Aman ljudi, šta se sve može pročitati na ovih 15 strana......QQ
Pa ovo je sve jedna velika igra, opet u cilju - zavadi pa vladaj!! Sve je to politika. Čitam malopre, jedan je diskriminisan jer je prebijen pa izignorisan, a naslov "tema dana" je da je sve već zakazano za taj i taj datum, a to se moralo nekako pravno i regulisati da bi moglo da se organizuje, jel tako?! Da je diskriminacija u pitanju, ne bi se ni to moglo odobriti, zar ne??!!
Na početku da kažem: nisam za te organizovane skupove i ko šta hoće i sa kim hoće neka radi, ali bez mahanja pred tudjim nosevima, daleko od toga i da opravdavam batine!!!
drbgd napisao:
prica o homoseksualnosti je uvek dezurni "kec u rukavu", dezurni prst koji se stavlja u oko naroda da bi se skrenula paznja sa tekucih sve dubljih problema u drustvu. nju obicno prati i "dobra vest" da ce uskoro (32. ovog meseca

) biti skinute vize.
Upravo ovo!!! Čista politika, ništa drugo. A svi ostali učesnici, bilo oni koji su na mitingu ili oni na kontramitingu, su samo pijuni!!
girl_from_nowhere napisao:
Kao sto ces i ti sama biti kriva ukoliko tvoje dete krene pogresnim putem (recimo, nabijanjem homoseksualizma na nos).
Za los put deteta ne mozes krivi drustvo nego samo sebe. Ti kao da ovim pisanijem skidas svu odgovornst sa sebe i prebacujes na drustvo, koje kao da samo vaspitava svoje dete

GFN više ne piše na temi, ali može i neko drugi da mi odgovori: Ako je homoseksualizam nešto normalno, zašto se onda smatra da nečije dete kreće pogrešnim putem, ako postane homoseksualac?! Zar to nije pravi put onda?! Ispravan put??!
Nisam sarkastična, samo pitam, jer mi nije jasno i podseća me na onu priču o prikrivenom rasizmu koju sam mogla pročitati ovde!
Deluje konfuzno i kontradiktorno.
hunter napisao: Isto tako i sa rodbinom, pa nek crknu od HIVa svi, to me ne zanima, vise zivotnog prostora meni.
Grešiš lovac, više hiv-a i drugih bolesti ne ugrožava samo njih, već i sve nas. Svi su oni ljudi sa jednakim pravima, na isti se način leče, u istim ustanovama, a svima nam je podjednako veoma loše stanje u zdravstvu gde često nema osnovnih uslova za rad i sterilizaciju i svi smo ugroženi. U medjusobnim odnosima jesu najviše ugroženi narkomani, homoseksualci, prostitutke itd. ali svi mi idemo kod istog zubara, na iste operacije i intervencije. Svi se na isti način medjusobno pomažemo u saobraćajkama i svi smo podjednako ugroženi. To je mnogo veći problem nego što se priča i nego što se zna.
Homoseksualci nisu jedni od rizičnijih grupa zato što su diskriminisani ili zato što ih neko smatra devijantnima, nego iz prostog razloga što upražnjavaju analni sex prilikom kog dolazi do krvarenja u analnom otvoru i stvaranja sitnih ranica koje su način prenosa zaraze. To podjednako važi i za žene, hetero žene, koje upražnjavaju analni sex bez zaštite!!!
I bez uvrede, ali moram da ti kažem, i ti spadaš u rizičnu grupu ako nisi monogaman-a shvatila sam tvoj post ozbiljno

jer i te kako ugrožavaš svoju porodicu i njeno zdravlje ako imaš švalerku, jer verujem da i tvoja švalerka ima muža ili još nekog švalera, ne verujem baš da te verno čeka dok namiriš potrebe svoje žene

, i ona isto tako, može 5 min pre nego što će se sa tobom videti, upravo da završi npr jedan žešći oralni sex sa nekim svojim tipom, pa onda tebe sočno i strasno da poljubi, da bi ti nakon toga otišao kući i čuvao svoj brak i obavljao bračne dužnosti sa svojom ženom koju btw voliš

i taaakooo.......da ne širim dalje....mislim da sam i ovim previše ušla u tvoju intimu, ali sam si pisao, pa sam bila slobodna da iznesem i svoje vidjenje nakon tvog posta na tu temu, nadam se da se ne ljutiš??!!
K189 napisao: Gej parada, sad u ovoj situaciji kada u Srbiji ljudi ostaju bez posla i bore se za opstanak, samo ce da produbi razlike pa cak i da raspiri mrznju.
Za mene je to nevidjeni bezobrazluk.
Druga stvar, homoseksualci u ovoj zemlji svesno provociraju ekstremne grupe (navijace, nacionalisticke organizacije), crkvu, celokupno drustvo.
Kako onda ocekivati da neko ima bilo kakve simpatije prema njima kada oni prave karikature srpskog patrijarha, nose majice Kosovo je sused Srbije, agresivno propagiraju ideje, pozivaju na anarhiju, gradjansku neposlusnost.
Samo lud covek moze ocekivati da ce parada proci mirno.
A samo pokvaren covek zeli da do sukoba dodje. Posto oni znaju da ce do sukoba neminovno doci, jedino se mogu uzdati u policiju koja ce ih vrlo izvesno braniti, i dok ce oni proci neozledjeno, mnogi ce proci sa razbijenim glavama, rebrima, polomljenih ruku.
Ali, eto, ako je to cena njihove parade... Njima na cast

A sve ovo im je omogućio KO??!! Opet se vraćamo na politiku!!! I opet će biti krvi i žrtava, opet će biti razrušen grad, izlozi, ulice.....eto veselja-još jedan povod za novo pranje para - po hiljaditi put će se popločavati ulice, izlozi......
joldicka napisao:Uh ova tema se bas zahuktala. Iznecu svoj licni stav,a on je da me apsolutno ne zanima sta ko radi u svojoj spavacoj sobi, ali sam generalno protiv parada. Kod nas u zemlji su svi ugrozeni ili bar 90% stanovnistva na ovaj ili onaj nacin, pa hajde da svi paradiramo. Svi se nesto bune, homoseksualci zbog ne znam cega, madjari zato sto svi ne govorimo madjarski, slovaci zato sto im je matica daleko, oni seku prste, oni strajkuju 20 dana gladju, romima ruse kartonske kuce zbog univerzijade itd. Postoje ljudi koji su u ovoj zemlji zaista ugrozeni, ali to sigurno nisu homoseksualci. Jedan moj kolega je homoseksualac i odgovorno tvrdim da na poslu nije ima niti jedan problem zbog toga, ali i on sam ne ocekuje da mu se klanjamo svaki dan kada ga vidimo zato sto je homoseksualac.
Mene licno nervira to sto svakom ko kaze da je protiv parade novopeceni evropejci prikace epitet zatucanog.
Generacija turbofolkera sada je po svaku cemu u trendu, pa kada mi prospu pricu o legalizaciji homoseksualnih brakova i ulasku u Evropu kosa na glavi mi se digne. Mi ljudi nipocemu nismo slicni Evropi, kada to bude jedna od deset stvari po kojoj se razlikujemo od Evrope ja cu ih posdrzati do tada neka sede kuci i gledaju svoja posla, kao sto i ja sama radim.
Joldićka skroz se sa tobom slažem!! Niti želim da ih diskriminišem, omalovažavam, još manje bijem, ali ni da im se klanjam.
I uopšte ne želim da prihvatim da zbog toga na kraju balade ja treba da se lečim i tražim dijagnozu, da budem nazivana homofobičnom i kako već sve ne.
Sve je otišlo u aut, nemoralno je postalo moralno, nenormalno je postalo normalno, stvarno treba biti sjajan akrobata i objasniti na najbolji mogući način novim generacijama koje su same po sebi devijantne, jer su odrastale kako su odrastale i nenormalne stvari su im potpuno normalne (virtuelno druženje umesto pravog, ne moram ići dalje od toga) - nisu oni za to krivi (!!!!) - i održati neki pravac koji je koliko toliko ispravan ili zaista treba da se osetim kao old tajmer i konačno prihvatim i silikone i golotinju na sve strane i sex na sred ulice (homo ili hetero - nebitno skroz i sve ostalo što je postalo skroz cool i ok) i sve moralne vrednosti koje su otišle u........peršun (da ne kažem u neko drugo mesto

).
Loodilo!! Totalno!