Hepatitis B (hronicni)
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
testiraj se, radi sta god treba, ipak je u pitanju tvoje zdravlje. jeste da svako novo testiranje nosi sa sobom i neizvesnost, ali barem posle znas na cemu: da li je ok ili, ako pak nije, sta treba da radis da se stanje poboljsa. samo hrabro, uz tebe smo 

covek samo srcem dobro vidi, sustina je ocima nevidljiva
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 12:31 am
Da, moguce je. Iskreno se nadam da je samo zbog toga.Scared Girl napisao:Moj brat se danas testirao privatno i nije jos stiglo d ali je pozitivan na hep b,ali mu je stigla krvna slika.ZABRINUTA SAM jer su mu transaminaze AST 66 i ALT 55,GAMA 48.DA LI JE MOGUCE DA SU POVISENE JER JE KORISTIO ANTIBIOTIK I PIO ALKOHOL?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
Scared, razumem te u potpunosti ali moras da se priberes. Reci sebi samo da i u najgorem mogucem slucaju (a svi uvek mislimo prvo ono najgore dok se posle ne pokaze obrnuto) postoje kakva takva resenja. Vec sam to jednom rekla i reci cu ponovo ono sto i samoj sebi ponavljam svaki dan - hvala Bogu pa sam slucajno otkrila za sve ovo i bar znam sa cim imam posla. Ova bolest je jako podmukla ali ne i nesavladiva. Vidi samo koliko nas ima i pomisli tek koliko je njih koji nemaju pojma da su zarazeni. Strpi se, odradi testove i sve ce doci na svoje mesto videces.
Sto se tice tvog brata transaminaze su mu najverovatnije od alkohola, pogotovu ako je pio u periodu kada je radio test. Dejstvo antibiotika ne znam, mada su mene kada su mi bilo blago povisene pitali da li sam tad pila lekove - znaci da ima veze.
Znaci - bez panike i preranog donosenja zakljucaka! i kao sto kenjolina rece, uz tebe smo!
Veliki pozdrav
Sto se tice tvog brata transaminaze su mu najverovatnije od alkohola, pogotovu ako je pio u periodu kada je radio test. Dejstvo antibiotika ne znam, mada su mene kada su mi bilo blago povisene pitali da li sam tad pila lekove - znaci da ima veze.
Znaci - bez panike i preranog donosenja zakljucaka! i kao sto kenjolina rece, uz tebe smo!

Veliki pozdrav
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
Jel gledao neko vesti B92 danas u 16h?
Pricao neki profesor sa uni. iz Pize o HBV.
Pogledajte ovde kasnije u toku dana: http://www.youtube.com/b92net
Verovatno ce da upload-uju vesti od 16h, sada imaju one od 12h
Uglavnom doktor/profesor je pricao kako je HBV najzarazniji virus koji ide putem krvi.... i kako je 400 miliona hronicnih nosilaca sirom sveta.... te kako je vazno da se sto pre pocne sa terapijom koja je danas odlicna, kako bi se sprecio HCC ili ciroza.

Pogledajte ovde kasnije u toku dana: http://www.youtube.com/b92net
Verovatno ce da upload-uju vesti od 16h, sada imaju one od 12h

Uglavnom doktor/profesor je pricao kako je HBV najzarazniji virus koji ide putem krvi.... i kako je 400 miliona hronicnih nosilaca sirom sveta.... te kako je vazno da se sto pre pocne sa terapijom koja je danas odlicna, kako bi se sprecio HCC ili ciroza.

Bye bye little lady
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
- Kontakt:
Dunjo moja , ti bash umesh da oraspolozish coveka !Jesen stize dunjo moja napisao:Pa ako ga negde ne pokupi usput svakako nece biti negativan![]()

Secam se da si meni u toku moje agonije cekanja rezultata, objasnio kako Pamela Anderson ima hep c koji je dobila tetoviranjem - ne sexom - zakljucak - ne prenosi se sexualnim putem - umrla sam od smeha !
-
- Aktivan član