Zabrinuta.....gde si, ima li sta kod vas
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
http://* REKLAMA */zarazne-boles ... tis-b.htmlLečenje obolelih od ove bolesti se sastoji od dijetetskog, posteljnog režima i patogenetske terapije. Najčešće se medikamentozno primenjuju pegelovani interferon u kombinaciji sa ribavirinom.
Nikako. Vucem te upale sinusa vec godinama. Primire se par meseci nakon dolaska sa letovanja (tamo se trudim da sto vise ronim i tako morskom vodom iscistim te sinusne kanale), a onda sa prvim nizim temperaturama i vetrom krenu da me zezaju. Naravno, usled svake, i najmanje, respiratorne infekcije upala bukne i onda ne znam sta cu od bolova - tada me boli i glava i oci i cela vilica i svi zubi u njoj. Inhaliranje bosiljkom i nekom biljnom tinkturom mi pomogne, pa malo zalecim upalu i bolovi prestanu, ali pri svakom izlasku napolje osetim da mi hladan vazduh smeta dok udisem i cesto me zbog toga boli glava.Zabrinuta, kako si rešila problem sa sinusima??!
Da, da. Ovako je i meni, ali meni se ovo desilo prvi put u \ivotu.zabrinuta75 napisao:Nikako. Vucem te upale sinusa vec godinama. Primire se par meseci nakon dolaska sa letovanja (tamo se trudim da sto vise ronim i tako morskom vodom iscistim te sinusne kanale), a onda sa prvim nizim temperaturama i vetrom krenu da me zezaju. Naravno, usled svake, i najmanje, respiratorne infekcije upala bukne i onda ne znam sta cu od bolova - tada me boli i glava i oci i cela vilica i svi zubi u njoj. Inhaliranje bosiljkom i nekom biljnom tinkturom mi pomogne, pa malo zalecim upalu i bolovi prestanu, ali pri svakom izlasku napolje osetim da mi hladan vazduh smeta dok udisem i cesto me zbog toga boli glava.Zabrinuta, kako si rešila problem sa sinusima??!
Dakle, problem nisam resila. Postoje samo periodi kad sam zalecena.
Hepatitis B može se
prenijeti i putem sline ili drugih tjelesnih tekuæina