sta je bilo pre pedercicu, prpa pred paradu a?
Djubre pogano!!!
hoces da se nadjemo mozda malo ranije pa da se licno postaras za mene? ako ti nesto nije jasno javi mi se preko privatne poruke pa mozemo da raspravimo to u 4 oka i pre parade.
Nemam sta ja sa tobom da raspravljam, buduci da spadas u sam talog ovog drustva, a takvima se ne bavim. A to sto imam da raspravim, na ovaj ili onaj nacin cu raspraviti na samoj paradi ponosa i covecnosti.
sto se tice nastrane pederske parade
Ovako mozes samo sa roditeljima da pricas, buduci da te nisu vaspitali kako treba...
ona ce se odrzati kao sto sam rekao ali ce ponovo pederi dobiti batine ali ne zato sto sam ja to rekao ili zato sto ja to volim, vece zato sto ce doci more navijaca, more i more drugih ljudi (samo navijaaca ce biti nekoliko hiljada, a to znam iz prve ruke) a policija i sama ne voli pedere i najradije bi ih sama isprebijala ali ovako ce blago reagovati isto kao i prosle godine.
Policija ce izvrsavati naredjenja bez obzira sta voli ili ne (u suprotnom se ostaje bez posla) i one koji krse zakon ce prvo polupati na licu mesta, pa smestiti u zatvor (samo ce policajaca biti nekoliko hiljada, a to znam iz prve ruke

)
ja kazem zbog pedera, bolje je da ne prave tu paradu, za njihovo dobro, inace ce da strada labrnja opet
nazalost na tezi nacin moraju da shvate da parade tog tipa u SRBIJI NE MOGU PROCI.
U tom slucaju ce stradati jos neke labrnje. U Srbiji mogu proci i proci ce svi koji se boje za svoja prava i ne ugrozavaju nikoga drugog, kao i u svakoj civilizovanoj zemlji (kakva ce Srbija postati jednog dana). Oni koji pozivaju na mrznju ce po zakonu ici u zatvor i to je to...
Cogito ergo doleo....