konkretno pitao sam je zasto ne moze da kaze za da imam hronicni hepatitis kada svi markeri ukazuju na to,ona mi je rekla da se jos nisu stvorila neka antitela i onda ne moze da potvrdi da je hronicni hepatitis..pitao sam je za biopsiju,a i pozalio sam se da me nesto zulja ispod desnog rebra, rekla je da je to normalno jer svi koji saznaju da imaju hepatitis i malo se bolje obaveste o njemu dolaze da se zale na to,ja nemam razloga za brigu,kako kaze jer mi jetra nije uvecana........pitao sam je da li hoce da mi uradi biopsiju jetre,na moj zahteve,rekla je da nece da radi biopsiju jer je virus miran i da ne veruje da je napravio neku stetu,pitao sam koliko je potrebno da dodje do lake fibroze rekla je da je potrebno 5 do 10 godina.......pitao sam za dijetu rekla je da nemam potrebe da je drzim jer sam mlad i treba se razvijam...na pitanje koji uslovi treba da se ispune da se pocne sa terapijom rekla mi je da kada prodje 6 meseci ako budem HbsAg + dace mi odgovarajucu terapiju mislim da je spominjala Zefix i jos neki lik,nisam siguran kako se zove........
Pozdrav,dragi saborci....