Homosexualizam-bolest ili ne?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa da bi usao/la na Kosmet, prolazis kroz carinu i moras da pitas EULEX za dozvolu. Slicna je procedura i za odlazak na Novi Zeland, te stoga velika vecina slobodno moze da tvrdi i da je Novi Zeland u Srbiji
Toliko o tome da velika vecina mora da bude u pravu. Bas si mi dao/la dobar primer o pameti vecine... Isto tako, ne treba se obazirati ni na to sta velika vecina kaze o homoseksualcima, vec se fokusirati na sprovodjenje individualnih prava svakog gradjanina Republike Srbije. Oni koji svoje misljenje budu argumentovali jedino time sta misli vecina i krili se iza toga, upravo ce i biti jos jedan argument onima koji razmisljaju i govore istinu, ali su u manjini...

Cogito ergo doleo....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Kontakt:
Da ona je borba za osnovna ljudska prava koje macho licimeri koji vraju celu svoju porodicu iz cistog "moze mi se" smatraju bezobrazlukom jer je bezobrazluk rezervisan samo za njih.peniko napisao:Ako se na paradu gleda kao na promociju seksualne devijacije, onda joj nema mesta (mada ustav garantuje slobodu govora i okupljanja, dok god nema govora mrznje); ali ukoliko parada predstavlja nacin borbe za ljudska prava (poput pravnog priznavanja homoseksualnih zajednica i prava na usvajanje dece, onda ne da je samo opravdana, vec i veoma neophodna, kako bi po prvi put ovo drustvo izjednacilo sve gradjane koji zive u ovoj drzavi, a ne ugrozavaju nikoga.
Letimicno sam pogledao postove, iz radoznalosti. Pa zakljucih da ste bas zaludni
ali ovoga puta nije namera mog posta da na to skrecem posebnu panju, vec a pro po postavljene teme par statistickih, matematickih, logickiih i moralnih konstatacija/cinjenica:
1. Kosovo, na zalost, nije vise u sastavu Srbije, ko god i dalje tvrdi da jeste je ili slep ili glup ili lud. Tacka.
2. homoseksualizam, da, ali samo u okrilju privatnosti bez da isti devijantni procesi na bilo koji nacin, ma koliko bili minorni, uticu na zdravu populaciju. Bilo to nasledan ili stecen sindrom, to je abnormalnost koju, naravno, ne treba osudjivati niti diskriminisati, naprotiv. Za brakove nije bitno, nemam nista protiv, to je ionako protokolarna formalnost. Usvajanje dece nikako ne treba dozvoliti, to bi bila ogromna greska. Parade? Cemu to? Koliko ima gladnih u Africi pa da li milioni u Sovietu paradiraju? Cemu eksponiranje? Mnoge grupacije bi onda mogle raditi isto. E, sada, ja svakako ne idem na ulicu da ih bijem, ali me ne cudi sto neko izudara homoseksualca jer je paradiranje shvatio kao prst u oko. Mislim da je degutantno paradirati, naprosto nema osnova za tako sto iz XYZ razloga. Njihovo intimiziranje na javnim mestima, ne znam da li je pozeljno, ali ne mozete zabraniti. Iskreno se brinem za nove narastaje jer ce ziveti u drugacijem svetu gde je normalno da se bolest ili ako hocete abnormalna razlicitost/devijantnost propagira i siri u svesti i podsvesti jos nerazvijenog decjeg mozga...nije pametno!
3. Sto se tice onih crkvenjaka koji "lece" narkomane, ako je neko potpisao da bude u toku terapije izlagan fizickom bolu i drilovanju onda nema mesta zalbi niti osudi, sta si trazio to si i dobio. Drugo je pitanje kakvi su ljudi koju to rade. Ali gnusno laganje "svetih otaca" nije novina, poznato je u istoriji sta su Krstasi radili prekrstavajuci "pagane" i kakva su zlodela naneli, koliko su svojim primitivnim ucenjima i inkvizicijama kocili naucni razvoj eliminisali pametnije, ubijali...ja sam ateista ali ne i komunista iako smatram da je maxima: "religija je opijum za narod" prilicno tacna i dubokoumna. U modernom drustvu u kome je jedina vodilja nauka nema mesta primitivnim verovanjima i obicajima. Ono sto nam je nedokucivo bice u buducnosti dok su neke stvari verovatno i neobjasnjive za nas um (postanak materije). Vecinu crkava, ili njenih delova smatram za kriminalne klanove koji vrlo nalikuju ulicnom kriminalu i sto se tice svih prekrsaja koji su u smislu pedofilije. maltretiranja bez saglasnosti, iznude novca uveo bih ponovo smrtnu kaznu jer to nedostaje vecini zemalja. Jak, strog i pravican sud koji bi silovatelje, serijske ubice, lopove na veliko, lekare koji traze mito za operacije bolesnih...slao na vesala bio bi najbolje moguce resenje koje bismo mogli usvojiti i "arijevski" ocistiti naciju od nakupljenog sljama, eridikacija istih kretura koje nanose zlo postenim ljudima morala bi biti ultima prioritet modernog i nadasve samosvesnog drustva.

1. Kosovo, na zalost, nije vise u sastavu Srbije, ko god i dalje tvrdi da jeste je ili slep ili glup ili lud. Tacka.
2. homoseksualizam, da, ali samo u okrilju privatnosti bez da isti devijantni procesi na bilo koji nacin, ma koliko bili minorni, uticu na zdravu populaciju. Bilo to nasledan ili stecen sindrom, to je abnormalnost koju, naravno, ne treba osudjivati niti diskriminisati, naprotiv. Za brakove nije bitno, nemam nista protiv, to je ionako protokolarna formalnost. Usvajanje dece nikako ne treba dozvoliti, to bi bila ogromna greska. Parade? Cemu to? Koliko ima gladnih u Africi pa da li milioni u Sovietu paradiraju? Cemu eksponiranje? Mnoge grupacije bi onda mogle raditi isto. E, sada, ja svakako ne idem na ulicu da ih bijem, ali me ne cudi sto neko izudara homoseksualca jer je paradiranje shvatio kao prst u oko. Mislim da je degutantno paradirati, naprosto nema osnova za tako sto iz XYZ razloga. Njihovo intimiziranje na javnim mestima, ne znam da li je pozeljno, ali ne mozete zabraniti. Iskreno se brinem za nove narastaje jer ce ziveti u drugacijem svetu gde je normalno da se bolest ili ako hocete abnormalna razlicitost/devijantnost propagira i siri u svesti i podsvesti jos nerazvijenog decjeg mozga...nije pametno!
3. Sto se tice onih crkvenjaka koji "lece" narkomane, ako je neko potpisao da bude u toku terapije izlagan fizickom bolu i drilovanju onda nema mesta zalbi niti osudi, sta si trazio to si i dobio. Drugo je pitanje kakvi su ljudi koju to rade. Ali gnusno laganje "svetih otaca" nije novina, poznato je u istoriji sta su Krstasi radili prekrstavajuci "pagane" i kakva su zlodela naneli, koliko su svojim primitivnim ucenjima i inkvizicijama kocili naucni razvoj eliminisali pametnije, ubijali...ja sam ateista ali ne i komunista iako smatram da je maxima: "religija je opijum za narod" prilicno tacna i dubokoumna. U modernom drustvu u kome je jedina vodilja nauka nema mesta primitivnim verovanjima i obicajima. Ono sto nam je nedokucivo bice u buducnosti dok su neke stvari verovatno i neobjasnjive za nas um (postanak materije). Vecinu crkava, ili njenih delova smatram za kriminalne klanove koji vrlo nalikuju ulicnom kriminalu i sto se tice svih prekrsaja koji su u smislu pedofilije. maltretiranja bez saglasnosti, iznude novca uveo bih ponovo smrtnu kaznu jer to nedostaje vecini zemalja. Jak, strog i pravican sud koji bi silovatelje, serijske ubice, lopove na veliko, lekare koji traze mito za operacije bolesnih...slao na vesala bio bi najbolje moguce resenje koje bismo mogli usvojiti i "arijevski" ocistiti naciju od nakupljenog sljama, eridikacija istih kretura koje nanose zlo postenim ljudima morala bi biti ultima prioritet modernog i nadasve samosvesnog drustva.
Ja ne razumem sta time hoces da kazes. Da homoseksualci ne treba da upraznjavaju seks u javnosti? Pa zasto to uopste naglasavati, to je valjda pravilo koje vazi za sve.MACHINE napisao:homoseksualizam, da, ali samo u okrilju privatnosti bez da isti devijantni procesi na bilo koji nacin, ma koliko bili minorni, uticu na zdravu populaciju.
Zato sto dete treba da odraste u porodici sa mamom i tatom? Znaci treba oduzimati decu od samohranih ili razvedenih roditelja? Bitno je da dete ima osobe oba pola u zivotu, nije neophodno da te osobe zive zajedno, a nije bitno ni da li su mu te osobe bioloski roditelji.MACHINE napisao:Usvajanje dece nikako ne treba dozvoliti, to bi bila ogromna greska.
"Iz čista mira sam pretučen ispred stana u Beogradu. Grupa mladića je prepoznala da sam gej, dobio sam batine, a da ih ničim nisam izazvao. Obratio sam se policiji, rekao razlog, ali se ispostavilo da je birokratska procedura tolika a nije imalo šanse da batinaši budu uhvaćeni. Kada sam u Studentskoj poliklinici zatražio lekarsko uverenje o povredama, rekli su mi da dođem za nedelju dana, jer ne mogu bez načelnika da me pregledaju. Niko me ne može razuveriti da su namerno izbegli svoju obavezu, jer sam i njima rekao da sam gej. Mnogi homoseksualci doživeli su slično iskustvo, ali ga nisu prijavili. Iz straha, sramote ili svesti da ih niko neće zaštititi."MACHINE napisao:Mislim da je degutantno paradirati, naprosto nema osnova za tako sto iz XYZ razloga.
Izvor
Nanosenje teskih telesnih povreda je, kao i ubistvo, zakonom zabranjeno. Ako njihov potpis daje pravo da ih se batina, znaci da su potpisali da pristaju i da ih ubiju to ne bi bilo za krivicno gonjenje?MACHINE napisao:Sto se tice onih crkvenjaka koji "lece" narkomane, ako je neko potpisao da bude u toku terapije izlagan fizickom bolu i drilovanju onda nema mesta zalbi niti osudi, sta si trazio to si i dobio.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Mi smo demokratska zemlja,cak i vise demokratska od same Amerike koja vazi za najdemokratskiju zemlju ,a cinjenica je da je cak i kod njih,od 50 drzava samo jedna (ili dve,nisam sigurna) legalizovalo gej brakove!Hebo Ameriku,mi cemo im pokazati kako izgleda demokratija!joldicka napisao: Mene licno nervira to sto svakom ko kaze da je protiv parade novopeceni evropejci prikace epitet zatucanog.
Generacija turbofolkera sada je po svaku cemu u trendu, pa kada mi prospu pricu o legalizaciji homoseksualnih brakova i ulasku u Evropu kosa na glavi mi se digne. Mi ljudi nipocemu nismo slicni Evropi, kada to bude jedna od deset stvari po kojoj se razlikujemo od Evrope ja cu ih posdrzati do tada neka sede kuci i gledaju svoja posla, kao sto i ja sama radim.

Rekoste,parada 23 avgusta!Bas lepo,eto prilike da se deci pred pocetak skolske godine pokaze kako biti tolerantan i ...Majke,povedite svoju decu,eto primera da vide tu normalnost i kako to treba da bude!Hebes heterosexualnost,to je zastarelo,ajmo da pokazemo Evropi kako smo spremni da udjemo u nju a naprotiv oni su nama vec duboko zasli u pozadinu,sprcase nas sve u sesnaes'!!!!
Ma,sta cekamo,ajmo svi na ulice da trazimo nasa prava!Otpusteni radnici,Romi,penzioneri,deca,invalidi,Slovaci,Rusini,Madjari.....Albanci,Crnogorci....
Ma,ionako smo svi bili puni nade one 2000 -te godine!Srbi su navikli na marseve i demonstracije i izgleda da smo samo tada srecni-dok demonstriramo!!!Pa makar nista ne postigli!

Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
- Stalni član
Ovo je tipican primer izlvacenja recenica iz konktesta i amputacije smisla koje one grade u okviru logicki razabranih celina: 1-Kosovo, 2-Homoseksualci, 3-Crkva i (zlo)dela
Naveo sam tacke pod kojim se razradjuje pojedini deo teme. Dakle, zabrana usvajanja dece od strane homoseksualaca je nepozeljna, usvajanje se odnosilo na njih, ne na preostalu zdravu populaciju. Ono sto ste vi konstruisali (totalno glupo) niti sam mislio niti sam rekao. Slicno i za nedolicnosti u javnosti, a to je nosenje transparenata i kada nisu parade, kukanje preko medija kako su toboze nezasticeni i ugnjeteni. Dalje, ako ste potpisali da ste saglasni za drill (maltretiranje, fizicko i psihicko) to je vas problem i to trpite, u to spada sasvim uobicajen trening za specijalne jedinice (Kobre, SAS, marinci...) tako je i u Rusiji sa narkomanima a to nema veze ni sa kakvim krivicnim delom, jer oni nikoga nisu ubili. Ako mislite da ih specijlanim trupama ptaju "jel biste sutra ustali u 9 ili 10, pa nakon tople kupke izvoleli na engleski dorucak oko 11" onda ste u dubokoj zabludi. Ako niste potpisali to je vec nesto sasvim drugo.
Eto, imali smo prilike videti pokusaj polemike bez ikakve kontrargumentacije i nedovoljnog razumevanja elementarnosti, pa molim da pre nego li neko nesto replicira, kao Donka, najpre dobro procita text i razmisli
Naveo sam tacke pod kojim se razradjuje pojedini deo teme. Dakle, zabrana usvajanja dece od strane homoseksualaca je nepozeljna, usvajanje se odnosilo na njih, ne na preostalu zdravu populaciju. Ono sto ste vi konstruisali (totalno glupo) niti sam mislio niti sam rekao. Slicno i za nedolicnosti u javnosti, a to je nosenje transparenata i kada nisu parade, kukanje preko medija kako su toboze nezasticeni i ugnjeteni. Dalje, ako ste potpisali da ste saglasni za drill (maltretiranje, fizicko i psihicko) to je vas problem i to trpite, u to spada sasvim uobicajen trening za specijalne jedinice (Kobre, SAS, marinci...) tako je i u Rusiji sa narkomanima a to nema veze ni sa kakvim krivicnim delom, jer oni nikoga nisu ubili. Ako mislite da ih specijlanim trupama ptaju "jel biste sutra ustali u 9 ili 10, pa nakon tople kupke izvoleli na engleski dorucak oko 11" onda ste u dubokoj zabludi. Ako niste potpisali to je vec nesto sasvim drugo.
Eto, imali smo prilike videti pokusaj polemike bez ikakve kontrargumentacije i nedovoljnog razumevanja elementarnosti, pa molim da pre nego li neko nesto replicira, kao Donka, najpre dobro procita text i razmisli
donka napisao:Ja ne razumem sta time hoces da kazes. Da homoseksualci ne treba da upraznjavaju seks u javnosti? Pa zasto to uopste naglasavati, to je valjda pravilo koje vazi za sve.MACHINE napisao:homoseksualizam, da, ali samo u okrilju privatnosti bez da isti devijantni procesi na bilo koji nacin, ma koliko bili minorni, uticu na zdravu populaciju.
Zato sto dete treba da odraste u porodici sa mamom i tatom? Znaci treba oduzimati decu od samohranih ili razvedenih roditelja? Bitno je da dete ima osobe oba pola u zivotu, nije neophodno da te osobe zive zajedno, a nije bitno ni da li su mu te osobe bioloski roditelji.MACHINE napisao:Usvajanje dece nikako ne treba dozvoliti, to bi bila ogromna greska.
"Iz čista mira sam pretučen ispred stana u Beogradu. Grupa mladića je prepoznala da sam gej, dobio sam batine, a da ih ničim nisam izazvao. Obratio sam se policiji, rekao razlog, ali se ispostavilo da je birokratska procedura tolika a nije imalo šanse da batinaši budu uhvaćeni. Kada sam u Studentskoj poliklinici zatražio lekarsko uverenje o povredama, rekli su mi da dođem za nedelju dana, jer ne mogu bez načelnika da me pregledaju. Niko me ne može razuveriti da su namerno izbegli svoju obavezu, jer sam i njima rekao da sam gej. Mnogi homoseksualci doživeli su slično iskustvo, ali ga nisu prijavili. Iz straha, sramote ili svesti da ih niko neće zaštititi."MACHINE napisao:Mislim da je degutantno paradirati, naprosto nema osnova za tako sto iz XYZ razloga.
Izvor
Nanosenje teskih telesnih povreda je, kao i ubistvo, zakonom zabranjeno. Ako njihov potpis daje pravo da ih se batina, znaci da su potpisali da pristaju i da ih ubiju to ne bi bilo za krivicno gonjenje?MACHINE napisao:Sto se tice onih crkvenjaka koji "lece" narkomane, ako je neko potpisao da bude u toku terapije izlagan fizickom bolu i drilovanju onda nema mesta zalbi niti osudi, sta si trazio to si i dobio.
Dalek je put od parade do legalizacije gej brakova... Zasto pisete tako da ispada da parada sama po sebi donosi legalizaciju gej brakova?sludjena mama napisao: Mi smo demokratska zemlja,cak i vise demokratska od same Amerike koja vazi za najdemokratskiju zemlju ,a cinjenica je da je cak i kod njih,od 50 drzava samo jedna (ili dve,nisam sigurna) legalizovalo gej brakove!Hebo Ameriku,mi cemo im pokazati kako izgleda demokratija!
-
- Stalni član
Danas parada,sutra brak,prekosutra usvajanje dece.....Pa,tako to ide u demokratskim zemljama,zar ne?isidora napisao:
Dalek je put od parade do legalizacije gej brakova... Zasto pisete tako da ispada da parada sama po sebi donosi legalizaciju gej brakova?
Ili bi ste vise voleli da odrze paradu i ucute se vise!Ako traze izjednacavanje sa hetero parovima po zakonu onda su i brak i usvajanje sledeci koraci,zar ne?

Pa zar niste rekli da oni tom paradom ,"PARADA PONOSA" kako ce se zvati,traze da se postuju njihova prava!?Pa,ko vam garantuje da nece traziti i legalizaciju brakova i usvajanje dece!Niko?
Eto zasto smo demokratskija zemlja od Amerike,mi cemo zarad Evrope ,dozvoliti i to!!!

-
- Stalni član
Parada se zove "PARADA PONOSA"!joldicka napisao:Moze li mi neko tacno objasniti CILJ njihove parade, sta istom zele da postignu, pokazu, dokazu ili sta vec
Kazu,ugrozeni su i traze prava ,zakonski,koja su i dobili ali ne ,ne odgovara im to!Verovatno cemo morati da ih pozdravaljamo kao nekada Tita,sa sve zastavicama i cvecem!Mislim ,ne smemo biti zatucani i staromodni!
Pitam se da li deci da stavim svoje pionirske kape i marame(koje sam sacuvala kao istorijski komad odece,sentimentalna sam

Kakva je to polemika, ako ja kritikujem nesto sto si rekao, a ti na to odgovoris obicnim ponavljanjem toga sto si rekao?MACHINE napisao:Ovo je tipican primer izlvacenja recenica iz konktesta i amputacije smisla koje one grade u okviru logicki razabranih celina: 1-Kosovo, 2-Homoseksualci, 3-Crkva i (zlo)dela
Da, razumem da si rekao da je nepozeljno da homoseksualci usvajaju decu, nema potrebe da to ponavljas, kako bi bilo da objasnis zasto? Ne mogu da naslutim koji razlog ti imas, te sam stoga pretpostavila da mislis na potrebu da dete zivi sa roditeljima oba pola i za to sam i navela kontraargument, ako sam pogresila u pretpostavci nema razloga da se nerviras vec da objasnis sta si drugo imao na umu.
Nedolicno je "kukati preko medija da su im prava ugrozena", i to kazes nakon sto sam citirala coveka koga su pretukli ispred zgrade samo zato sto je gej?
Dril je jedna stvar, krsenje zakona nesto drugo. Ti prebijanje ne smatras krsenjem zakona? ("a to nema veze ni sa kakvim krivicnim delom, jer oni nikoga nisu ubili.") Krivicni zakonik navodi vise kaznjivih dela, a ne samo ubistvo. Nijedno krivicno delo ne moze biti zakonito samo zato sto zrtva potpise da se slaze, ubistvo je samo jedan primer.