu od HIVa svi, to me ne zanima, vise zivotnog prostora meni.
Grešiš lovac, više hiv-a i drugih bolesti ne ugrožava samo njih, već i sve nas. Svi su oni ljudi sa jednakim pravima, na isti se način leče, u istim ustanovama, a svima nam je podjednako veoma loše stanje u zdravstvu gde često nema osnovnih uslova za rad i sterilizaciju i svi smo ugroženi. U medjusobnim odnosima jesu najviše ugroženi narkomani, homoseksualci, prostitutke itd. ali svi mi idemo kod istog zubara, na iste operacije i intervencije. Svi se na isti način medjusobno pomažemo u saobraćajkama i svi smo podjednako ugroženi. To je mnogo veći problem nego što se priča i nego što se zna.
Homoseksualci nisu jedni od rizičnijih grupa zato što su diskriminisani ili zato što ih neko smatra devijantnima, nego iz prostog razloga što upražnjavaju analni sex prilikom kog dolazi do krvarenja u analnom otvoru i stvaranja sitnih ranica koje su način prenosa zaraze. To podjednako važi i za žene, hetero žene, koje upražnjavaju analni sex bez zaštite!!!

I bez uvrede, ali moram da ti kažem, i ti spadaš u rizičnu grupu ako nisi monogaman-a shvatila sam tvoj post ozbiljno :lol: jer i te kako ugrožavaš svoju porodicu i njeno zdravlje ako imaš švalerku, jer verujem da i tvoja švalerka ima muža ili još nekog švalera, ne verujem baš da te verno čeka dok namiriš potrebe svoje žene :lol:, i ona isto tako, može 5 min pre nego što će se sa tobom videti, upravo da završi npr jedan žešći oralni sex sa nekim svojim tipom, pa onda tebe sočno i strasno da poljubi, da bi ti nakon toga otišao kući i čuvao svoj brak i obavljao bračne dužnosti sa svojom ženom koju btw voliš :lol: i taaakooo.......da ne širim dalje....mislim da sam i ovim previše ušla u tvoju intimu, ali sam si pisao, pa sam bila slobodna da iznesem i svoje vidjenje nakon tvog posta na tu temu, nadam se da se ne ljutiš??!! :wink:
K189 napisao: Gej parada, sad u ovoj situaciji kada u Srbiji ljudi ostaju bez posla i bore se za opstanak, samo ce da produbi razlike pa cak i da raspiri mrznju.
Za mene je to nevidjeni bezobrazluk.
Druga stvar, homoseksualci u ovoj zemlji svesno provociraju ekstremne grupe (navijace, nacionalisticke organizacije), crkvu, celokupno drustvo.
Kako onda ocekivati da neko ima bilo kakve simpatije prema njima kada oni prave karikature srpskog patrijarha, nose majice Kosovo je sused Srbije, agresivno propagiraju ideje, pozivaju na anarhiju, gradjansku neposlusnost.
Samo lud covek moze ocekivati da ce parada proci mirno.
A samo pokvaren covek zeli da do sukoba dodje. Posto oni znaju da ce do sukoba neminovno doci, jedino se mogu uzdati u policiju koja ce ih vrlo izvesno braniti, i dok ce oni proci neozledjeno, mnogi ce proci sa razbijenim glavama, rebrima, polomljenih ruku.
Ali, eto, ako je to cena njihove parade... Njima na cast ;)
A sve ovo im je omogućio KO??!! Opet se vraćamo na politiku!!! I opet će biti krvi i žrtava, opet će biti razrušen grad, izlozi, ulice.....eto veselja-još jedan povod za novo pranje para - po hiljaditi put će se popločavati ulice, izlozi......
joldicka napisao:Uh ova tema se bas zahuktala. Iznecu svoj licni stav,a on je da me apsolutno ne zanima sta ko radi u svojoj spavacoj sobi, ali sam generalno protiv parada. Kod nas u zemlji su svi ugrozeni ili bar 90% stanovnistva na ovaj ili onaj nacin, pa hajde da svi paradiramo. Svi se nesto bune, homoseksualci zbog ne znam cega, madjari zato sto svi ne govorimo madjarski, slovaci zato sto im je matica daleko, oni seku prste, oni strajkuju 20 dana gladju, romima ruse kartonske kuce zbog univerzijade itd. Postoje ljudi koji su u ovoj zemlji zaista ugrozeni, ali to sigurno nisu homoseksualci. Jedan moj kolega je homoseksualac i odgovorno tvrdim da na poslu nije ima niti jedan problem zbog toga, ali i on sam ne ocekuje da mu se klanjamo svaki dan kada ga vidimo zato sto je homoseksualac.
Mene licno nervira to sto svakom ko kaze da je protiv parade novopeceni evropejci prikace epitet zatucanog.
Generacija turbofolkera sada je po svaku cemu u trendu, pa kada mi prospu pricu o legalizaciji homoseksualnih brakova i ulasku u Evropu kosa na glavi mi se digne. Mi ljudi nipocemu nismo slicni Evropi, kada to bude jedna od deset stvari po kojoj se razlikujemo od Evrope ja cu ih posdrzati do tada neka sede kuci i gledaju svoja posla, kao sto i ja sama radim.
Joldićka skroz se sa tobom slažem!! Niti želim da ih diskriminišem, omalovažavam, još manje bijem, ali ni da im se klanjam.
I uopšte ne želim da prihvatim da zbog toga na kraju balade ja treba da se lečim i tražim dijagnozu, da budem nazivana homofobičnom i kako već sve ne.

Sve je otišlo u aut, nemoralno je postalo moralno, nenormalno je postalo normalno, stvarno treba biti sjajan akrobata i objasniti na najbolji mogući način novim generacijama koje su same po sebi devijantne, jer su odrastale kako su odrastale i nenormalne stvari su im potpuno normalne (virtuelno druženje umesto pravog, ne moram ići dalje od toga) - nisu oni za to krivi (!!!!) - i održati neki pravac koji je koliko toliko ispravan ili zaista treba da se osetim kao old tajmer i konačno prihvatim i silikone i golotinju na sve strane i sex na sred ulice (homo ili hetero - nebitno skroz i sve ostalo što je postalo skroz cool i ok) i sve moralne vrednosti koje su otišle u........peršun (da ne kažem u neko drugo mesto :lol:).

Loodilo!! Totalno!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Aman ljudi, šta se sve može pročitati na ovih 15 strana......QQ :o

Pa ovo je sve jedna velika igra, opet u cilju - zavadi pa vladaj!! Sve je to politika. Čitam malopre, jedan je diskriminisan jer je prebijen pa izignorisan, a naslov "tema dana" je da je sve već zakazano za taj i taj datum, a to se moralo nekako pravno i regulisati da bi moglo da se organizuje, jel tako?! Da je diskriminacija u pitanju, ne bi se ni to moglo odobriti, zar ne??!!

Na početku da kažem: nisam za te organizovane skupove i ko šta hoće i sa kim hoće neka radi, ali bez mahanja pred tudjim nosevima, daleko od toga i da opravdavam batine!!!
drbgd napisao: prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca :D :D :D ) biti skinute vize.
Upravo ovo!!! Čista politika, ništa drugo. A svi ostali učesnici, bilo oni koji su na mitingu ili oni na kontramitingu, su samo pijuni!!
girl_from_nowhere napisao: Kao sto ces i ti sama biti kriva ukoliko tvoje dete krene pogresnim putem (recimo, nabijanjem homoseksualizma na nos). Za los put deteta ne mozes krivi drustvo nego samo sebe. Ti kao da ovim pisanijem skidas svu odgovornst sa sebe i prebacujes na drustvo, koje kao da samo vaspitava svoje dete :roll:
GFN više ne piše na temi, ali može i neko drugi da mi odgovori: Ako je homoseksualizam nešto normalno, zašto se onda smatra da nečije dete kreće pogrešnim putem, ako postane homoseksualac?! Zar to nije pravi put onda?! Ispravan put??!
Nisam sarkastična, samo pitam, jer mi nije jasno i podseća me na onu priču o prikrivenom rasizmu koju sam mogla pročitati ovde!
Deluje konfuzno i kontradiktorno.
hunter napisao: Isto tako i sa rodbinom, pa nek crknu od HIVa svi, to me ne zanima, vise zivotnog prostora meni.
Grešiš lovac, više hiv-a i drugih bolesti ne ugrožava samo njih, već i sve nas. Svi su oni ljudi sa jednakim pravima, na isti se način leče, u istim ustanovama, a svima nam je podjednako veoma loše stanje u zdravstvu gde često nema osnovnih uslova za rad i sterilizaciju i svi smo ugroženi. U medjusobnim odnosima jesu najviše ugroženi narkomani, homoseksualci, prostitutke itd. ali svi mi idemo kod istog zubara, na iste operacije i intervencije. Svi se na isti način medjusobno pomažemo u saobraćajkama i svi smo podjednako ugroženi. To je mnogo veći problem nego što se priča i nego što se zna.
Homoseksualci nisu jedni od rizičnijih grupa zato što su diskriminisani ili zato što ih neko smatra devijantnima, nego iz prostog razloga što upražnjavaju analni sex prilikom kog dolazi do krvarenja u analnom otvoru i stvaranja sitnih ranica koje su način prenosa zaraze. To podjednako važi i za žene, hetero žene, koje upražnjavaju analni sex bez zaštite!!!

I bez uvrede, ali moram da ti kažem, i ti spadaš u rizičnu grupu ako nisi monogaman-a shvatila sam tvoj post ozbiljno :lol: jer i te kako ugrožavaš svoju porodicu i njeno zdravlje ako imaš švalerku, jer verujem da i tvoja švalerka ima muža ili još nekog švalera, ne verujem baš da te verno čeka dok namiriš potrebe svoje žene :lol:, i ona isto tako, može 5 min pre nego što će se sa tobom videti, upravo da završi npr jedan žešći oralni sex sa nekim svojim tipom, pa onda tebe sočno i strasno da poljubi, da bi ti nakon toga otišao kući i čuvao svoj brak i obavljao bračne dužnosti sa svojom ženom koju btw voliš :lol: i taaakooo.......da ne širim dalje....mislim da sam i ovim previše ušla u tvoju intimu, ali sam si pisao, pa sam bila slobodna da iznesem i svoje vidjenje nakon tvog posta na tu temu, nadam se da se ne ljutiš??!! :wink:
K189 napisao: Gej parada, sad u ovoj situaciji kada u Srbiji ljudi ostaju bez posla i bore se za opstanak, samo ce da produbi razlike pa cak i da raspiri mrznju.
Za mene je to nevidjeni bezobrazluk.
Druga stvar, homoseksualci u ovoj zemlji svesno provociraju ekstremne grupe (navijace, nacionalisticke organizacije), crkvu, celokupno drustvo.
Kako onda ocekivati da neko ima bilo kakve simpatije prema njima kada oni prave karikature srpskog patrijarha, nose majice Kosovo je sused Srbije, agresivno propagiraju ideje, pozivaju na anarhiju, gradjansku neposlusnost.
Samo lud covek moze ocekivati da ce parada proci mirno.
A samo pokvaren covek zeli da do sukoba dodje. Posto oni znaju da ce do sukoba neminovno doci, jedino se mogu uzdati u policiju koja ce ih vrlo izvesno braniti, i dok ce oni proci neozledjeno, mnogi ce proci sa razbijenim glavama, rebrima, polomljenih ruku.
Ali, eto, ako je to cena njihove parade... Njima na cast ;)
A sve ovo im je omogućio KO??!! Opet se vraćamo na politiku!!! I opet će biti krvi i žrtava, opet će biti razrušen grad, izlozi, ulice.....eto veselja-još jedan povod za novo pranje para - po hiljaditi put će se popločavati ulice, izlozi......
joldicka napisao:Uh ova tema se bas zahuktala. Iznecu svoj licni stav,a on je da me apsolutno ne zanima sta ko radi u svojoj spavacoj sobi, ali sam generalno protiv parada. Kod nas u zemlji su svi ugrozeni ili bar 90% stanovnistva na ovaj ili onaj nacin, pa hajde da svi paradiramo. Svi se nesto bune, homoseksualci zbog ne znam cega, madjari zato sto svi ne govorimo madjarski, slovaci zato sto im je matica daleko, oni seku prste, oni strajkuju 20 dana gladju, romima ruse kartonske kuce zbog univerzijade itd. Postoje ljudi koji su u ovoj zemlji zaista ugrozeni, ali to sigurno nisu homoseksualci. Jedan moj kolega je homoseksualac i odgovorno tvrdim da na poslu nije ima niti jedan problem zbog toga, ali i on sam ne ocekuje da mu se klanjamo svaki dan kada ga vidimo zato sto je homoseksualac.
Mene licno nervira to sto svakom ko kaze da je protiv parade novopeceni evropejci prikace epitet zatucanog.
Generacija turbofolkera sada je po svaku cemu u trendu, pa kada mi prospu pricu o legalizaciji homoseksualnih brakova i ulasku u Evropu kosa na glavi mi se digne. Mi ljudi nipocemu nismo slicni Evropi, kada to bude jedna od deset stvari po kojoj se razlikujemo od Evrope ja cu ih posdrzati do tada neka sede kuci i gledaju svoja posla, kao sto i ja sama radim.
Joldićka skroz se sa tobom slažem!! Niti želim da ih diskriminišem, omalovažavam, još manje bijem, ali ni da im se klanjam.
I uopšte ne želim da prihvatim da zbog toga na kraju balade ja treba da se lečim i tražim dijagnozu, da budem nazivana homofobičnom i kako već sve ne.

Sve je otišlo u aut, nemoralno je postalo moralno, nenormalno je postalo normalno, stvarno treba biti sjajan akrobata i objasniti na najbolji mogući način novim generacijama koje su same po sebi devijantne, jer su odrastale kako su odrastale i nenormalne stvari su im potpuno normalne (virtuelno druženje umesto pravog, ne moram ići dalje od toga) - nisu oni za to krivi (!!!!) - i održati neki pravac koji je koliko toliko ispravan ili zaista treba da se osetim kao old tajmer i konačno prihvatim i silikone i golotinju na sve strane i sex na sred ulice (homo ili hetero - nebitno skroz i sve ostalo što je postalo skroz cool i ok) i sve moralne vrednosti koje su otišle u........peršun (da ne kažem u neko drugo mesto :lol:).

Loodilo!! Totalno!
Zaključana tema