Homosexualizam-bolest ili ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Zaključana tema
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

ibi-ibi napisao: Retko koji muskarac bi ovako nesto rekao.Pozdravljam ovaj stav.
Ali isto tako verujem da tvoja supruga sve odlicno zna i kao takvog te prihvata.
Tako bi i majke i ocevi i okolina trebalo da prihvate ljude iz svoje porodice,okruzenja,komsiluka koji su drugacijeg seksualnog opredeljenja od njih i da postuju to sto se oni ne stide da javno pokazu ko su.Zivi ljudi,razlicitih zanimanja i mozda truncicu hrabriji od mnogih koji su strejt.
Ne bih rekao bas da zna, mislim da cak i ne sumnja. Sta god da radim gde god idem i ona je pozvana... I nije ona toliki demokrata ko ja iako glasa za njih, a ja ne :lol: Sto se moje dece tice, ja sam ih pravio, ja ih hranim i vaspitavam, stoga je meni nagrada svaki njihov lep gest a posast los! Osnovni model ponasanja nose od kuce, nadogradjuju ga u vrticu, ako je dobar, ja ga pohvalim, ako je los, kaznim ili ukorim, naravno nakon ponavljanja posle opomene! Kao sto rekoh u zakonskim granicama cu se boriti da negativnih modela bude sto manje, batine izbegavam sto ne znaci da ih nekad nece dobiti. Dobijali smo ih svi, pa sto ne bi i oni! Meni ni qrac ne fali, samo su me izgradile u kvalitetnijeg coveka! Da je bolilo - jeste, valjda je to i bio smisao!
Sankcije mozda jos vise! Za komsiju me iskreno zabole ona stvar, nek se krese sa ostalim komsilukom do sutra, samo moj stan da zaobidju. Isto tako i sa rodbinom, pa nek crknu od HIVa svi, to me ne zanima, vise zivotnog prostora meni.
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

NEgo I bi I bi, koliko je Sati?
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

Moj stav je uvek bio i bice da svako ima pravo na svoje misljenje.
Sa zagonetkama sam uvek stajala lose.
Ako hoces dalju pricu na ovu temu,izvoli,ali sifre i zagonetke nisu moja jaca strana.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ok, ja sam napisao o porodici i pederluku dosta, moj stav, koji je vecinski u Srbiji, prosirio sam temu i na druge vidobe negativnog ponasanja, cak sam i sebe sa obitelji naveo kao primer! Ako ima pitanja i podpitanja, ja sam uvek za, ako znam odgovoriti!
Posto me zanima koliko ima Sati, pitao sam, reko mozda znas! Nikakve sifre i zagonetke :wink:
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

Izvini sto nisam razumela.
Prica se o ozbiljnim stvarima,nisam shvatila da se salis.
Mislim da je i moj stav jasan tako da nema svrhe dalje pricati.
K189
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 3:47 pm

Post od K189 »

@ Peniko

Kao prvo te studije koje su sprovedene apsolutno ne znace nista i ne mozes ih se drzati kao pijan plota, jer postoji more studija koje upravo suprotno dokazuju.
Zamisli sledecu situaciju - Oba roditelja poginu u saobracajnoj nesreci, dete ostane siroce i ceka na hraniteljsku porodicu. Odakle tebi ideja da bi roditelji zeleli da im dete odgajaju i vaspitavaju nastrani ljudi?
Bolje sacekati koju nedelju vise na normalnu hraniteljsku porodicu nego predati dete homoseksualcima sumnjivog morala.

Druga stvar, ja sam zahvaljujuci sportu provodio dosta vremena upravo u toj Holandiji i mogu reci da je sve samo ne zdravo drustvo.
Visok zivotni standard i liberalazcija skakljivih stvari ne znaci po defaultu da je drustvo zdravo :roll:
I mislim da o tome moze da sudi samo neko ko je proveo odredjeno vreme tamo a ne kao turista koji je dosao da se izivi - pije i pusi lake droge na sred ulice, bira prostitutke u izlogu ili bude clan pedofilske stranke :roll:
Mogli bismo i mi to da ucinimo, zar ne?

Sto se televizora tice, to je vrlo mocno medijsko sredstvo koje ne treba podcenjivati. Zna se da su Kenedi i Obama najvise glasova dobili upravo toj televiziji pricajuci slatke price, a ako moze da se mozak ispere starijim ljudima kako dete moze da reaguje kada vidi 2 pedera kako se ljube i drza za ruke i propagiraju SLOBODU I MIR (a sta je detetu najpotrebnije u toj dobi ako ne sloboda?).

Ja protiv homoseksualaca nemam nista, neka rade kod kuce sta hoce.
Brakove bih im dozvolio.
Usvajanje dece nikada im nece biti dozvoljeno u Srbiji.
Parada je diskutabilna dosta, ali posto ne vidim na koji nacin im drzava Srbija ugrozava prava onda ne vidim smisla u pravljenju te parade.
Oni paradu kako bi isprovocirali neke druge stvari , tako da moj stav je -
Paradu ne treba dozvoliti.
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

[quote="K189"]

Ja protiv homoseksualaca nemam nista, neka rade kod kuce sta hoce.
Brakove bih im dozvolio.
Parada je diskutabilna dosta, ali posto ne vidim na koji nacin im drzava Srbija ugrozava prava onda ne vidim smisla u pravljenju te parade.
Paradu ne treba dozvoliti.[/quote]

Onda je moje shvatanje te parade potpuno pogresno.
Ne znam koje to "druge stvari"bi oni da isprovociraju.
Sa svim ostalim navedenim se slazem.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Bravo K 198, bravo, mudro zboris i svaka ti je na mestu!

Iako ja jos uvek neznam koliko ima Sati! Verovatno cu u 3 dobiti odgovor :lol:
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

kada ja napisem da sam bio ili jesam promiskuitetan i da je to moja sexualna orijentacija, opet budi mrznju kod mnogih, zato obicno i ne paradiram...
pa nisu ti ugrozena osnovna prava i zivot... Ako odes na Stormfront forum, naci ces imena stotinak boraca za prava homoseksualaca (ljudska prava). Njih niko ne brani i ultradesnicari mogu u svakom momentu da im upadaju u stanove i da ih mlate...
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

mada opet kazem kod zena mi je homo odnos cistiji i finiji
ultraseksizam... Svakome je fino ono sto voli da radi.
Sa sinom gotovo ista prica, ne bih ga se odrekao, ali bih ga razbastinio, pa nek mu decko obezbedi zivotnu egzistenciju!
porodicna idila nekoga ko se zaklinje u moral.
koji je vecinski u Srbiji
vrlo cesto pogresan i poguban. Demokratija, jeb**a...
Kao prvo te studije koje su sprovedene apsolutno ne znace nista i ne mozes ih se drzati kao pijan plota, jer postoji more studija koje upravo suprotno dokazuju.
Navedi!!!!
homoseksualcima sumnjivog morala
postoje i heteroseksualci jos sumnjivijeg morala. I???
Visok zivotni standard i liberalazcija skakljivih stvari ne znaci po defaultu da je drustvo zdravo
drustvo koje "ljude" koji diskriminisu druge, koji imaju drugacije seksualno ili versko opredeljenje ili su druge boje koze, salje u zatvor je zdravije od onog u kom mi zivimo.
I mislim da o tome moze da sudi samo neko ko je proveo odredjeno vreme tamo a ne kao turista koji je dosao da se izivi
pa bio sam u Holandiji i Norveskoj jedno godinu dana...
pije i pusi lake droge na sred ulice
al' ocigledno ti nisi bio. Coffeshopovi za konzumiranje i kontrolu.. Prosetaj malo Beogradom pa ces videti gde se pije i rola na sred ulice...
bira prostitutke u izlogu
kojih ima jedno 3x manje nego kod nas, a sve imaju socijalno i zdravstveno osiguranje i placaju doprinos...
bude clan pedofilske stranke
ili pedofilske crkve... Pahomije, Bog te gleda... O "presvetom" Ilarionu, decojebu s' Fruske Gore da ne pricam...
Tu si 1000000% u pravu, drustvo se jos uvek nije odreklo onih koji samo umeju da pobijaju i ugnjetavaju razliicito...
ali posto ne vidim na koji nacin im drzava Srbija ugrozava prava
drzava institucijalno ne, ali drustvo vrlo... Problem u sprovodjenju relativno dobrih zakona o kome sam vec pisao...
Paradu ne treba dozvoliti.
pa parada predsavlja borbu za pravo na rad, rec i nekada, cak i zivot... Pod pretpostavkom da ce izaci na ulicu kao sav normalan svet (ne ugrozavajuci nikoga kao sto to rade pojedine ultradesnicarske stranke i organizacije)... I pod pretpostavkom da nece promovisati svoje seksualno opredeljenje, vec samo traziti prava... U prevodu, nece na ulici biti 10000 muskaraca odevenih samo u tange i neke cudne dzidzabidze, kojima je jedini cilj da budu sto ogavniji (bili oni homo ili hetero populacija), vec 10000 ljudi sa jasnim stavom i jasnom predstavom koje poteze ovo drustvo treba da ucini, kako ne bi bilo ugrozenih kategorija ljudi...
Cogito ergo doleo....
K189
Novi član
Novi član

Post od K189 »

Zamolio bih da mi se ne izvlace recenice iz konteksta jer gube smisao.

U Groningenu sam proveo godinu dana kao student a zahvaljujuci dobroj materijalnoj situaciju vise puta sam precesljao i celu Evropu.
Ono sto sa sigurnoscu mogu reci jeste da homofobi itekako postoje i u drugim zapadnoevropskim zemljama.
Kad se kaze Holandija obicno se misli na Amsterdam i raskalasan zivot u istom. Medjutim, potrebno je otici malo izvan tog Amsterdama i shvatiti da, iako je gej lobi u Holandiji najsnazniji, iako su na snazi zakoni koji dozvoljavaju raznorazne bolestine, drustvo takve stvari ne opravdava.
Za vreme svog boravka nisam video nijednog homoseksualca kako javno eksponira svoju nastranost, dakle, nisam vidjao pedere na ulicama kako se ljube ili drze za ruke, kako sede jedan drugom u krilu, nisam zapazio tranvestite, nisam video kako gospodin od 50 godina drzi za guzu devojcicu od 12... I ubedjen sam da ljudi ne bi blagonaklono gledali na takve stvari. Ne bi reagovali, ali sasvim sigurno tu nikakvih simpatija ne bi bilo.
Medjutim, Amsterdam i Roterdam, npr, su druga prica i obicno se imidz Holandije, nazalost, gradi na osnovu tih prica o 'slobodi svega'.
Samo ja ne mogu da shvatim sta je zdravo u svemu ovome.
Da si zaista proveo godinu dana u Holandiji znao bi o cemu govorim.
drustvo koje "ljude" koji diskriminisu druge, koji imaju drugacije seksualno ili versko opredeljenje ili su druge boje koze, salje u zatvor je zdravije od onog u kom mi zivimo.
Toliko o tome da je trenutno najekstremnija politicka partija Evrope pod vodjstvom Vildersa (koji se zalaze za proterivanje emigranata i zestoki je protivnik islama) sve popularnija u Holandiji.

Sto se same parade tice, nije mi jasno o kakvim zakonima za pedere pricas? Da li cu onda ja, kao heteroseksualac, morati da se izborim za iste takve zakone, da paradiram i vodim devojku sa sobom, jer cu biti diskriminisan i potisnut zbog homoseksualnih zakona?
I zar stvarno neko gaji iluzije da ce donosenjem bilo kakvog zakona da izumru homofobi? Gej parada, sad u ovoj situaciji kada u Srbiji ljudi ostaju bez posla i bore se za opstanak, samo ce da produbi razlike pa cak i da raspiri mrznju.
Za mene je to nevidjeni bezobrazluk.
Druga stvar, homoseksualci u ovoj zemlji svesno provociraju ekstremne grupe (navijace, nacionalisticke organizacije), crkvu, celokupno drustvo.
Kako onda ocekivati da neko ima bilo kakve simpatije prema njima kada oni prave karikature srpskog patrijarha, nose majice Kosovo je sused Srbije, agresivno propagiraju ideje, pozivaju na anarhiju, gradjansku neposlusnost.
Samo lud covek moze ocekivati da ce parada proci mirno.
A samo pokvaren covek zeli da do sukoba dodje. Posto oni znaju da ce do sukoba neminovno doci, jedino se mogu uzdati u policiju koja ce ih vrlo izvesno braniti, i dok ce oni proci neozledjeno, mnogi ce proci sa razbijenim glavama, rebrima, polomljenih ruku.
Ali, eto, ako je to cena njihove parade... Njima na cast ;)
Poslednja izmena od K189 u Uto Maj 26, 2009 4:28 am, izmenjeno 1 put ukupno.
K189
Novi član
Novi član

Post od K189 »

double post, my bad.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

peniko napisao: Vecina ljudi u Srbiji homoseksualce zamislja kao kao polu-pedofile, polu-nekrofile, polu-narkomane koji svi imaju sidu i koji oblace majcin donji ves i, da izvinis, jebu se sa zivotinjama. Poenta je da to nije tako. Homoseksualci su isto tako obicni ljudi, vole da jedu luk, gledaju utakmice, bave se sportom, slusaju muziku... Ne oblace se svi napadno i ne ponasaju feminizirano. Oni su samo jedan deo populacije i gradjani Srbije, koji joj takodje mogu pomoci u ovim teskim vremenima da napreduje...

Sorry na dugom postu :lol: :lol: :lol:
Nisam htela da citiram ceo post, jer je dug, ali apsolutno ste izneli i moje vidjenje stvari. Potpuno se slazem sa ovim stavovima.

Koliko god besmislena ova rasprava bila, morala sam da podrzim ovaj post.

Iako i sama imam dvoje dece (trece na putu) mnogo se vise bojim mrznje koju deca mogu da vide nego ljubavi, i ponavljam nesto sto je neko vec rekao: jadna su nam deca ako njihove stavove gradimo putem televizije, i tijanicevih manipulacija javnim misljenjem...
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

K189 napisao: Da li cu onda ja, kao heteroseksualac, morati da se izborim za iste takve zakone, da paradiram i vodim devojku sa sobom, jer cu biti diskriminisan i potisnut zbog homoseksualnih zakona?
Kako vi zamisljate "homoseksualne zakone"? Kako bi to, na bilo koji nacin, ugrozilo vas zivot, egzistenciju, bilo koja prava...?

Oni se bore protiv diskriminacije, bore se za ono sto je vama vec dozvoljeno, samo zato sto ste beli, muskarac, ili hetero...

A sta da ste rodjeni sa invaliditetom, pa da niko nece da vas zaposli jer sumnja da ste sposobni da radite iako vi znate da jeste...

Ili da ste Rom, pa da nece da Vas zaposle jer ste Rom...

Ili da ste zena, pa da imate manju sansu samo zato sto ste zena...

Ili da ste gej, pa se plase da cete sve da ih silujete s ledja, cim prestanu da Vas streljaju pogledom...

Moreta da priznate da nije isto imati i nemati nikakva prava.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

isidora napisao:[
A sta da ste rodjeni sa invaliditetom, pa da niko nece da vas zaposli jer sumnja da ste sposobni da radite iako vi znate da jeste...

Ili da ste Rom, pa da nece da Vas zaposle jer ste Rom...

Ili da ste zena, pa da imate manju sansu samo zato sto ste zena...

Ili da ste gej, pa se plase da cete sve da ih silujete s ledja, cim prestanu da Vas streljaju pogledom...

Moreta da priznate da nije isto imati i nemati nikakva prava.
e,bas je ovo ono sto sam htela da kazem!Ljudi sa invaliditetom ne paradiraju uokolo na takav nacin trazeci neka prava,Romi ne prave parade a ugrozeniji su od homosexualaca,zene(a medju njima i ja) ne prave parade,javne proteste i skupove,trazeci svoja prava!
Ima u ovoj zemlji daleko vise ugrozenijih pa ne paradiraju uokolo!nisam videla proteste ispred dinkicevog kabineta zato sto je slagao celu naciju ,napravio popis stanovnistva bukvalno ,obecao nekakve deonice a sada..nikom nista!nisam videla da s eneko pobunio zato sto se masa ljudi otpusta iz firmi pod laznim izgovorom:"prestanak potrebe za tim radnim mestom " a u stvari gazde koriste ekonomsku krizu kao izgovor ,u stvarnosti je tako!Ma,zasto se ne napravi parada protesta kad neki ministar izjavi "u nasoj zemlji nema krize" pri tom me potsecajuci na Miloseviceve izjave ,u ono vreme da je "sacica studenata protestovala" tj ne Milosevica nego iste te nacionalne televizije koja ce sada javno prenositi i gej paradu!
zasto bas homosexualci?zasto bas pred univerzijadu,u vreme kad ce pola Evrope doci u Srbiju?meni to pravljenje parade vise lici na izrugivanje 90% ovog stanovnistva i javno izvrtanje cinjenica!

Moje misljenje i stav!Nista vise a ni manje!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Zaključana tema